• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
סטויקו היה חמום מוח אבל לא זכור לי שהוא היה מחרבן משחקים גדולים כמו ג'וש שכמעט בכל משחק עונה בשנים האחרונות יש לו גול מתנה מאיזה כדור חופשי עלוב או קרן.

השאיר אותנו במשחק. שוער יותר טוב מדניאל פרץ (כרגע)

דניאל פרץ בתקופה מזעזעת (ולגיטימי לגמרי, הוא עדיין שוער צעיר וחוסר יציבות זה חלק מזה).
ג'וש שוער הרבה יותר יציב ממנו

השער שחטף כמובן לא באשמתו, ושבעטו לו לפינה בידיוק כמו שקורנו בעט לפרץ גוש הדף הצידה והרחיק מכלל סכנה לעומת פרץ השוקיסט שהדף לאמצע וקיבל גול. גוש שוער הרבה יותר טוב ממנו ורק שהוא ילך נבין כמה. לפעמים יש לו את ההשמטות שלו אבל אל תשכחו שהוא מציל אותנו הרבה.
במצב הנוכחי הפנדל שלקח לחדרה אי שם בתחילת העונה היה יכול להיות סופר משמעותי כנל נגד אשדוד לפני כמה מחזורים.

לגמרי משאיר אותו כמה שצריך. אין אופציה ישראלית טובה ממנו בחיים.
ובתכלס, מעולם לא הייתי רגוע ככה בעמדה הזאת!

אין שוער בעולם שלא עושה טעויות ואומנם היו לו השמטות במשחקי עונה, אבל גם נתן כמה הצלות ענק ברגעים קריטים, לקח פנדלים חשובים (משהו שאף פעם לא היה לנו לפני) ובאירופה היה מעולה.

לא יודע מה אתכם לי עדיין מהדהד הקול של רמי וויץ "אוי דוידוביץ'" וזה השוער הכי טוב שהיה לנו בשלושים וארבע שנים שאני חיי

ג'וש המלך
תודה על כל העצירות הבלתי נתפסות
ובהצלחה בהמשך
מקווה שנמצא איזה יהודי חביב נוסף שגם יודע לצאת לכדורי גובה במשחקים חשובים

דווקא היום יצא מעולה לכדורי גובה.

צריך לציין אותו לחיוב שבתחילת המחצית במצב של 1-1 לקח 1 על 1 לעוז בילו שם.

לפי וייס ג'וש בדרך לחתום לשנתיים

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/article/1104426/

הלוואי ויחתום. פחות כאבי ראש בשימור/בניית הסגל. אומנם יש לו מגרעות ידועות עם משחק רגל בינוני ויציאה פחות טובה לכדורי גובה אבל הוא מאוד יציב. לטעמי כשוער שלא נחשב לזר זה הכי טוב שאפשר למצוא בשוק.

הלוואי שישאר. לא באמת ריאלי להביא לפה שוער ישראלי יותר טוב כי אין בשוק כזה וזה בזבוז לשרוף שם עמדה של זר

dsgreen4 אמר:
לפי וייס ג'וש בדרך לחתום לשנתיים

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/article/1104426/

גם ספורט 5 מצטרפים לדיווח

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה