טננבאום אם אני לא טועה מסיים חוזה אבל הוא כבר תקופה ארוכה מתמודד עם פציעה בגב
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:טננבאום אם אני לא טועה מסיים חוזה אבל הוא כבר תקופה ארוכה מתמודד עם פציעה בגב
ירוק זה אני אמר:פחות מאשים אותו בגול הראשון, זו טעות שיכולה לקרות.
יותר מאשים אותו בהמשך המשחק, שלא יצא כמעט לשום כדור גובה, כולל הכדורים האחרונים שבסוף הובילו לשער השני.
Smurk אמר:אם נתייחס מקצועית אחרי כל השיט הזה, אם הוא לא סופג את הגול הזה המשחק נגמר ב2-3 לנו. החזיר אותם לחיים משום מקום
אתה יכול לתת לי דוגמא, לא משנה מאיזה משנה ולא משנה מאיזו ליגה, לשוער שהושיבו אותו על הספסל במשחקים חשובים, כי הוא טוב רק במשחקים נגד קבוצות חלשות?Apoc אמר:Smurk אמר:אם נתייחס מקצועית אחרי כל השיט הזה, אם הוא לא סופג את הגול הזה המשחק נגמר ב2-3 לנו. החזיר אותם לחיים משום מקום
לגמרי, כמו כמעט בכל משחק נגדם ונגד מכבי ת"א
אני לא מבין למה הוא פותח במשחקים האלה
בחיי שמשפתי אולי שוער פחות טוב בכללי אבל עדיף שיפתח במשחקים האלה ספציפית
benrey אמר:אתה יכול לתת לי דוגמא, לא משנה מאיזה משנה ולא משנה מאיזו ליגה, לשוער שהושיבו אותו על הספסל במשחקים חשובים, כי הוא טוב רק במשחקים נגד קבוצות חלשות?Apoc אמר:Smurk אמר:אם נתייחס מקצועית אחרי כל השיט הזה, אם הוא לא סופג את הגול הזה המשחק נגמר ב2-3 לנו. החזיר אותם לחיים משום מקום
לגמרי, כמו כמעט בכל משחק נגדם ונגד מכבי ת"א
היו לו משחקים גדולים גם נגד יריבות לתואר, וגם במוקדמות הוא היה מצוין.Apoc אמר:benrey אמר:אתה יכול לתת לי דוגמא, לא משנה מאיזה משנה ולא משנה מאיזו ליגה, לשוער שהושיבו אותו על הספסל במשחקים חשובים, כי הוא טוב רק במשחקים נגד קבוצות חלשות?Apoc אמר:לגמרי, כמו כמעט בכל משחק נגדם ונגד מכבי ת"א
אתה יכול לתת לי דוגמה לשוער שחירבן בכל כך הרבה משחקים רק נגד הקבוצות היריבות לתואר?
מה מעניין דוגמאות? ברור לגמרי שזו תופעה שחוזרת על עצמה יותר מדי פעמים ושצריך לעשות משהו כדי להתייחס אליה.
Shocking4U אמר:הוא יותר טוב ומשמעותי לנו מאשר מה שסטויקוביץ היה.