lemmacantor
חבר בבורד
אני לא מאמין בהנהלה אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמלמד טוב למקומות 4 ומטה ולא מעבר. עובדה. זה הקריירה שלו.
lemmacantor אמר:אני לא מאמין בהנהלה אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמלמד טוב למקומות 4 ומטה ולא מעבר. עובדה. זה הקריירה שלו.
hezildo אמר:lemmacantor אמר:אני לא מאמין בהנהלה אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמלמד טוב למקומות 4 ומטה ולא מעבר. עובדה. זה הקריירה שלו.
זו גם היתה הקריירה של דגו וזה לא הפריע לך.
שוב פעם, אין לך חלוץ ישראלי יותר טוב להביא ושני חלוצים זרים גם לא יעבוד פה, אז מה אתה רוצה (מלבד להתלונן) ?
lemmacantor אמר:hezildo אמר:lemmacantor אמר:אני לא מאמין בהנהלה אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמלמד טוב למקומות 4 ומטה ולא מעבר. עובדה. זה הקריירה שלו.
זו גם היתה הקריירה של דגו וזה לא הפריע לך.
שוב פעם, אין לך חלוץ ישראלי יותר טוב להביא ושני חלוצים זרים גם לא יעבוד פה, אז מה אתה רוצה (מלבד להתלונן) ?
מה קשור דגו?
לא הבנתי עדיין מה קשר בין מאמנים לשחקנים?hezildo אמר:lemmacantor אמר:hezildo אמר:זו גם היתה הקריירה של דגו וזה לא הפריע לך.
מה קשור דגו?
אמרת שמלמד מתאים למקומות 4 ומטה וזה הקריירה שלו, אז הזכרתי לך שאתה תמכת במינוי דגו למרות דגם הוא היה מתאים למקומות נמוכים.
אז אם זה לא הפריע לך אצל דגו, למה זה מפריע לך אצל מלמד?
ושוב אתה לא עונה לשאלה, איזה תחליף יש לך למלמד?
lemmacantor אמר:לא הבנתי עדיין מה קשר בין מאמנים לשחקנים?hezildo אמר:lemmacantor אמר:מה קשור דגו?
אמרת שמלמד מתאים למקומות 4 ומטה וזה הקריירה שלו, אז הזכרתי לך שאתה תמכת במינוי דגו למרות דגם הוא היה מתאים למקומות נמוכים.
hezildo אמר:lemmacantor אמר:לא הבנתי עדיין מה קשר בין מאמנים לשחקנים?hezildo אמר:אמרת שמלמד מתאים למקומות 4 ומטה וזה הקריירה שלו, אז הזכרתי לך שאתה תמכת במינוי דגו למרות דגם הוא היה מתאים למקומות נמוכים.
הקשר הוא שאתה אומר ששחקן לא מתאים כי הוא טוב רק בקבוצות קטנות, אז אותו דבר נכון גם לגבי מאמן שמתאים רק לקבוצות
קטנות, אבל משום מה זה לא הפריע לך לתמוך בדגו. עכשיו הבנת?
מקצועית לא מחזיקים ממנו והוא יושב על חוזה של שחקן משמעותי. אין לי ספק שהיו מביאים חלוץ ישראלי אחר בתחילת החלון, אם היה אחד כזה בשוק.יש לו חוש לשערים ועד שנובא יוכיח את עצמו הוא החלוץ הבכיר בסגל.
כל העניין שעשו לו בעונה שעברה לא ברור.
אולי יום אחד נשמע מה באמת קרה שם
הוא בסוף חלוץ שבליגה תמיד שווה את הגולים שלו ואם הוא ימוסמר להרכב הוא יתן את המספרים (כמו אלון תורגמן) אבל הוא חלוץ מאוד בינוני סך הכל וההתאבדות של הקהל עליו כאילו הוא המשיח זה משהו די מצחיק.
חלוץ בן 33-34, בלי מהירות, בלי גב לשער, לא לוחץ, פרידמונה כזה על המגרש ועליו מתאבדים. מי ישמע זה יניב קטן
ניסו לשחרר אותו בקיץ שעבר ואף אחד לא רצה אותו למרות שכל הליגה הביאה חלוצים.בשורה התחתונה הוא נתן כאן מספרים יפים ובמיוחד בהתחשב בעובדה שמחקו אותו בחצי הראשון של עונה שעברה.
אין לך חלוץ יותר סקורר ממנו בקבוצה אז למה לייבש אותו?
אם הם לא מחזיקים ממנו מקצועית אז למה הביאו אותו בכלל, מה הם לא ידעו מהגיל שלו והתכונות שלו?
למה לא מכרו אותו בקיץ וחיפשו מחליף?
בשביל מה סתם להחזיק אותו על הספסל?
זו התנהלות בלתי מקצועית בעליל וזה עוד סימפטום של המערכת הרקובה הזו.
ניסו לשחרר אותו בקיץ שעבר ואף אחד לא רצה אותו למרות שכל הליגה הביאה חלוצים.
השנה רוצים להמשיך אתו והביאו חלוץ זר שלפניו בהיררכיה.
אני אזכיר שבהכנה הוא שיחק לפני קאני ונפצע ולכן קאני תפס את מקומו. אנחנו במחזור 3 ואנשים כבר החליטו שההוא לא בתכניות וההוא נשרף וההוא באנקר. רק התחלנו את העונה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!