גלזר לא יותר טוב מג׳וש. זה שהוא התחיל לעצור פנדלים לא הופך אותו לשוער יותר טוב ממנו. גלזר שוער טוב אבל ג׳וש עדיין משמעותית טוב ממנו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Ganjot אמר:Shocking4U אמר:חוץ מאתמול אתה יכול לציין עוד גולים שהם בצורה חד משמעית עליו חוץ מהגול נגד באר שבע?Ganjot אמר:תמיד הייתי בעדו, אבל הוא פשוט לא טוב העונה וזה לא רק השביעייה והשישייה.
מאז הכתף שלו, משהו בו הרבה פחות טוב.. יותר מדי גולים קלים, כל בעיטה שטוחה מרחוק מרגישה 90% גול.
לליגה הוא שוער מספיק טוב (למרות שהעונה גם בליגה הוא בירידה), אבל במחשבה על אירופה בשנה הבאה - צריך שוער עם נפח גדול יותר ומשחק רגל טוב שיודע לצאת לכדורים בקרנות.
לצערנו אין ישראלי כזה, אז צריך לחפש זר
זה לא עניין של חד משמעית עליו, גם לא רשמתי את זה.
הוא לא מקבל יותר מדי גולים באשמתו, אבל זה פשוט עניין שאתה לא מרגיש העונה שיש שוער שמציל דברים שהם מעבר להצלות פשוטות, לפחות ברוב הזמן.
הוא גם לא אשם בשום שער נגד פריז וגם מול בנפיקה לא יכול לשים אצבע על שער שהוא באמת אשם ישיר בו, אבל זה פשוט מרגיש שכל בעיטה כבר זה גול, וגם בליגה אנחנו מקבלים לא מעט בדיוק מהסיבה הזו.
אני לא יכול לתת משחק אחד שלו לפחות לאחרונה, שמתקרב לאחת מההופעות של דניאל פרץ העונה שהציל את הגרמנים משחק אחרי משחק באירופה וגם הרבה בליגה.
כמובן שבתור שחקן שהוא לא זר אני לא חושב שיש מישהו יותר טוב ממנו שיכול לשחק אצלנו (גלזר ופרץ טובים ממנו אבל הם לא רלוונטיים), אבל אולי כן שווה לשקול זר בעמדה הזו במצב כזה לצערנו.
זה לא שהוא אשם במשהו אבל זה מרגיש כאילו הוא לא מצליח לעשות מעל המינימום הנדרש בתפקיד.
פעם היה לוקח כדורים קשים מבעיטות מרחוק, היה שולט ברחבה יותר (אבל זה כנראה גם קשור לזה שההגנה משתנה כל משחק אז אין לו ביטחון/תקשורת מספיק טובה לזה כרגע).
ושוב חוזר - זה משהו שמורגש רק העונה ובמיוחד נגד הקבוצות האיכותיות יותר (אולימפיאקוס, הכוכב והבתים) אבל זה בדיוק העניין, שבמידה ונהיה שוב באלופות/אירופית במקרה, אז צריך שוער טוב יותר.
אם זה ייגמר בקונפרנס, אז כנראה שג'וש מספיק.
Ganjot אמר:Shocking4U אמר:חוץ מאתמול אתה יכול לציין עוד גולים שהם בצורה חד משמעית עליו חוץ מהגול נגד באר שבע?Ganjot אמר:תמיד הייתי בעדו, אבל הוא פשוט לא טוב העונה וזה לא רק השביעייה והשישייה.
מאז הכתף שלו, משהו בו הרבה פחות טוב.. יותר מדי גולים קלים, כל בעיטה שטוחה מרחוק מרגישה 90% גול.
לליגה הוא שוער מספיק טוב (למרות שהעונה גם בליגה הוא בירידה), אבל במחשבה על אירופה בשנה הבאה - צריך שוער עם נפח גדול יותר ומשחק רגל טוב שיודע לצאת לכדורים בקרנות.
לצערנו אין ישראלי כזה, אז צריך לחפש זר
הוא לא מקבל יותר מדי גולים באשמתו, אבל זה פשוט עניין שאתה לא מרגיש העונה שיש שוער שמציל דברים שהם מעבר להצלות פשוטות, לפחות ברוב הזמן.
הוא גם לא אשם בשום שער נגד פריז וגם מול בנפיקה לא יכול לשים אצבע על שער שהוא באמת אשם ישיר בו, אבל זה פשוט מרגיש שכל בעיטה כבר זה גול, וגם בליגה אנחנו מקבלים לא מעט בדיוק מהסיבה הזו.
אני לא יכול לתת משחק אחד שלו לפחות לאחרונה, שמתקרב לאחת מההופעות של דניאל פרץ העונה שהציל את הגרמנים משחק אחרי משחק באירופה וגם הרבה בליגה.
RakMaccabi31 אמר:Ganjot אמר:Shocking4U אמר:חוץ מאתמול אתה יכול לציין עוד גולים שהם בצורה חד משמעית עליו חוץ מהגול נגד באר שבע?
יובנטוס בבית ובחוץ היו לו הצלות שמצד אחד שמרו על האפס ומצד שני הצילו תבוסה. כמו כמה בעיטות מתוך הרחבה, נגיחות מסוכנות, והצלות נגד ולאחוביץ' באחד על אחד
גם נגד פאריז בבית כמה הצלות מרשימות נגד אמבפה ומסי.
אז איך אפשר להגיד שהוא לא מספיק טוב לרמות הגבוהות אם כן יש לו המון קבלות. הנה גם הניצחון היחיד שנה שעברה בקונפרנס הוא סיים כמצטיין וגם השוער של נבחרת המחזור..
דווקא בשני המשחקים האחרונים אני כן אשפוט אותו לחומרה כי היו שערים שבאמת היה צריך לקחת (הבעיטה החופשית, ג'או מריו, מסי השני ואולי עוד איזה אחד או שניים) ועדיין ברגע שהקבוצה מפורקת ומופקרת זה משהו שקורה גם לשוערים הגדולים ביותר במעמדים הגדולים ביותר (גמר אלופות וגמר המונדיאל)
https://www.youtube.com/watch?v=Eo9yzKhqJ8Y&ab_channel=MiguelT
https://www.youtube.com/watch?v=oqmYFQ4MC9k&ab_channel=tharcasm
https://www.youtube.com/watch?v=fJG1AB53JZM&ab_channel=FIFA
Nirgreen אמר:תןדה על התקופה בירוק
Liberman אמר:בלי ספק צריך להתחיל לחשוב על היום שאחרי ג׳וש