• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן גיא מלמד

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
ועוד אחת היום...
בקצב הזה נכין לו קלטת ביצועים

הוא צריך להיות בעונה הבאה חלוץ מחליף שישחק לא מעט דקות לצד חלוץ זר בכיר. אבל לגמרי שווה מקום פה ברוטציה והוכיח את זה

מאז השער הראשון, הוא כובש במשחקים לסירוגין (למעט רצף של שני משחקים, אאל"ט, מול כפס קאסם ומת"א).
לפי החוקיות הזו, הוא לא יכבוש במשחק הבא.

אני חושב שלמרות הגיל, זה שחקן שכל עונה שווה בליגה שלנו בין 8-9 שערים במקרה הרע. בעונות שבהם יש בתקווה מסגרת אירופאית, הוא לגמרי חלוץ שיכול לפתוח במסגרת הליגה בלא מעט משחקים ובתקווה יגיע חלוץ מגוון ובכיר יותר שיפתח במשחקים באירופה ובשאר המשחקים.

Shocking4U אמר:
אני חושב שלמרות הגיל, זה שחקן שכל עונה שווה בליגה שלנו בין 8-9 שערים במקרה הרע. בעונות שבהם יש בתקווה מסגרת אירופאית, הוא לגמרי חלוץ שיכול לפתוח במסגרת הליגה בלא מעט משחקים ובתקווה יגיע חלוץ מגוון ובכיר יותר שיפתח במשחקים באירופה ובשאר המשחקים.
לגמרי, אני גם בדעה שתשים אותו במקום דין בעונות הגדולות של בכר והוא נותן תפוקה גדולה יותר.
הייתי שמח לראות חלוץ מהיר שנה הבאה שישלים אותו בסגנון ויאפשר לנו גמישות. אחלה מלמד

The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:
לגמרי, אני גם בדעה שתשים אותו במקום דין בעונות הגדולות של בכר והוא נותן תפוקה גדולה יותר.
הייתי שמח לראות חלוץ מהיר שנה הבאה שישלים אותו בסגנון ויאפשר לנו גמישות. אחלה מלמד

דין שחקן יותר מהיר וטוב. אבל יותר טיפש אז יש איזון😂

מישהו פה יהיה מופתע בהתחשב בנפשות הפועלות (כולל בכר אגב אם ישאר) אם לא ינסו בקיץ שוב להיפטר ממנו בעסקת טרייד כמו שרצו בקיץ?

Shocking4U אמר:
מישהו פה יהיה מופתע בהתחשב בנפשות הפועלות (כולל בכר אגב אם ישאר) אם לא ינסו בקיץ שוב להיפטר ממנו בעסקת טרייד כמו שרצו בקיץ?

אני בטוח שאיציק כבר עושה טלפונים .

לפי הראיון שלו הוא לא דופק חשבון לרפאלוב או לבכר, לא אופתע אם נקבל הודעה שהוא הושעה מהמשחק הבא או קיבל קנס.

כיוון שאין לי וודאות בנושא, אז אני לא אכתוב כאן את השמועה בעניין מלמד.

בכל מקרה, בהנחה וזה נכון. אז ההחלטה של ליאור וברק מוצדקת ברמת המערכת גם אם מקצועית היא לא נכונה.

אני מת על שמועות ותיאוריות, העיקר להסביר החלטות לא מקצועיות.

‏שיפטרו ממנו בקיץ נשאר גם בלי השחקן היחיד בסגל שעוד מסוגל לתת גול בקונסטלציה כלשהי

הוא לא שחקן לקבוצה הישגית. הביאו אותו בלחץ קהל. אבל כן מגיע לו להיות חלוץ פותח העונה. צריך להיות מקצועי נטו. בכר התקלקל לחלוטין בשלהיי קדנציה קודמת.

אין מצב שהספסול שלו מקצועי. אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים אבל
העסק הזה מראה על התנהלות גרועה של המועדון - אם יש איתו בעיות משמעת אז הוא לא צריך להיות בסגל בכלל
והמועדון יכול להוציא הודעה על זה.
אם הספסול שלו זה בגלל שרוצים למכור את סטויארט זה פגיעה מקצועית ומיותרת בקבוצה.

חזרה
למעלה