yanivst9
באנקר בהרכב
רציני שבגלל זה?KevinDurant אמר:בא מהפועל חיפהyanivst9 אמר:מה העניין שלא מקבל עידוד?
בחיי שלא שמתי לב בכלל במשחקים הקודמים העונה ובעונה שעברה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רציני שבגלל זה?KevinDurant אמר:בא מהפועל חיפהyanivst9 אמר:מה העניין שלא מקבל עידוד?
Kandaurov אמר:עדיין בהלם מההחמצה שלו.
לגמרי, אני גם בדעה שתשים אותו במקום דין בעונות הגדולות של בכר והוא נותן תפוקה גדולה יותר.Shocking4U אמר:אני חושב שלמרות הגיל, זה שחקן שכל עונה שווה בליגה שלנו בין 8-9 שערים במקרה הרע. בעונות שבהם יש בתקווה מסגרת אירופאית, הוא לגמרי חלוץ שיכול לפתוח במסגרת הליגה בלא מעט משחקים ובתקווה יגיע חלוץ מגוון ובכיר יותר שיפתח במשחקים באירופה ובשאר המשחקים.
The real Tsepo אמר:לגמרי, אני גם בדעה שתשים אותו במקום דין בעונות הגדולות של בכר והוא נותן תפוקה גדולה יותר.Shocking4U אמר:אני חושב שלמרות הגיל, זה שחקן שכל עונה שווה בליגה שלנו בין 8-9 שערים במקרה הרע. בעונות שבהם יש בתקווה מסגרת אירופאית, הוא לגמרי חלוץ שיכול לפתוח במסגרת הליגה בלא מעט משחקים ובתקווה יגיע חלוץ מגוון ובכיר יותר שיפתח במשחקים באירופה ובשאר המשחקים.
הייתי שמח לראות חלוץ מהיר שנה הבאה שישלים אותו בסגנון ויאפשר לנו גמישות. אחלה מלמד
Shocking4U אמר:מישהו פה יהיה מופתע בהתחשב בנפשות הפועלות (כולל בכר אגב אם ישאר) אם לא ינסו בקיץ שוב להיפטר ממנו בעסקת טרייד כמו שרצו בקיץ?