• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

החליפו קבוצה שלמה - לא מצליחים להחליף קשר 6: סיבוב שני במוקדמות ליגת האלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ניהול משחק מזעזע של דגו. חילופים גרועים שרק החלישו את הקבוצה.

Nirgreen אמר:
צאלובה לא יבוא אחרי היום מסכן שראה מה שראינו.

שחרר, הבן אדם ניתק קשר לפני חודשיים

אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
אליאור אמר:
צודק
אם ככה דגו רשאי להיות מודח וזה לא יהיה כישלון

איזה איש מתיש

לא הבנתי מה הייתה המטרה בתגובה שלך? כי זה או לנרמל את ההפסד, או לעקוץ אותי. אני מעדיף כבר שתעקוץ אותי.
פשוטו כמשמעו פשוט להגיד לך שאתה מתיש
אמרת עם בכר זה לא קרה לנו מעולם
עניתי לך שעפנו עם בכר מול קאיראט
התשובה שלך הייתה מתישה
אתה מתיש

אוסף של שחקנים טיפשים
כמה לא התגעגעתי לקבוצלה הזאת
במקום סונדגרן ושרי החלשים והמיותרים היינו יכוליח להביא 2 זרים שהיו מרימים את הקבוצה ב2 רמות

המשחק הזה מוכיח את מה שטענתי:
פיירו צריך לעוף על טיל
5-3-2 זה מערך שמסרס אותנו
חייבים עוד שחקני כנף
(מעניין אם עכשיו יקפצו פה כמה שיגידו "יש לך מלא שחקני כנף - חג'ג' וסוף וחלאיילי ושיבלי". באמת שאין לי מה להתווכח איתכם יותר)

ועוד דבר - לשחק עם פיירו זה ממילא לשחק עם 10.5 שחקנים, אז לשחק איתו כחלוץ יחיד במערך 5-3-2 זה הרבה יותר גרוע כי אין לך מי שישים גולים בכלל במערך שממילא יש בו פחות שחקני התקפה.

איך לא ניצחנו את הגמורים האלה? אם היה קוראים להם הפועל ירושלים ולא שריף אז לדגו היה יותר אומץ לשחק כמו שצריך מולם. אין להם מושג והיה צריך לסיים את ההתמודדות כבר היום. אוי ואבוי אם הם ידיחו אותנו, זאת תהיה ההדחה הכי משפילה מאז גנק

שוער עולה אמר:
אוסף של שחקנים טיפשים
כמה לא התגעגעתי לקבוצלה הזאת
במקום סונדגרן ושרי החלשים והמיותרים היינו יכוליח להביא 2 זרים שהיו מרימים את הקבוצה ב2 רמות

בוודאי שלא התגעגעת חמודי
טרול

אין שום תאכלס
חייב לעבוד על משחק התקפה או לשנות מערך שיתאים יותר לשחקנים שיש בקאדר

Jerry אמר:
איך לא ניצחנו את הגמורים האלה? אם היה קוראים להם הפועל ירושלים ולא שריף אז לדגו היה יותר אומץ לשחק כמו שצריך מולם. אין להם מושג והיה צריך לסיים את ההתמודדות כבר היום. אוי ואבוי אם הם ידיחו אותנו, זאת תהיה ההדחה הכי משפילה מאז גנק

נומא היה אחרי גנק

אנחנו לא מספיק טובים, אבל טובים יותר מהם. היינו צריכים לצאת עם תוצאה טובה יותר היום וחבל שלא הצלחנו לעשות את זה. הלאה עם הפנים לגומלין בסמי.

Smile אמר:
אין שום תאכלס
חייב לעבוד על משחק התקפה או לשנות מערך שיתאים יותר לשחקנים שיש בקאדר

זוכר את המשחקים שאמרנו רבאק כל הקבוצה לא מסוגלת לשים גול חוץ מאצילי?
אז יהיו עוד הרבה כאלה

Apoc אמר:
Jerry אמר:

נומא היה אחרי גנק
נומה לא היה משפיל, להפך זה היה יום שמח מבחינתי כי הבנתי רגע אחרי זה שהפינצטה הולך הביתה. כל הקיץ ההוא הייתי בטילט על הפינצטה במיוחד אחרי הגמר המביך נגד הגרמנים שעשינו בונקר כמו סכנין של לחמן
גנק מועדון גדול אבל נגדנו הגיעו בסיטואציה רעה והיו פח, בארץ היו צריכים לקבל 5, בחוץ 3

חזיזוש אמר:
אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
איזה איש מתיש

לא הבנתי מה הייתה המטרה בתגובה שלך? כי זה או לנרמל את ההפסד, או לעקוץ אותי. אני מעדיף כבר שתעקוץ אותי.
התשובה שלך הייתה מתישה
אתה מתיש

חחחח אתה מציק לי בכוונה עם התשובה ובסוף קובע שאני מתיש? מה רצונך? אני באמת שואל. לא טוב לך אל תענה לי להודעות. אבל מה המטרה מלכתחילה?
אם אני מתיש אותך אז תשחרר. הכל טוב. זה יהיה מאוד נחמד לא להתווכח איתך על דברים לא רלוונטיים.

Jerry אמר:
Apoc אמר:
Jerry אמר:

נומא היה אחרי גנק
נומה לא היה משפיל, להפך זה היה יום שמח מבחינתי כי הבנתי רגע אחרי זה שהפינצטה הולך הביתה. כל הקיץ ההוא הייתי בטילט על הפינצטה במיוחד אחרי הגמר המביך נגד הגרמנים שעשינו בונקר כמו סכנין של לחמן
גנק מועדון גדול אבל נגדנו הגיעו בסיטואציה רעה והיו פח, בארץ היו צריכים לקבל 5, בחוץ 3

אה אוקיי חשבתי התכוונת מבחינה אובייקטיבית

אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
אליאור אמר:
התשובה שלך הייתה מתישה
אתה מתיש

חחחח אתה מציק לי בכוונה עם התשובה ובסוף קובע שאני מתיש? מה רצונך? אני באמת שואל. לא טוב לך אל תענה לי להודעות. אבל מה המטרה מלכתחילה?
אם אני מתיש אותך אז תשחרר. הכל טוב. זה יהיה מאוד נחמד לא להתווכח איתך על דברים לא רלוונטיים.

תגיד מי הציק לך?
עניתי לך עניינית על כל דבר שכתבת, ואתה עונה רק בעקיצות מטומטמות ״אה אז זה בסדר שניכשל״, ״אתה בטח מנרמל הפסד״ ואז מתבכיין ומיתמם שעוקצים אותך

בעיניי משחק לא כזה נורא כמו שמצטייר פה. כמה מסקנות בעיניי:
* 3-5-2 פשוט לא מתאים לנו. גם שנה שעברה לא היינו טובים בו בשום שלב חוץ מאיזה שני משחקים נקודתיים מסאי התעקש סתם. צריך לרוץ עם 4-3-3

* עלי אדיר וחזר אלינו בגדול. לבד זה לא מספיק

* גוני ואיתמר ניצן זה לא קרוב ללהיות באיזור ברמה

* פיירו לא יכול להיות חלוץ במכבי חיפה. עם כל אהבתנו אליו. פשוט לא יכול לתפוס מקום של זר זה מחדל.

*אהבתי מאוד את המשחק לחץ והגישה הכללית. התנפלנו כל פעם שאיבדנו, והיעדר התכלית בעיניי קשור במערך ובמשחק חלש מאוד של סבע ושרי.

* ניהול משחק פחות טוב של מסאי היום. נא לא להרוג אותו בבקשה. ההיסטריה לא תעזור כרגע

* אלברמן תתעורר

חזיזוש אמר:
אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
התשובה שלך הייתה מתישה
אתה מתיש

תגיד מי הציק לך?
עניתי לך עניינית על כל דבר שכתבת, ואתה עונה רק בעקיצות מטומטמות ״אה אז זה בסדר שניכשל״, ״אתה בטח מנרמל הפסד״ ואז מתבכיין ומיתמם שעוקצים אותך

אוקיי אני מקבל מחמת הספק שהתגובה שלך נכתבה בתמימות ומתוך מטרה להעלות נקודה עניינית וחשובה על ההדחה של בכר מול קייראט בהשוואה למשחק היום. עמך הסליחה.

חזרה
למעלה