ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:תנו לי הכי אפור ונוח שאפשר. אני רוצה להשיג נקודות, להמשיך באופוריה הזו, להיות תחרותי.
בלי כל אוהדי הפלסטיק שבאים לגמר על מסי גן במחיר של תבוסה.
פרנקפורט מדרג ראשון, זלצבורג או שחטאר דרג שלישי. ונגיד לייפציג או אתלטיקו מדרג שני
חזיזוש אמר:Judokan אמר:תנו לי הכי אפור ונוח שאפשר. אני רוצה להשיג נקודות, להמשיך באופוריה הזו, להיות תחרותי.
בלי כל אוהדי הפלסטיק שבאים לגמר על מסי גן במחיר של תבוסה.
פרנקפורט מדרג ראשון, זלצבורג או שחטאר דרג שלישי. ונגיד לייפציג או אתלטיקו מדרג שני
סיכוי סביא שתסיים מקום אחרון גם בבית הכי נוח. הבית שהצגת
פה זה זוועת עולם בשביל מה להגיע לצמפיונס אם זו השאיפה
נקודה במקרה הטובSmile אמר:פורטו סביליה ואינטר
Smurk אמר:נקודה במקרה הטובSmile אמר:פורטו סביליה ואינטר
בדוק אחיRakMaccabi31 אמר:Smurk אמר:נקודה במקרה הטובSmile אמר:פורטו סביליה ואינטר
אני אומר נגד מילאן/יובנטוס 4/6 קל
Daniel123 אמר:רק שלא נקבל בית אפור מידי ולא אטרקטיבי, אין לנו מזל עם ההגרלות העונה והכל הולך קשה .
* סעמק מי היה מאמין שנפתח נושא כזה כשקיבלנו את אולימפיאקוס .
אני פשוט לא מעכל .
lemmacantor אמר:Daniel123 אמר:רק שלא נקבל בית אפור מידי ולא אטרקטיבי, אין לנו מזל עם ההגרלות העונה והכל הולך קשה .
* סעמק מי היה מאמין שנפתח נושא כזה כשקיבלנו את אולימפיאקוס .
אני פשוט לא מעכל .
חלאס עם זה. בית אפור לא בית אפור. אוהד כדורגל אמיתי יעריך כל בית ויעריך את המעמד. כל מי שבא ברוך הבא וננסה לעשות את המקסימום. כל נקודה תהיה בגדר בונוס. הגענו ללבל שונה לגמרי.
lemmacantor אמר:אז לא נסיים. המטרה לתת את המקסימום, לנסות להציג כדורגל כלשהו. המטרה היותר חשובה לא להוריד לאסלה את כל זה כמו ב - 2009. להשקיע בפיתוח המועדון, בחיזוק המערכת, בחיזוק מקצועי, בשדרוג שכר. חייבים ליצור המשכיות. פחות מטריד אותי מקום 3.