• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ההגנה הפקירה אותו לגמרי היום. זה שספג רק 3 זה יפה מאוד.

היה מצויין והתמודד עם הגנה שכל הזמן עשתה חורים והשאירה אותו לבד.

הזכירו פה את דניאל פרץ.
לדעתי שני השערים שלנו במשחק האחרון הם עליו.
בשער הראשון נפל מהר בלי שום סיבה נראית לעין בשער השני יצא במקום להישאר

Adi81 אמר:
הזכירו פה את דניאל פרץ.
הגזמת

benrey אמר:
Adi81 אמר:
הזכירו פה את דניאל פרץ.
הגזמת
ממש נסחפת. וגם עצר 2 גולים בטוחים 100 אחוז של פיירו ודינדה.

היה מעולה. לא הגיוני שאילצו אותו להתמודד שוב ושוב עפ אחד על אחד

benrey אמר:
Adi81 אמר:
הזכירו פה את דניאל פרץ.
הגזמת

אכן. תבינו שמלמדים שוערים מגיל 0 לקחת הימורים במצבים של אחד על אחד, אחרת בשער של 7 מטר יהיה קשה מאוד לקחת איזשהו כדור.
כמו היציאה של ג'וש מול ראביו, שלקח הימור לכיוון אחד וקיבל את הגול לכיוון האחר. ככה אצל פרץ - הוא לקח הימור שדין יבעט בנגיעה (מה שמאוד הגיוני לחלוץ במצב הזה), ואז יש מצב שהיה לוקח ויוצא גיבור. בפועל דין עצר את הכדור יפה ופרץ הושכב.

אל תחשבו על מהלכים מנקודת מבט של שוער בחוכמה בדיעבד כשאתם יודעים לאן הכדור נבעט. תחשבו על זה בזמן אמת כשצריך לקחת בחשבון 30 דברים שונים ואפשרויות שונות שיש לחלוץ. זה הכול משחק של מיקסום סיכויים בטווח הארוך

משחק נפלא של ג'וש..
התשובה החד משמעית לכל הדיון שהתנהל עליו פה בשבוע האחרון, האם זה עמדה שצריך שדרוג מעליה או לא. מלך.

צריך להפסיק לחרוץ גורלות של שחקן כזה או אחר על סמך משחק אחד.
לאורך תקופה ג'וש הראה שהוא שוער טוב אבל לא ברמה להיות שוער הרכב במכבי חיפה.
אין לו משחק רגל והוא לא מביא נקודות לאורך עונה בליגה למעט העונה הראשונה שלו שהייתה מצויינת.

לאורך תקופה ג'וש הראה שהוא שוער מצוין שתמיד נמצא שם כדי לתת את ההצלה שצריך ולהביא ביטחון להגנה.
שוער הרכב למכבי חיפה בלי שום ספק בכלל ואחד שאין שום סיבה להחליף בטח כשהוא על תקן ישראלי.

וה"לא מביא נקודות" הזה פשוט לא נכון. אפילו העונה - מול הצהבת ההצלה שלו מול קניקובסקי כנראה סידרה לנו נקודות כי אני עד עכשיו די בטוח שלא היה שם נבדל אם זה היה הולך לואר.
מול פריז ויובנטוס הצלות גדולות שלו בדקות הראשונות של המשחק אפשרו לנו לתת הופעות מכובדות ולהשיג במידה רבה הצלחה בליגת האלופות למרות ההפסדים, במקום תבוסות.

אין שוער שאני סומך עליו יותרץ

גם מה הקטע לחזור כמו תוכי על משחק הרגל טענה שהיתה אולי רלוונטית לפני שלוש שנים

בשנה האחרונה משחק הרגל שלו נהיה סביר בהחלט לשוער ולראיה הנתון נגד הצהבת של 23/23 מסירות מדויקות

במשחקים שלנו באירופה הוא לא רע בכלל עד כה, אבל הרבה שחקנים מרימים את הרמה שלהם במשחקים האלה.
מה שחשוב זה איך הוא מתפקד בליגה לאורך עונה שלמה.
הוא לא מביא נקודות והוא עושה טעות קבועה שעולה לנו בשער במשחקים גדולים נגד ב"ש ות"א בעיקר.
ההצלה שאתה מדבר עליה הייתה בנבדל. נבדל ברור אגב של 30-40 ס"מ בין קניקובסקי לבטובינסיקה שמאחוריו. רואים את זה בבירור בריפליי וראו את זה בקלות במגרש. היא לא רלוונטית לכלום.
עצם זה שאתה צריך לערער על עובדות מוחלטות כדי להצדיק את זה שהוא מביא נקודות זה מוכיח לבד את זה שהוא לא מביא.
גם באותו משחק הייתה לו את היציאה ההזויה שלו בנוהל במשחקים מול ת"א וב"ש שהוא מתעקש לנסות לאבד לנו נקודות עם ההדיפה המוזרה בקרן בדקה 89. אם אנחנו סופגים מזה שער ולא ניצלים בנס, זה 2 נקודות יקרות מאוד שמאבדים רק על זה שהשוער שלך הוא ג'וש כהן.

אז הוא לא מביא נקודות ויש לו משחק רגל גרוע.
לא השתכנעתי שהוא לא השחקן הראשון בבירור שאמורים להחליף בהרכב.

RakMaccabi31 אמר:

בשנה האחרונה משחק הרגל שלו נהיה סביר בהחלט לשוער ולראיה הנתון נגד הצהבת של 23/23 מסירות מדויקות

זה כי אין לך שמץ של הבנה בסטטיסטיקה ואיך לנתח אותה. אתה מסתכל על 23/23 של מסירות ממטר למטר שג'וש מוסר הצידה כי הוא מבוהל ולא מסוגל לתת מסירות של דניאל פרץ בין שחקני התקפה שמשחררות משחק לחץ, ואתה מסיק מזה שיש לו משחק רגל טוב.

אין לו משחק רגל טוב, יש לו משחק רגל מזעזע.
זה שהוא נמנע מלעשות טעויות בזה שהוא לא סומך על משחק הרגל של עצמו זה מצויין. גם עומרי גלזר עושה את זה בב"ש כי גם לו יש משחק רגל מזעזע.
עדיין, זה לא משנה את העובדה שיש לו משחק רגל מזעזע והוא לא יכול לעזור לנו בהשתחררות מלחץ. זה מינוס משמעותי.

Apoc אמר:
RakMaccabi31 אמר:

זה כי אין לך שמץ של הבנה בסטטיסטיקה ואיך לנתח אותה. אתה מסתכל על 23/23 של מסירות ממטר למטר שג'וש מוסר הצידה כי הוא מבוהל ולא מסוגל לתת מסירות של דניאל פרץ בין שחקני התקפה שמשחררות משחק לחץ, ואתה מסיק מזה שיש לו משחק רגל טוב.

אני מבין בסטטיסטיקה יותר ממה שאתה משקר כי המון מהמסירות שלו כוונו לאצילי בכלל שעמד על החצי
שלא לדבר על הבישול שלו לשרי נגד סכנין

RakMaccabi31 אמר:
Apoc אמר:
RakMaccabi31 אמר:

אני מבין בסטטיסטיקה יותר ממה שאתה משקר כי המון מהמסירות שלו כוונו לאצילי בכלל שעמד על החצי

אתה עובדתית לא מבין בסטטיסטיקה כי הסקת ממסירות רגל לרגל של מטר שיש לו משחק רגל.
אתה מוזמן להראות לי על אילו מסירות אתה מדבר בדיוק שמראות שיש לג'וש משחק רגל טוב, המשחק המלא נמצא ביוטיוב. באיזו דקה אותה מסירה מהוללת?
אני סבור שכולם פה מכירים את ג'וש כבר כמה שנים ויודעים שמשחק הרגל שלו מזעזע.
ובאמת שאין צורך לדבר על בישול אחד חריג מלפני שנתיים כאילו זה מעיד על יכולות או שזה משהו ברפטואר של השוער.

המשחק רגל שלו היה מזעזע בהתחלה ועכשיו הוא לא טוב, אבל לא מזעזע כמו בהתחלה.

הטיקט שלו הוא שוט סטופר ושוער של פעם ואת זה הוא עושה ברמה גבוהה מאוד.

Apoc אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Apoc אמר:

אתה מוזמן להראות לי על אילו מסירות אתה מדבר בדיוק שמראות שיש לג'וש משחק רגל טוב, המשחק המלא נמצא ביוטיוב. באיזו דקה אותה מסירה מהוללת?
ובאמת שאין צורך לדבר על בישול אחד חריג מלפני שנתיים כאילו זה מעיד על יכולות או שזה משהו ברפטואר של השוער.

המון מהמסירות שלו כוונו לאצילי בכלל שעמד על החצי

Apoc אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Apoc אמר:

אין בעיה, ברשימה
מתאר לעצמי שתנפנף בתירוצים חלשים

בתור התחלה במשחק נגד רובנטוס מסירה מדויקת מכדור שוער דקה 29:34 לפיירו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה