RakMaccabi31
אלוף המדינה
הצלה ענקית באחד על אחד + כמה פעולות סוויפר
היה מרגש הקריאות בשבילו אחרי הפנדל
היה מרגש הקריאות בשבילו אחרי הפנדל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:ניחש נכון את הפינה. וגם בלי קשר לקח כמה כדורים במהלך המשחק שזה קשה לשוער שצריך לשמור על עירנות כשכמעט כל המשחק לא מתקרבים אליו בכללSmile אמר:כולה עצר פנדל דרדלה
זה לא שוער ענק זה בועט גרוע
Shocking4U אמר:https://twitter.com/mhfootballclub/status/1582436580983459840?s=46&t=BlEey786g-zOASzjMdDWAw
מחלקת המדיה הכי גרועה ביקום כולו
Apoc אמר:כבר היה עדיף להפסיד
RakMaccabi31 אמר:Apoc אמר:כבר היה עדיף להפסיד
לא מתאים לך התשבוחות לג'וש?
ההקשר של התגובות בשרשור שלך ברור, כולן עם אותו מסרApoc אמר:RakMaccabi31 אמר:Apoc אמר:כבר היה עדיף להפסיד
לא מתאים לך התשבוחות לג'וש?
איך ידעתי שלא תבין את ההקשר של ההודעה ביחס לזו שמעליה. אינטלגנציה זה לא הצד החזק אצלך.
RakMaccabi31 אמר:ההקשר של התגובות בשרשור שלך ברור, כולן עם אותו מסרApoc אמר:RakMaccabi31 אמר:לא מתאים לך התשבוחות לג'וש?
איך ידעתי שלא תבין את ההקשר של ההודעה ביחס לזו שמעליה. אינטלגנציה זה לא הצד החזק אצלך.
אין לי ספק שקפצת על הרכבת כדי לבטא את הרגשות האמיתיים שלךApoc אמר:RakMaccabi31 אמר:ההקשר של התגובות בשרשור שלך ברור, כולן עם אותו מסרApoc אמר:איך ידעתי שלא תבין את ההקשר של ההודעה ביחס לזו שמעליה. אינטלגנציה זה לא הצד החזק אצלך.
כן, בתגובה לפרסום של הסרטון המביך של מחלקת המדיה רשמתי בצחוק שכבר היה עדיף להפסיד מלקבל מהם את הסרטון הזה.
רק בן אדם עם איי קיו של נעל כמוך מצליח לפרש את זה בצורה שאתה מפרש.
RakMaccabi31 אמר:אין לי ספק שקפצת על הרכבת כדי לבטא את הרגשות האמיתיים שלךApoc אמר:RakMaccabi31 אמר:ההקשר של התגובות בשרשור שלך ברור, כולן עם אותו מסר
כן, בתגובה לפרסום של הסרטון המביך של מחלקת המדיה רשמתי בצחוק שכבר היה עדיף להפסיד מלקבל מהם את הסרטון הזה.
רק בן אדם עם איי קיו של נעל כמוך מצליח לפרש את זה בצורה שאתה מפרש.
lemmacantor אמר:יש לך אוהדי צהבת בפיד של טוויטר? למה?
RakMaccabi31 אמר:חלאס עם ההתנשאות העווילית והגידופים הבלתי פוסקים שלך, הם לא מזיזים לי. זה רק מראה שאין לך מה להגיד
בזמן האחרון היחידים שאני מקבל מהם ככה זה מאוהדי צהבת בצוויצר
כשאתה יורד על ג'וש ארד ונטע זה יותר מביך ואפילו פוגע בקבוצה
אז מאיפה הזכות להתנשא. הגיע הזמן שתצטנע קצת
Apoc אמר:RakMaccabi31 אמר:חלאס עם ההתנשאות העווילית והגידופים הבלתי פוסקים שלך, הם לא מזיזים לי. זה רק מראה שאין לך מה להגיד
בזמן האחרון היחידים שאני מקבל מהם ככה זה מאוהדי צהבת בצוויצר
כשאתה יורד על ג'וש ארד ונטע זה יותר מביך ואפילו פוגע בקבוצה
אז מאיפה הזכות להתנשא. הגיע הזמן שתצטנע קצת
וואלה לא יודע אם אתה לא מתחזה אוהד צהבת בעצמך.