• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן גיא מלמד

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
hezildo אמר:
אין מצב שהספסול שלו מקצועי. אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים אבל
העסק הזה מראה על התנהלות גרועה של המועדון - אם יש איתו בעיות משמעת אז הוא לא צריך להיות בסגל בכלל
והמועדון יכול להוציא הודעה על זה.
אם הספסול שלו זה בגלל שרוצים למכור את סטויארט זה פגיעה מקצועית ומיותרת בקבוצה.

מזכירה לי את התגובה של אלי כהן לסירוב של בניון להתחלף. בחר בדרך הכי גרועה, לייבש אותו מחצית על הספסל במשחק עונה ואז להכניס. באותו רגע נגמרה העונה של מכבי חיפה, הוא גמר את הסיפור במועדון ואיבד את כל האוטוריטה. לדעתי לבכר אין מזמן אוטוריטה.
במצב הזה, אפשר לשחק משחק ניחושים על תאריך פיטורים, אבל הוא לא יחזוק מעמד עוד הרבה זמן. ואם זה ידלוף לתקופת הכנה או מחזורים ראשונים של העונה הבאה, זה רק יזיק יותר.

lemmacantor אמר:
hezildo אמר:
אין מצב שהספסול שלו מקצועי. אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים אבל
העסק הזה מראה על התנהלות גרועה של המועדון - אם יש איתו בעיות משמעת אז הוא לא צריך להיות בסגל בכלל
והמועדון יכול להוציא הודעה על זה.
אם הספסול שלו זה בגלל שרוצים למכור את סטויארט זה פגיעה מקצועית ומיותרת בקבוצה.

מזכירה לי את התגובה של אלי כהן לסירוב של בניון להתחלף. בחר בדרך הכי גרועה, לייבש אותו מחצית על הספסל במשחק עונה ואז להכניס. באותו רגע נגמרה העונה של מכבי חיפה, הוא גמר את הסיפור במועדון ואיבד את כל האוטוריטה. לדעתי לבכר אין מזמן אוטוריטה.
במצב הזה, אפשר לשחק משחק ניחושים על תאריך פיטורים, אבל הוא לא יחזוק מעמד עוד הרבה זמן. ואם זה ידלוף לתקופת הכנה או מחזורים ראשונים של העונה הבאה, זה רק יזיק יותר.

ההבדל מאלי כהן זה שכאן זה בא מלמעלה ולא מבכר. כל המועדון מתנהל בלי אוטוריטה מקצועית בכלל.

אז לא הבנתי, השמועה מצדיקה ספסול, אבל מתירה חילוף במחצחת השנייה?

אני מסכים עם כל דבר שרפאלוב אמר בתחילת העונה על מלמד (בנוגע ללמה לא להשאיר אותו וכל הסיבות המקצועיות).

הבעיה הגדולה שרפאלוב לא רק שהביא 2 חלוצים זרים, הוא הביא 2 חלוצים זרים שלא טובים ממלמד.

KevinDurant אמר:
אני מסכים עם כל דבר שרפאלוב אמר בתחילת העונה על מלמד (בנוגע ללמה לא להשאיר אותו וכל הסיבות המקצועיות).

הבעיה הגדולה שרפאלוב לא רק שהביא 2 חלוצים זרים, הוא הביא 2 חלוצים זרים שלא טובים ממלמד.

סטיוארט טוב ממלמד.

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:

סטיוארט טוב ממלמד.
אני חושב שיש לו בעיה קשה מאוד באופי. גם אם הם נניח באותה רמה, זה נפילה של רפאלוב.

hezildo אמר:
מה השמועה?

ברק.י אמר:
dyarok אמר:
אז לא הבנתי, השמועה מצדיקה ספסול, אבל מתירה חילוף במחצחת השנייה?

מה השמועה?

שמועה שהושמעה לליאור ולאיציק ששמעו משהו
סך הכל להסיט את הזרקור לכיוונו של מלמד

סיים כאן.
לא מתאים לקבוצה גדולה.

לא אתפלא אם יתאחד עם רוני בנתניה.

רק מכבי אמר:
סיים כאן.
לא מתאים לקבוצה גדולה.

לא אתפלא אם יתאחד עם רוני בנתניה.
זה טעות. הוא גולר. הוא לגמרי ראוי להיות פה כאופציה מהספסל במשחקים שאתה זורק מלא כדורים לרחבה וצריך רגל מסיימת. אין חלוץ ישראלי שאתה יכול להביא שיביא את המספרים שלו. אתה קבוצה שאין לה שחקנים שיתנו מספרים, איך אתה מוותר בכזה קלות על החלוץ הישראלי הכי טוב בליגה?

עוד שטות של הצוות המקצועי כולל בכר.

טעות לשחרר אותו. כמה חלוצים ישראלים שיודעים לתת גול כמוהו יש?
עוד פעם בונים על שני חלוצים זרים שבטח לא יהיו יותר טובים ממנו?

הוא פשוט לא שחקן שיכול או יודע לשבת על הספסל, וזה עוד לפני שנכנסים לכל מה שקורה מסביב. עם האופי והיכולות שלו, הוא חייב להיות כינור ראשון בקבוצה בינונית, לא שחקן רוטציה במועדון לוחץ.

נכון שההתנהלות מולו לא הייתה שיא המקצוענות. ברור שליאור לא רצה אותו, בזמן שברק נתן לו קרדיט עד לשלב מסוים, שבו (גם בגלל עניינים לא מקצועיים) הוא פשוט הזיז אותו הצידה כי הוא הבין שהוא לא בתוכניות לעונה הבאה. בשורה התחתונה – אין שום הצדקה מקצועית או כלכלית להחזיק שחקן בשכר כזה על הספסל כשהוא עושה פרצופים.

השורה התחתונה שלו די ברורה: הוא לא הצליח בב"ש ולא הצליח כאן. הוא פשוט לא מתאים להוביל קבוצה גדולה שיוזמת, מחזיקה בכדור ולוחצת גבוה. כל ההבאה שלו בינואר הקודם הייתה מהלך של פאניקה של המערכת, ולא מחשבה לטווח ארוך. עכשיו השאלה הגדולה היא אם הוא ימצא קבוצה שתיקח את השכר שלו, או שהוא יבחר לגרור פה עוד עונה בין הספסל ליציע.

אגב, תראו את הראיונות שלו בשבועות האחרונים. אם המצב של הקבוצה לא היה כזה מביש, כולם היו מדברים על שחקן שבראיונות רואה רק את עצמו. אין קבוצה, אין מכבי חיפה. יש רק את "אני ואני". הראיה הכי טובה לזה הייתה קבלת ההחלטות שלו אתמול: מוביל מתפרצת של 5 על 2, מסירה פשוטה והכדור ברשת, אבל הוא הולך עם הראש בקיר וחושב רק על הסטטיסטיקה של עצמו. זה פשוט לא עובד ככה.

זה אגב אחד הדברים המעטים שרפאלוב צדק בהם העונה. לא סתם בפלייאוף, כשהקצב והלחץ עלו, הוא נראה כמו כלום ושום דבר בדקות שקיבל.

להשאיר
נכון הוא לא נכנס לסגל של הקבוצות הגדולות של מכבי חיפה אבל נכון לעכשיו אין חלוץ יותר טוב ממנו
וגם אנחנו לא קבוצה גדולה

רק מכבי אמר:
הוא פשוט לא שחקן שיכול או יודע לשבת על הספסל, וזה עוד לפני שנכנסים לכל מה שקורה מסביב. עם האופי והיכולות שלו, הוא חייב להיות כינור ראשון בקבוצה בינונית, לא שחקן רוטציה במועדון לוחץ.

נכון שההתנהלות מולו לא הייתה שיא המקצוענות. ברור שליאור לא רצה אותו, בזמן שברק נתן לו קרדיט עד לשלב מסוים, שבו (גם בגלל עניינים לא מקצועיים) הוא פשוט הזיז אותו הצידה כי הוא הבין שהוא לא בתוכניות לעונה הבאה. בשורה התחתונה – אין שום הצדקה מקצועית או כלכלית להחזיק שחקן בשכר כזה על הספסל כשהוא עושה פרצופים.

השורה התחתונה שלו די ברורה: הוא לא הצליח בב"ש ולא הצליח כאן. הוא פשוט לא מתאים להוביל קבוצה גדולה שיוזמת, מחזיקה בכדור ולוחצת גבוה. כל ההבאה שלו בינואר הקודם הייתה מהלך של פאניקה של המערכת, ולא מחשבה לטווח ארוך. עכשיו השאלה הגדולה היא אם הוא ימצא קבוצה שתיקח את השכר שלו, או שהוא יבחר לגרור פה עוד עונה בין הספסל ליציע.

אגב, תראו את הראיונות שלו בשבועות האחרונים. אם המצב של הקבוצה לא היה כזה מביש, כולם היו מדברים על שחקן שבראיונות רואה רק את עצמו. אין קבוצה, אין מכבי חיפה. יש רק את "אני ואני". הראיה הכי טובה לזה הייתה קבלת ההחלטות שלו אתמול: מוביל מתפרצת של 5 על 2, מסירה פשוטה והכדור ברשת, אבל הוא הולך עם הראש בקיר וחושב רק על הסטטיסטיקה של עצמו. זה פשוט לא עובד ככה.

זה אגב אחד הדברים המעטים שרפאלוב צדק בהם העונה. לא סתם בפלייאוף, כשהקצב והלחץ עלו, הוא נראה כמו כלום ושום דבר בדקות שקיבל.

המהלך הזה אתמול היה שערורייה. מעצבן ממש

הוא לא מתאים להיות חלוץ פותח, כן יכול להיות מחליף נחמד. אבל קשה לראות אותו נשאר

חזרה
למעלה