• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
סתם משחקי אגו של שני הצדדים
זה win win שהוא יהיה פה
חוזה לשנה וכולם מרוצים

גם אם הוא ירצה לחזור הם לא יביאו אותו

אמרתי את זה כבר לפני חודש

יש פה מלא אגו וחשיבות עצמית

Shocking4U אמר:

תן שם ל-הם.
זה אלברמן.
הוא רצה להביא את האנגלי וויותר על ג'וש.
אם הוא לא מגיע זה רק עליו כמו כל דבר בקבוצה.

NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:

תן שם ל-הם.
זה אלברמן.
הוא רצה להביא את האנגלי וויותר על ג'וש.
אם הוא לא מגיע זה רק עליו כמו כל דבר בקבוצה.
כל ה״מעטפת״ לדעתי

גם צריך להגיד שהדרישות שלו חצופות אבל אתה במצב שבו אין לך כבר ברירה. Beggars can’t be choosers

התנאים של ג׳וש מוגזמים ובכל מצב אחר המועדון לא צריך להסכים להם אבל הגענו למצב של להיות או לחדול עם השוערים ולכן צריך להביא אותו בתנאים שלו ולנסות לפתור את הבעיה בפיתרון קבוע יותר בחלון של ינואר או בקיץ.

‏אוי ואבוי אם על אגו וגאוותנות לא יסכימו להחזיר שוער שיכול להציל את העונה.

DelPiero אמר:
בירקי אמר:
לפי איך קניאס דיבר בצהריים, טלפון לגוש כהן ומחר הוא פה. הכי קל בעולם

כבר חודשיים הוא אומר את זה

זה לא נכון. היישור קו של כל הכתבים אומר שגוש אמר להם שאם יפנו יגיע.

גם אם הוא בא לשלושה-ארבעה חודשים זה שחקן שמכיר את הקבוצה, מכיר את העיר, מכיר את המנטליות ומתואם עם כל הקו הגנה שלנו ובדיוק יש פגרה עוד שבוע

במקרה הרע הוא בא ל3-4 חודשים ובינואר יוכלו להיערך מחדש בעמדת השוער ובמקרה הטוב הוא פה לשנה פלוס.

Shocking4U אמר:
התנאים של ג׳וש מוגזמים ובכל מצב אחר המועדון לא צריך להסכים להם אבל הגענו למצב של להיות או לחדול עם השוערים ולכן צריך להביא אותו בתנאים שלו ולנסות לפתור את הבעיה בפיתרון קבוע יותר בחלון של ינואר או בקיץ.

‏אוי ואבוי אם על אגו וגאוותנות לא יסכימו להחזיר שוער שיכול להציל את העונה.

אם אתה חושב שהוא יכול להציל את העונה אז אתה לא מזהה את הבעיה האמיתית העונה
בכל מקרה, אין על זה שום דיבור מעבר לצינורות השקר הקבועים

שאיזה אוהד יעשה שיחת ועידה עם ג׳וש ואלברמן ויירד מהשיחה

KevinDurant אמר:
גם אם הוא בא לשלושה-ארבעה חודשים זה שחקן שמכיר את הקבוצה, מכיר את העיר, מכיר את המנטליות ומתואם עם כל הקו הגנה שלנו ובדיוק יש פגרה עוד שבוע

במקרה הרע הוא בא ל3-4 חודשים ובינואר יוכלו להיערך מחדש בעמדת השוער ובמקרה הטוב הוא פה לשנה פלוס.

בדיוק, אם זה כמו שאומרים אין פה מה לחשוב פעמיים

ג'וש כנראה לא מכיר או לא הפנים את המשפט "עדיף ציפור ביד משניים על העץ"
אגב. שמעתי באחד הפודקסטים על שוער יהודי שהיה כאן לפני כמה שנים כשוער שני של ג'וש והוא גם ברמה

Adi81 אמר:
ג'וש כנראה לא מכיר או לא הפנים את המשפט "עדיף ציפור ביד משניים על העץ"
אגב. שמעתי באחד הפודקסטים על שוער יהודי שהיה כאן לפני כמה שנים כשוער שני של ג'וש והוא גם ברמה
ג'ו קוזמינסקי? לא ברמה

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
התכוונתי מהטובים שהיו בכל הליגה ב10 שנים האחרונות. סטויקוביץ' שוער שבקושי נהנית ממנו.

גם גלזר לדוגמה, אולי היה לו בב''ש פיק של חצי עונה-עונה גג שהוא היה יותר טוב מג'וש, אבל לאורך תקופה ג'וש טוב עליו.

כנ''ל פרץ, כנ''ל ראיקוביץ' וזה היתרון שלו על פני כולם.

הוא הפך פה את עמדת השוער למשהו שהוא ברור מאליו ונתן שקט מטורף ורק כשנזכרים מה היה לפניו ומה קורה עכשיו אחריו מעריכים אותו עוד יותר (בכל הקבוצות בליגה אגב)

מעריכים אותו יותר בגלל שהאלטרנטיבות גרועות הרבה יותר ממנו, לא בגלל שהוא שוער טוב כל כך.
אני מעדיף כל שוער שהזכרת בהודעה שלך על פני ג'וש.
בסדר ואני לא.

לדעתי בקדנציות של כולם בארץ כקדנציה הוא עדיף על כולם.

זה שראיקוביץ' משחק היום בליגה הספרדית לא מעניין. ג'וש היה שוער יותר טוב ממנו פה בליגה

בגלל זה הוא לא מוצא קבוצה כשחקן חופשי וראיקוביץ' משחק במיורקה?

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
מעריכים אותו יותר בגלל שהאלטרנטיבות גרועות הרבה יותר ממנו, לא בגלל שהוא שוער טוב כל כך.
אני מעדיף כל שוער שהזכרת בהודעה שלך על פני ג'וש.
בסדר ואני לא.

זה שראיקוביץ' משחק היום בליגה הספרדית לא מעניין. ג'וש היה שוער יותר טוב ממנו פה בליגה

אני לא מבין מה הקשר בין הדברים?

מה אכפת לי מה ראיקוביץ' עושה היום? אכפת לי מה הוא היה שווה כשהוא שיחק בליגה. היום הוא שוער יותר טוב ממה שהוא היה פעם

זה כמו שתגיד שאתה מעדיף את סולומון כשהוא היה בפ''ת על אצילי בתקופה שלו אצלנו כי הוא היום יותר טוב ממנו

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
בסדר ואני לא.

מה אכפת לי מה ראיקוביץ' עושה היום? אכפת לי מה הוא היה שווה כשהוא שיחק בליגה. היום הוא שוער יותר טוב ממה שהוא היה פעם

זה כמו שתגיד שאתה מעדיף את סולומון כשהוא היה בפ''ת על אצילי בתקופה שלו אצלנו כי הוא היום יותר טוב ממנו

ראיקוביץ' עבר מפה לליגה הצרפתית ושיחק שם בהרכב בעונה אחרי שעבר, או שגם זה לא היה קשור ליכולת שלו פה?
גלזר היה טוב יותר מג'וש בעונה שעברה, סטויקוביץ' שוער נבחרת סרביה בזמן שהיה פה, פרץ עבר מפה לבאיירן. כולם שוערים טובים יותר מג'וש באותו זמן ביקום שאנחנו חיים בו וזו הסיבה שהם התקדמו ושילמו עליהם והוא לא מוצא קבוצה.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:

ראיקוביץ' עבר מפה לליגה הצרפתית ושיחק שם בהרכב בעונה אחרי שעבר, או שגם זה לא היה קשור ליכולת שלו פה?
גלזר היה טוב יותר מג'וש בעונה שעברה, סטויקוביץ' שוער נבחרת סרביה בזמן שהיה פה, פרץ עבר מפה לבאיירן. כולם שוערים טובים יותר מג'וש באותו זמן ביקום שאנחנו חיים בו וזו הסיבה שהם התקדמו ושילמו עליהם והוא לא מוצא קבוצה.
ראיקוביץ' בשום שלב לא היה שוער יותר טוב מג'וש והם אכלו עליו הרבה מרורים. הקדנציה של ג'וש הייתה הרבה יותר טובה.

גלזר עשה עונה אחת טובה בכדורגל פה, ג'וש היה יציב 4 שנים. כנ''ל סטויקוביץ'. גם מפרץ הם בקושי נהנו וג'וש שוער הרבה יותר יציב ממנו.

שוב אני אומר ומדגיש, יכול להיות שלשאר השוערים שציינת היה פיק של חצי-שנה, שנה שהיו יותר טובים מג'וש, אבל לאורך זמן? אני מעדיף את הקדנציה של ג'וש אצלנו מאשר כל אחד מהשמות שנתת.

זה שפרץ וראיקוביץ' היו פה בגיל 20-21 לא אומר שהם שוערים יותר טובים מג'וש שהיה פה בגילאים יותר מאוחרים

באיזה תנאים אנחנו מביאים אותו. נשמע שהוא רוצה חוזה מקוצר. או אפשרות בריחה. או שכר

לא מספיק מה שעשה בקיץ עוד צריך לעמוד במיליון תנאים שלו?
די. תנו לכיוף להשתפשף. היו תקופות עם בכר שכל מה שג'וש היה צריך לעשות זה לבעוט כדור שוער

RakMaccabi31 אמר:
באיזה תנאים אנחנו מביאים אותו. נשמע שהוא רוצה חוזה מקוצר. או אפשרות בריחה. או שכר

די. תנו לכיוף להשתפשף. היו תקופות עם בכר שכל מה שג'וש היה צריך לעשות זה לבעוט כדור שוער
כן תמשיכו להקטין את ג׳וש לא עשיתם את
זה מספיק כשהוא היה כאן. בינתיים הולך מדהים בלעדיו.

RakMaccabi31 אמר:

די נו בחייאת איזה משחק הוא היה צריך לבעוט כדורי שוער. שוער שהביא לך נקודות כל שנה והיה חלק משמעותי.

למה אנחנו צריכים לתת לשוער בוסר להשתפשף עלינו? זה שהוא עשה חצי עונה טובה בקושי בלאומית אומר שהוא שווה מקום במכבי חיפה הגדולה?

שילך להשתפשף על רעננה וחדרה ויחזור לפה מהדלת הראשית.

הייתי זורם עם הרעיון של לתת לו להשתפשף אם היו אומרים את זה מתחילת העונה. שמביאים שוער ברמה של ניצן ונותנים לו לפתוח לפני כיוף זה אומר כמה הם מחזיקים ממנו

וואו נראה לי ג׳וש אחד השחקנים הכי אנדר רייטר שאני זוכר אצלנו מזה הרבה זמן

אני בדעה של דוראנט - היא היה יציב, הוא הביא נקודות והיינו שקטים איתו. לא יכולנו לבקש יותר..
..

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה