• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הגרלת שלב הבתים של ליגת האלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא SaTla
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מבחינתי הבית הכי אפור וקל על הנייר שאפשר: פורטו, סיביליה שחטאר
ולנסות להילחם על מקום 3

תנו לי הכי אפור ונוח שאפשר. אני רוצה להשיג נקודות, להמשיך באופוריה הזו, להיות תחרותי.

בלי כל אוהדי הפלסטיק שבאים לגמר על מסי גן במחיר של תבוסה.

פרנקפורט מדרג ראשון, זלצבורג או שחטאר דרג שלישי. ונגיד לייפציג או אתלטיקו מדרג שני

Judokan אמר:
תנו לי הכי אפור ונוח שאפשר. אני רוצה להשיג נקודות, להמשיך באופוריה הזו, להיות תחרותי.

פרנקפורט מדרג ראשון, זלצבורג או שחטאר דרג שלישי. ונגיד לייפציג או אתלטיקו מדרג שני

סיכוי סביא שתסיים מקום אחרון גם בבית הכי נוח. הבית שהצגת
פה זה זוועת עולם בשביל מה להגיע לצמפיונס אם זו השאיפה

חזיזוש אמר:
Judokan אמר:

סיכוי סביא שתסיים מקום אחרון גם בבית הכי נוח. הבית שהצגת
פה זה זוועת עולם בשביל מה להגיע לצמפיונס אם זו השאיפה

כי אותי מעניין הסיכוי הכי גבוה להצלחה של מכבי חיפה. לא הפוטו-אופס של קהל פלסטיק

מעדיף בית שיש בו סיכוי של 5% לעלות לשמינית ובעיקר לצבור עוד ניקוד למועדון, מאשר בית שבו יפרקו אותנו אבל "תהיה חוויה".
שלא נדבר על זה שאם יש בית מוות, זה בטוח גם יוריד את המוטיבציה של ההנהלה להשקיע בחיזוק

אני רוצה לסיים מקום שלישי בבית. יש כמה קבוצות בדרג השלישי שזה אפשרי מולן.

רק שלא נקבל בית אפור מידי ולא אטרקטיבי, אין לנו מזל עם ההגרלות העונה והכל הולך קשה .

* סעמק מי היה מאמין שנפתח נושא כזה כשקיבלנו את אולימפיאקוס .
אני פשוט לא מעכל .

השאיפה - הגרלה שאפשר לעשות ממנה קמפיין ראוי ולא משחקים "בשביל החוויה".
המציאות - מכבי חיפה בהגרלות.

Daniel123 אמר:
רק שלא נקבל בית אפור מידי ולא אטרקטיבי, אין לנו מזל עם ההגרלות העונה והכל הולך קשה .

אני פשוט לא מעכל .

חלאס עם זה. בית אפור לא בית אפור. אוהד כדורגל אמיתי יעריך כל בית ויעריך את המעמד. כל מי שבא ברוך הבא וננסה לעשות את המקסימום. כל נקודה תהיה בגדר בונוס. הגענו ללבל שונה לגמרי.

lemmacantor אמר:
Daniel123 אמר:

אני פשוט לא מעכל .

חלאס עם זה. בית אפור לא בית אפור. אוהד כדורגל אמיתי יעריך כל בית ויעריך את המעמד. כל מי שבא ברוך הבא וננסה לעשות את המקסימום. כל נקודה תהיה בגדר בונוס. הגענו ללבל שונה לגמרי.

למה אם נקבל נגיד בית של ריאל,ליברפול וזלצבורג/ספורטינג/שחטאר אין סיכוי לסיים מקום 3 ?

אז לא נסיים. המטרה לתת את המקסימום, לנסות להציג כדורגל כלשהו. המטרה היותר חשובה לא להוריד לאסלה את כל זה כמו ב - 2009. להשקיע בפיתוח המועדון, בחיזוק המערכת, בחיזוק מקצועי, בשדרוג שכר. חייבים ליצור המשכיות. פחות מטריד אותי מקום 3.

lemmacantor אמר:
אז לא נסיים. המטרה לתת את המקסימום, לנסות להציג כדורגל כלשהו. המטרה היותר חשובה לא להוריד לאסלה את כל זה כמו ב - 2009. להשקיע בפיתוח המועדון, בחיזוק המערכת, בחיזוק מקצועי, בשדרוג שכר. חייבים ליצור המשכיות. פחות מטריד אותי מקום 3.

זה לא סותר .

אייאקס, ספורטינג ליסבון וטוטנהאם. נעים, אטרקטיבי מספיק ואפשר להוציא משהו.

הכי טוב בית עם 2 קבוצות אטרקטיביות ואחת שיהיה אפשר להתמודד איתה על מקום 3.

פעם קודמת כמעט קיבלנו בית כזה(אם אני לא טועה היה אינטר, ברצלונה ועוד קבוצה לא חזקה מאוד), נשארנו עם 2 אופציות ובסוף קיבלנו את הבית הפחות טוב.

יש יותר מדי התעסקות עם הגרלות. קיבלנו הגרלות כאלה בגלל דירוג נמוך. כבר שיפרנו אותו בצורה מצוינת. נשמור על המשכיות, זה יקל עלינו להצליח עוד ועוד באירופה.
הצלחה צריכה לייצר עוד הצלחה. בזה שחר נכשל מאז ומתמיד.

מבחינת יעדים: מילאן, בארסה ודורטמונד חלום
מבחינת סיכויים: קבוצה ממש גדולה (תצא לגארבג' טיים מהר) ביחד עם איזה לייפציג וזלצבורג בדרגים 2 - 3 ישאיר סיכוי למקום שלישי או אפילו לשמינית
אני לא חושב שאם מנצ'סטר יונייטד לא היו מעפילים מהר ב - 2002 היינו בהכרח מגיעים למקום שלישי

חזרה
למעלה