ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הגזמתAdi81 אמר:הזכירו פה את דניאל פרץ.
לדעתי שני השערים שלנו במשחק האחרון הם עליו.
בשער הראשון נפל מהר בלי שום סיבה נראית לעין בשער השני יצא במקום להישאר
ממש נסחפת. וגם עצר 2 גולים בטוחים 100 אחוז של פיירו ודינדה.benrey אמר:הגזמתAdi81 אמר:הזכירו פה את דניאל פרץ.
Apoc אמר:יש לו גם משחק רגל דיי גרוע שמקשה עלינו ביציאה ממשחק לחץ.
benrey אמר:הגזמתAdi81 אמר:הזכירו פה את דניאל פרץ.
RakMaccabi31 אמר:גם מה הקטע לחזור כמו תוכי על משחק הרגל טענה שהיתה אולי רלוונטית לפני שלוש שנים
בשנה האחרונה משחק הרגל שלו נהיה סביר בהחלט לשוער ולראיה הנתון נגד הצהבת של 23/23 מסירות מדויקות
אני מבין בסטטיסטיקה יותר ממה שאתה משקר כי המון מהמסירות שלו כוונו לאצילי בכלל שעמד על החציApoc אמר:RakMaccabi31 אמר:גם מה הקטע לחזור כמו תוכי על משחק הרגל טענה שהיתה אולי רלוונטית לפני שלוש שנים
בשנה האחרונה משחק הרגל שלו נהיה סביר בהחלט לשוער ולראיה הנתון נגד הצהבת של 23/23 מסירות מדויקות
זה כי אין לך שמץ של הבנה בסטטיסטיקה ואיך לנתח אותה. אתה מסתכל על 23/23 של מסירות ממטר למטר שג'וש מוסר הצידה כי הוא מבוהל ולא מסוגל לתת מסירות של דניאל פרץ בין שחקני התקפה שמשחררות משחק לחץ, ואתה מסיק מזה שיש לו משחק רגל טוב.
אין לו משחק רגל טוב, יש לו משחק רגל מזעזע.
RakMaccabi31 אמר:אני מבין בסטטיסטיקה יותר ממה שאתה משקר כי המון מהמסירות שלו כוונו לאצילי בכלל שעמד על החציApoc אמר:RakMaccabi31 אמר:גם מה הקטע לחזור כמו תוכי על משחק הרגל טענה שהיתה אולי רלוונטית לפני שלוש שנים
זה כי אין לך שמץ של הבנה בסטטיסטיקה ואיך לנתח אותה. אתה מסתכל על 23/23 של מסירות ממטר למטר שג'וש מוסר הצידה כי הוא מבוהל ולא מסוגל לתת מסירות של דניאל פרץ בין שחקני התקפה שמשחררות משחק לחץ, ואתה מסיק מזה שיש לו משחק רגל טוב.
שלא לדבר על הבישול שלו לשרי נגד סכנין
Apoc אמר:RakMaccabi31 אמר:אני מבין בסטטיסטיקה יותר ממה שאתה משקר כי המון מהמסירות שלו כוונו לאצילי בכלל שעמד על החציApoc אמר:זה כי אין לך שמץ של הבנה בסטטיסטיקה ואיך לנתח אותה. אתה מסתכל על 23/23 של מסירות ממטר למטר שג'וש מוסר הצידה כי הוא מבוהל ולא מסוגל לתת מסירות של דניאל פרץ בין שחקני התקפה שמשחררות משחק לחץ, ואתה מסיק מזה שיש לו משחק רגל טוב.
אתה עובדתית לא מבין בסטטיסטיקה כי הסקת ממסירות רגל לרגל של מטר שיש לו משחק רגל.
אתה מוזמן להראות לי על אילו מסירות אתה מדבר בדיוק שמראות שיש לג'וש משחק רגל טוב, המשחק המלא נמצא ביוטיוב. באיזו דקה אותה מסירה מהוללת?
אני סבור שכולם פה מכירים את ג'וש כבר כמה שנים ויודעים שמשחק הרגל שלו מזעזע.
ובאמת שאין צורך לדבר על בישול אחד חריג מלפני שנתיים כאילו זה מעיד על יכולות או שזה משהו ברפטואר של השוער.
Apoc אמר:RakMaccabi31 אמר:אני מבין בסטטיסטיקה יותר ממה שאתה משקר כי המון מהמסירות שלו כוונו לאצילי בכלל שעמד על החציApoc אמר:זה כי אין לך שמץ של הבנה בסטטיסטיקה ואיך לנתח אותה. אתה מסתכל על 23/23 של מסירות ממטר למטר שג'וש מוסר הצידה כי הוא מבוהל ולא מסוגל לתת מסירות של דניאל פרץ בין שחקני התקפה שמשחררות משחק לחץ, ואתה מסיק מזה שיש לו משחק רגל טוב.
אתה עובדתית לא מבין בסטטיסטיקה כי הסקת ממסירות רגל לרגל של מטר שיש לו משחק רגל.
אתה מוזמן להראות לי על אילו מסירות אתה מדבר בדיוק שמראות שיש לג'וש משחק רגל טוב, המשחק המלא נמצא ביוטיוב. באיזו דקה אותה מסירה מהוללת?
אני סבור שכולם פה מכירים את ג'וש כבר כמה שנים ויודעים שמשחק הרגל שלו מזעזע.
ובאמת שאין צורך לדבר על בישול אחד חריג מלפני שנתיים כאילו זה מעיד על יכולות או שזה משהו ברפטואר של השוער.