hezildo
אגדת מועדון
benrey אמר:https://www.facebook.com/share/r/1CwPb5TPDJ/?mibextid=wwXIfr
:-D
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:https://www.facebook.com/share/r/1CwPb5TPDJ/?mibextid=wwXIfr
Smile אמר:יפתח היום
יסריח את הדשא
ואז הקרנבל סביבו יגמר סוף סוף
Adi81 אמר:אני כבר שנים חושב שהוא שחקן מעולה ( לא יודע ולא מבין) מה הסיבות שהוא לא משחק בקבוצות הגדולות בארץ
אין בארץ חלוץ שיכול להבקיע שער כזה
מסכים. הוא שחקן כבד מאוד, איטי, לא יודע לשחק כקיר, אין לו כדרור, הוא לא לוחץ ולא תורם כלום למשחק. חוץ מלקבל כדור ב16 ולסיים אין לו שום תרומה לאירועlemmacantor אמר:Adi81 אמר:אני כבר שנים חושב שהוא שחקן מעולה ( לא יודע ולא מבין) מה הסיבות שהוא לא משחק בקבוצות הגדולות בארץ
אתה באמת לא מבין? כי הוא נטו פינישר. גם אתמול זה בא לידי ביטוי. ניהול מקצועי רע מאוד שמביאים כזה חלוץ מוגבל בגיל כזה. קרי כולם יודעים שהוא בינוני ואין לו שום פוטנציאל. הביאו אותו בלחץ הקהל. רוב הקהל לא מבין כדורגל מכ0עבר ללייבסקור.
lemmacantor אמר:Adi81 אמר:אני כבר שנים חושב שהוא שחקן מעולה ( לא יודע ולא מבין) מה הסיבות שהוא לא משחק בקבוצות הגדולות בארץ
אתה באמת לא מבין? כי הוא נטו פינישר. גם אתמול זה בא לידי ביטוי. ניהול מקצועי רע מאוד שמביאים כזה חלוץ מוגבל בגיל כזה. קרי כולם יודעים שהוא בינוני ואין לו שום פוטנציאל. הביאו אותו בלחץ הקהל. רוב הקהל לא מבין כדורגל מכ0עבר ללייבסקור.
רק מכבי אמר:לא מחסידיו אבל יש לחלוץ את התקופה שדברים מתחילים להתחבר והכל הולך.
גם היום היה יכול לסיים עם חמישייה. היו לו לא מעט החמצות.
עשה צמד מצוין. סחט את האדום.
ועדיין, הייתי פותח עם סטיוארט מול בית"ר. מלמד פחות יתאים לסוג המשחק שעתיד להתפתח.
Adi81 אמר:שאלה שעולה לי. אם היה במקום דין דוד היה כובש פחות, יותר, אותו דבר?
lemmacantor אמר:Adi81 אמר:שאלה שעולה לי. אם היה במקום דין דוד היה כובש פחות, יותר, אותו דבר?
פחות. בעיקר איכות המשחק שלנו הייתה נפגעת. ואני לא מתכוון לעונה אחרונה של דינדה, שהוא עשה טובה והתחיל גם לחשוב נטו על עצמו.
מלמד הוא שי הולצמן המודרני. זה לא חלוץ לקבוצה הישגית.