ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:גם אם הוא ירצה לחזור הם לא יביאו אותו
אמרתי את זה כבר לפני חודש
יש פה מלא אגו וחשיבות עצמית
כל ה״מעטפת״ לדעתיNOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:גם אם הוא ירצה לחזור הם לא יביאו אותו
אמרתי את זה כבר לפני חודש
יש פה מלא אגו וחשיבות עצמית
תן שם ל-הם.
זה אלברמן.
הוא רצה להביא את האנגלי וויותר על ג'וש.
אם הוא לא מגיע זה רק עליו כמו כל דבר בקבוצה.
DelPiero אמר:בירקי אמר:לפי איך קניאס דיבר בצהריים, טלפון לגוש כהן ומחר הוא פה. הכי קל בעולם
כבר חודשיים הוא אומר את זה
Shocking4U אמר:התנאים של ג׳וש מוגזמים ובכל מצב אחר המועדון לא צריך להסכים להם אבל הגענו למצב של להיות או לחדול עם השוערים ולכן צריך להביא אותו בתנאים שלו ולנסות לפתור את הבעיה בפיתרון קבוע יותר בחלון של ינואר או בקיץ.
אוי ואבוי אם על אגו וגאוותנות לא יסכימו להחזיר שוער שיכול להציל את העונה.
KevinDurant אמר:גם אם הוא בא לשלושה-ארבעה חודשים זה שחקן שמכיר את הקבוצה, מכיר את העיר, מכיר את המנטליות ומתואם עם כל הקו הגנה שלנו ובדיוק יש פגרה עוד שבוע
במקרה הרע הוא בא ל3-4 חודשים ובינואר יוכלו להיערך מחדש בעמדת השוער ובמקרה הטוב הוא פה לשנה פלוס.
ג'ו קוזמינסקי? לא ברמהAdi81 אמר:ג'וש כנראה לא מכיר או לא הפנים את המשפט "עדיף ציפור ביד משניים על העץ"
אגב. שמעתי באחד הפודקסטים על שוער יהודי שהיה כאן לפני כמה שנים כשוער שני של ג'וש והוא גם ברמה
KevinDurant אמר:בסדר ואני לא.אליאור אמר:KevinDurant אמר:התכוונתי מהטובים שהיו בכל הליגה ב10 שנים האחרונות. סטויקוביץ' שוער שבקושי נהנית ממנו.
גם גלזר לדוגמה, אולי היה לו בב''ש פיק של חצי עונה-עונה גג שהוא היה יותר טוב מג'וש, אבל לאורך תקופה ג'וש טוב עליו.
כנ''ל פרץ, כנ''ל ראיקוביץ' וזה היתרון שלו על פני כולם.
הוא הפך פה את עמדת השוער למשהו שהוא ברור מאליו ונתן שקט מטורף ורק כשנזכרים מה היה לפניו ומה קורה עכשיו אחריו מעריכים אותו עוד יותר (בכל הקבוצות בליגה אגב)
מעריכים אותו יותר בגלל שהאלטרנטיבות גרועות הרבה יותר ממנו, לא בגלל שהוא שוער טוב כל כך.
אני מעדיף כל שוער שהזכרת בהודעה שלך על פני ג'וש.
לדעתי בקדנציות של כולם בארץ כקדנציה הוא עדיף על כולם.
זה שראיקוביץ' משחק היום בליגה הספרדית לא מעניין. ג'וש היה שוער יותר טוב ממנו פה בליגה
אני לא מבין מה הקשר בין הדברים?אליאור אמר:KevinDurant אמר:בסדר ואני לא.אליאור אמר:מעריכים אותו יותר בגלל שהאלטרנטיבות גרועות הרבה יותר ממנו, לא בגלל שהוא שוער טוב כל כך.
אני מעדיף כל שוער שהזכרת בהודעה שלך על פני ג'וש.
זה שראיקוביץ' משחק היום בליגה הספרדית לא מעניין. ג'וש היה שוער יותר טוב ממנו פה בליגה
בגלל זה הוא לא מוצא קבוצה כשחקן חופשי וראיקוביץ' משחק במיורקה?
KevinDurant אמר:אני לא מבין מה הקשר בין הדברים?אליאור אמר:KevinDurant אמר:בסדר ואני לא.
בגלל זה הוא לא מוצא קבוצה כשחקן חופשי וראיקוביץ' משחק במיורקה?
מה אכפת לי מה ראיקוביץ' עושה היום? אכפת לי מה הוא היה שווה כשהוא שיחק בליגה. היום הוא שוער יותר טוב ממה שהוא היה פעם
זה כמו שתגיד שאתה מעדיף את סולומון כשהוא היה בפ''ת על אצילי בתקופה שלו אצלנו כי הוא היום יותר טוב ממנו
ראיקוביץ' בשום שלב לא היה שוער יותר טוב מג'וש והם אכלו עליו הרבה מרורים. הקדנציה של ג'וש הייתה הרבה יותר טובה.אליאור אמר:KevinDurant אמר:אני לא מבין מה הקשר בין הדברים?אליאור אמר:בגלל זה הוא לא מוצא קבוצה כשחקן חופשי וראיקוביץ' משחק במיורקה?
מה אכפת לי מה ראיקוביץ' עושה היום? אכפת לי מה הוא היה שווה כשהוא שיחק בליגה. היום הוא שוער יותר טוב ממה שהוא היה פעם
זה כמו שתגיד שאתה מעדיף את סולומון כשהוא היה בפ''ת על אצילי בתקופה שלו אצלנו כי הוא היום יותר טוב ממנו
ראיקוביץ' עבר מפה לליגה הצרפתית ושיחק שם בהרכב בעונה אחרי שעבר, או שגם זה לא היה קשור ליכולת שלו פה?
גלזר היה טוב יותר מג'וש בעונה שעברה, סטויקוביץ' שוער נבחרת סרביה בזמן שהיה פה, פרץ עבר מפה לבאיירן. כולם שוערים טובים יותר מג'וש באותו זמן ביקום שאנחנו חיים בו וזו הסיבה שהם התקדמו ושילמו עליהם והוא לא מוצא קבוצה.
כן תמשיכו להקטין את ג׳וש לא עשיתם אתRakMaccabi31 אמר:באיזה תנאים אנחנו מביאים אותו. נשמע שהוא רוצה חוזה מקוצר. או אפשרות בריחה. או שכר
לא מספיק מה שעשה בקיץ עוד צריך לעמוד במיליון תנאים שלו?
די. תנו לכיוף להשתפשף. היו תקופות עם בכר שכל מה שג'וש היה צריך לעשות זה לבעוט כדור שוער
די נו בחייאת איזה משחק הוא היה צריך לבעוט כדורי שוער. שוער שהביא לך נקודות כל שנה והיה חלק משמעותי.RakMaccabi31 אמר:באיזה תנאים אנחנו מביאים אותו. נשמע שהוא רוצה חוזה מקוצר. או אפשרות בריחה. או שכר
לא מספיק מה שעשה בקיץ עוד צריך לעמוד במיליון תנאים שלו?
די. תנו לכיוף להשתפשף. היו תקופות עם בכר שכל מה שג'וש היה צריך לעשות זה לבעוט כדור שוער