ניהול משחק מזעזע של דגו. חילופים גרועים שרק החלישו את הקבוצה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:צאלובה לא יבוא אחרי היום מסכן שראה מה שראינו.
פשוטו כמשמעו פשוט להגיד לך שאתה מתישאליאור אמר:חזיזוש אמר:אליאור אמר:צודק
אם ככה דגו רשאי להיות מודח וזה לא יהיה כישלון
איזה איש מתיש
לא הבנתי מה הייתה המטרה בתגובה שלך? כי זה או לנרמל את ההפסד, או לעקוץ אותי. אני מעדיף כבר שתעקוץ אותי.
Apoc אמר:Nirgreen אמר:צאלובה לא יבוא אחרי היום מסכן שראה מה שראינו.
שחרר, הבן אדם ניתק קשר לפני חודשיים
שוער עולה אמר:אוסף של שחקנים טיפשים
כמה לא התגעגעתי לקבוצלה הזאת
במקום סונדגרן ושרי החלשים והמיותרים היינו יכוליח להביא 2 זרים שהיו מרימים את הקבוצה ב2 רמות
Jerry אמר:איך לא ניצחנו את הגמורים האלה? אם היה קוראים להם הפועל ירושלים ולא שריף אז לדגו היה יותר אומץ לשחק כמו שצריך מולם. אין להם מושג והיה צריך לסיים את ההתמודדות כבר היום. אוי ואבוי אם הם ידיחו אותנו, זאת תהיה ההדחה הכי משפילה מאז גנק
Smile אמר:אין שום תאכלס
חייב לעבוד על משחק התקפה או לשנות מערך שיתאים יותר לשחקנים שיש בקאדר
נומה לא היה משפיל, להפך זה היה יום שמח מבחינתי כי הבנתי רגע אחרי זה שהפינצטה הולך הביתה. כל הקיץ ההוא הייתי בטילט על הפינצטה במיוחד אחרי הגמר המביך נגד הגרמנים שעשינו בונקר כמו סכנין של לחמןApoc אמר:Jerry אמר:איך לא ניצחנו את הגמורים האלה? אם היה קוראים להם הפועל ירושלים ולא שריף אז לדגו היה יותר אומץ לשחק כמו שצריך מולם. אין להם מושג והיה צריך לסיים את ההתמודדות כבר היום. אוי ואבוי אם הם ידיחו אותנו, זאת תהיה ההדחה הכי משפילה מאז גנק
נומא היה אחרי גנק
חזיזוש אמר:פשוטו כמשמעו פשוט להגיד לך שאתה מתישאליאור אמר:חזיזוש אמר:איזה איש מתיש
לא הבנתי מה הייתה המטרה בתגובה שלך? כי זה או לנרמל את ההפסד, או לעקוץ אותי. אני מעדיף כבר שתעקוץ אותי.
אמרת עם בכר זה לא קרה לנו מעולם
עניתי לך שעפנו עם בכר מול קאיראט
התשובה שלך הייתה מתישה
אתה מתיש
Jerry אמר:נומה לא היה משפיל, להפך זה היה יום שמח מבחינתי כי הבנתי רגע אחרי זה שהפינצטה הולך הביתה. כל הקיץ ההוא הייתי בטילט על הפינצטה במיוחד אחרי הגמר המביך נגד הגרמנים שעשינו בונקר כמו סכנין של לחמןApoc אמר:Jerry אמר:איך לא ניצחנו את הגמורים האלה? אם היה קוראים להם הפועל ירושלים ולא שריף אז לדגו היה יותר אומץ לשחק כמו שצריך מולם. אין להם מושג והיה צריך לסיים את ההתמודדות כבר היום. אוי ואבוי אם הם ידיחו אותנו, זאת תהיה ההדחה הכי משפילה מאז גנק
נומא היה אחרי גנק
גנק מועדון גדול אבל נגדנו הגיעו בסיטואציה רעה והיו פח, בארץ היו צריכים לקבל 5, בחוץ 3
greenguy אמר:העתק הדבק למשחקים שלנו נגד הפועל ירושלים
אליאור אמר:חזיזוש אמר:פשוטו כמשמעו פשוט להגיד לך שאתה מתישאליאור אמר:לא הבנתי מה הייתה המטרה בתגובה שלך? כי זה או לנרמל את ההפסד, או לעקוץ אותי. אני מעדיף כבר שתעקוץ אותי.
התשובה שלך הייתה מתישה
אתה מתיש
חחחח אתה מציק לי בכוונה עם התשובה ובסוף קובע שאני מתיש? מה רצונך? אני באמת שואל. לא טוב לך אל תענה לי להודעות. אבל מה המטרה מלכתחילה?
אם אני מתיש אותך אז תשחרר. הכל טוב. זה יהיה מאוד נחמד לא להתווכח איתך על דברים לא רלוונטיים.
חזיזוש אמר:אליאור אמר:חזיזוש אמר:פשוטו כמשמעו פשוט להגיד לך שאתה מתיש
התשובה שלך הייתה מתישה
אתה מתיש
חחחח אתה מציק לי בכוונה עם התשובה ובסוף קובע שאני מתיש? מה רצונך? אני באמת שואל. לא טוב לך אל תענה לי להודעות. אבל מה המטרה מלכתחילה?
אם אני מתיש אותך אז תשחרר. הכל טוב. זה יהיה מאוד נחמד לא להתווכח איתך על דברים לא רלוונטיים.
תגיד מי הציק לך?
עניתי לך עניינית על כל דבר שכתבת, ואתה עונה רק בעקיצות מטומטמות ״אה אז זה בסדר שניכשל״, ״אתה בטח מנרמל הפסד״ ואז מתבכיין ומיתמם שעוקצים אותך