• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
וואלה חייב לצאת בגילוי נאות לאפוק שהנתון של המנהלת לגבי המסירות של ג'וש שקרי, ספרתי לפחות שלוש ארבע לא מוצלחות נגד הצהבת (שתמיד היו לתוך תחומי המגרש)

יחד עם זאת, אין עוררין על טענתי שמשחק הרגל שלו שהשתפר. ונגד יובה נתן מסירות קצרות וארוכות, חלק לפעמים העיף בלי לקחת סיכון כמובן, ויש אחת שזכורה לי במיוחד מסירה חותכת תחת הלחץ של די מריה

זה בנוסף למשחק גובה מצוין שהוא נתן ועבודה של שוער מטאטא שסיכלה התקפות של יובה מוקדם

אני מת על השחקנים בקבוצה שלנו. זה באמת מדהים שהצליחו לאסוף כל כך הרבה חבר'ה חמודים ומרגשים (שעדיין עולים כמו רוצחים למגרש)

יש חלק בראיון באמת שהוא מדבר שהגיע למכבי והוא היה צריך לעבוד על משחק הבילד אפ מאפס. משווה את זה בשביל האמריקאים לעבודת קווטר באק ושהוא היה צריך לגדל ראיה מרחבית לשלוש אופציות

רואים שבמכבי עובדים על ליקויים של שחקנים ובהחלט רואים פירות לעבודה

Apoc אמר:
ענק. שוער פנדלים מהגדולים שראיתי.

סמאוהב
הוא לא מביא נקודות. אין שוערים כאלה, שיודעים לא לגעת בכדור כל המשחק ועדיין להיות שם בכל רגע חשוב שצריך אותו. בהצלה מזלקה, בפנדל, בטיטוא מאחורי קו ההגנה כשהיינו חצי מפורקים

Judokan אמר:
Apoc אמר:
ענק. שוער פנדלים מהגדולים שראיתי.

סמאוהב
הוא לא מביא נקודות. אין שוערים כאלה, שיודעים לא לגעת בכדור כל המשחק ועדיין להיות שם בכל רגע חשוב שצריך אותו. בהצלה מזלקה, בפנדל, בטיטוא מאחורי קו ההגנה כשהיינו חצי מפורקים

בעונה הראשונה שלו הוא הביא הרבה נקודות בליגה. העונה עד חדרה לא, אבל מקווה שיגרום לי לשנות את דעתי.

היה לי אליו הרבה טענות בשני משחקים האחרונים הוא מצויין
וגם לקח הצלה גדולה בהתקפה בודדת שלהם
שאפו הניצחון עליו

מלך. הציל אותנו היום.
מזכיר לי את הפנדל שהוא לקח נגד פ"ת לפני שנתיים.

מוכיח את עצנו במשחקים האחרונים. הפנדל זה עניין של הרבה מזל אבל הייתה לו עצירה מצוינת במשחק.
מקווה שישאר פה בעונה הבאה.

חייבים שוער זר לא? חייבים להשתדרג? תנו דקות למשפתי?

אחלה ג׳וש שבעולם. הלוואי שישאר עד סוף הקריירה בירוק.

היו צריכים להשאיר את גלזר.
חייבים לפתוח עם משפתי.
חבל שלא שמו יד על דניאל פרץ.
היה טעות לשחרר את ישראלי.
צריך לתת לפוקסי יותר צ'אנסים.
בלה בלה בלה...

כולה עצר פנדל דרדלה
זה לא שוער ענק זה בועט גרוע

Smile אמר:
כולה עצר פנדל דרדלה
זה לא שוער ענק זה בועט גרוע
ניחש נכון את הפינה. וגם בלי קשר לקח כמה כדורים במהלך המשחק שזה קשה לשוער שצריך לשמור על עירנות כשכמעט כל המשחק לא מתקרבים אליו בכלל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה