• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

החליפו קבוצה שלמה - לא מצליחים להחליף קשר 6: סיבוב שני במוקדמות ליגת האלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אליאור אמר:
The real Tsepo אמר:
אליאור אמר:
הנקודה העניינית והחשובה שהעלתי לגבי בכר היא שמתוך 100 משחקים כמו היום ב-98 מהם היינו נראים יותר טוב, אם זה בליגה ואם באירופה. ומתוך 100 המשחקים האלו ב-100 מהם הוא היה עושה חילופים מוקדמים יותר ולוקח יותר סיכונים, כמו שהיה מתבקש גם היום.
א. זה לא נכון. לבכר היה משחקים חלשים מאוד במוקדמות. גם שנה שעברה לימסול בחוץ היה על גבול המחדל
ב. כדאי לשחרר מבכר

המשחק מול לימסול הגיע אחרי 4-0 בבית וההשוואה הזו היא ממש לא קשורה כי הסיפור היה כמעט גמור, חלק משחקני המפתח נחו במחצית הראשונה (ונכנסו בשנייה, בזמן ובצדק) ואלה ששיחקו שיחקו בתחושה שהסיפור גמור. להזכירך גם עופרי ארד פתח באותו משחק.
זה היה משחק מחדל שעלינו אליו בגישה נוראית שהיה יכול בקלות להיראות אחרת אם לא כמה החמצות של לימסול ב2-0. נגד קייראט גם כל הגישה הייתה מחדל אחד גדול.
אבל נעזוב את זה, מאוד קשה להגיע לפיק ביכולת כמו שהיינו שנה שעברה בקיץ, זה הגיע אחרי קיץ מושלם של אלברמן בתוספת של צוות מאמנים ושחקנים שרץ פה שנים. להשוות לקיץ הקודם כמו שאמרתי זה לעשות עוול גדול לדגו ועוול לנו כאוהדים.
דגו לדעתי בינתיים מתפקד טוב עם סגל שיש בו חור אחד ברור וזועק לשמיים ועוד כמה חורים לא קטנים שמקשים מאוד. אני באמת ובתמים חושב שהיינו בסדר היום ואני עדיין, סליחה על המילה, אופטימי

The real Tsepo אמר:
אליאור אמר:
The real Tsepo אמר:
א. זה לא נכון. לבכר היה משחקים חלשים מאוד במוקדמות. גם שנה שעברה לימסול בחוץ היה על גבול המחדל
ב. כדאי לשחרר מבכר

המשחק מול לימסול הגיע אחרי 4-0 בבית וההשוואה הזו היא ממש לא קשורה כי הסיפור היה כמעט גמור, חלק משחקני המפתח נחו במחצית הראשונה (ונכנסו בשנייה, בזמן ובצדק) ואלה ששיחקו שיחקו בתחושה שהסיפור גמור. להזכירך גם עופרי ארד פתח באותו משחק.
זה היה משחק מחדל שעלינו אליו בגישה נוראית שהיה יכול בקלות להיראות אחרת אם לא כמה החמצות של לימסול ב2-0. נגד קייראט גם כל הגישה הייתה מחדל אחד גדול.
אבל נעזוב את זה, מאוד קשה להגיע לפיק ביכולת כמו שהיינו שנה שעברה בקיץ, זה הגיע אחרי קיץ מושלם של אלברמן בתוספת של צוות מאמנים ושחקנים שרץ פה שנים. להשוות לקיץ הקודם כמו שאמרתי זה לעשות עוול גדול לדגו ועוול לנו כאוהדים.
דגו לדעתי בינתיים מתפקד טוב עם סגל שיש בו חור אחד ברור וזועק לשמיים ועוד כמה חורים לא קטנים שמקשים מאוד. אני באמת ובתמים חושב שהיינו בסדר היום ואני עדיין, סליחה על המילה, אופטימי

כל מילה.
ובמיוחד ביחס להשוואת הסיטואציות של דגו ושל בכר וביחס לבעיית הבנייה בקיץ הזה.

אני רואה את דגו עושה ''בכר'' בגומלין
שולח את כל הכלים ההתקפיים שלו למגרש מהדקה הראשונה.
מוחמד בודד בקישור

גוני פותח במשחק הכי חשוב העונה והעולם שותק

אלברמן לך גמרת עלינו

שוער עולה אמר:
מוחמד בודד בקישור
ובצדק

לא יודע אם בצדק אבל אני לא אאשים אותו אם זה מה שהוא יעשה ואנחנו נודח
אין לו באמת אפשרות לעלות הרכב מאוזן.
זה מה שעשה בכר בחצי השני של העונה שעברה כשהוא הבין שאין לו הרכב מאוזן

שוער עולה אמר:

מסכים

שוער עולה אמר:
מוחמד בודד בקישור
הלוואי
הם קבוצה חלשה, ועם הקהל בסמי צריך לאכול אותם.
האמת שציפיתי לראות קבוצה הרבה יותר חזקה, אני לא יכול להצביע על שחקן אחד שיש לו פה מקום בהרכב למעט השוער כמובן ואולי הקפטן שלהם שגם היה לא רע.

שוער עולה אמר:
זה מה שעשה בכר בחצי השני של העונה שעברה כשהוא הבין שאין לו הרכב מאוזן

רק מכבי אמר:
למישהו יש נתונים סטטיסטיים מהמשחק? או יודע מאיפה לשלוף נתונים?

בקרוב יעלה לאתר של אופ״א סביר להניח

דגו אומר שהוא מופתע שהם הלכו אחורה

הוא גם הופתע שביתר פתחו עם חמישה בהגנה ואמר שהתכוננו לזה שהם ישחקו עם 4

ואני שואל איפה ההכנה של הקבוצה? איך זה שהבן אדם כל הזמן מופתע ממה שהיריבה עושה?

Shocking4U אמר:
דגו אומר שהוא מופתע שהם הלכו אחורה

הוא גם הופתע שביתר פתחו עם חמישה בהגנה ואמר שהתכוננו לזה שהם ישחקו עם 4

ואני שואל איפה ההכנה של הקבוצה? איך זה שהבן אדם כל הזמן מופתע ממה שהיריבה עושה?

מזל שהם לא קיבלו אדום אחרת הוא היה אומר שהוא לא התכונן לשחק נגד 10 שחקנים

הם שיחקו אתמול בהילוך איטי.

אני מודאג מאוד שנודח מולם שבוע הבא

נצטרך מולם שער מהיר בגומלין אחרת נקבל בונקר 90 דקות שלא ראינו כמותו עוד מאז שנימני בא עם עם חדרה לסמי

אני רואה שוב את ההחמצה של פיירו ואם אני מסתכל רגע מלמעלה על תחילת המהלך, 5-4-1 קווים של שריף, איזה בונקר מטורף.

אני חשבתי שהם קבוצה הרבה יותר איכותית (במיוחד בבית) ושהמשחק ממש לא ייראה ככה.

זה קבוצה ששבוע שעבר נגד פארול שלטה בכדור 66% במחצית הראשונה ו62% בסך הכל ב90 דק' והיא באה והתבטלה לגמרי מולנו ובערך הגיעה לרחבה שלנו פעמיים.

חייב לכתוש אותם בסמי.

מאיך שאני רואה את היחסים בחו''ל לדעתי היחס בווינר יהיה סביבות ה1.35 לניצחון שלנו, אלא פערי הרמות

אני גם הופתעתי מהחולשה שלהם, זאת תהיה בושה אם לא נעבור.

הם בטח ינסו לגנוב גול מוקדם באבי רן כדי להלחיץ אותנו, צריך יהיה להיות הרבה יותר עירניים מאחורה

DelPiero אמר:
אני גם הופתעתי מהחולשה שלהם, זאת תהיה בושה אם לא נעבור.

הם בטח ינסו לגנוב גול מוקדם באבי רן כדי להלחיץ אותנו, צריך יהיה להיות הרבה יותר עירניים מאחורה
מילא, לבוא לשחק ככה בחוץ, אני יכול להבין.

אבל בבית?

חזרה
למעלה