• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ההמנון, מח' 5: לראות את פריז ולהמנע משימוש בוזלין

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
אם לא היינו כל כך עייפים הייתי אומר שלפחות יפרקו עצבים עכשיו על אשדוד

יכולים, לך תדע.
אולי מחצית אחת תספיק זאת מכבי חיפה אי אפשר לדעת.
יכולים גם לשים 2/3 במחצית הראשונה וללכת לישון בשניה וזה יספיק.

היה אפשר לשחק יותר מבוקר, אבל אני לא יודע עד כמה זה היה עוזר.
כשהפסדנו 5-2 במנצ'סטר אף אחד לא התלונן.

חזי, אם יונייטד היו רוצים, הם היו נותנים לנו גם 7 וגם 8. פריז רצו יותר מיונייטד.

lemmacantor אמר:
מה זה סחט את השחקנים? זה צ'מפיונס. זה עומס עצום. תגיד שקבוצה לא עמוקה מספיק ואני מסכים אבל מבחינת מאמץ זה המאמיץ ברמות האלה. לא משנה מה התוצאה.
להפסיד 4:0 אחרי בונקר גמור היה עוזר לכם יותר?

מה אמורים לעשות באלופות? לשמור כוחות? אז למה להגיע לשם? לא בשביל זה הקהל משלם כסף והקבוצה מקבלת 80 מיליון שקל.
למה זה או שחור או לבן? אפשר גם לא לעשות בונקר וגם לא ללחוץ את פריז ליד הרחבה שלהם כשהם מבטלים את הלחץ שלך עם 2 מסירות ומגיעים פעם אחר פעם ליתרון מספרי על הבלם שלך שמשחק כמגן ימני. חטפנו משהו כמו 6 שערים בדיוק מאותו מהלך שלהם מצד ימין כי פשוט לא הייתה ירידה להגנה של חלק מהשחקנים אחרי שהם יצאו ללחוץ גבוה

https://twitter.com/hbtorshavn/status/1585015554414645248?s=46&t=WbQm8JBN3lYsZmj396s33A

פסז' באו לשפר הפרש שערים. גם אם היינו מתבנקרים היינו חוטפים בראש.

Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:
מה זה סחט את השחקנים? זה צ'מפיונס. זה עומס עצום. תגיד שקבוצה לא עמוקה מספיק ואני מסכים אבל מבחינת מאמץ זה המאמיץ ברמות האלה. לא משנה מה התוצאה.
להפסיד 4:0 אחרי בונקר גמור היה עוזר לכם יותר?

מה אמורים לעשות באלופות? לשמור כוחות? אז למה להגיע לשם? לא בשביל זה הקהל משלם כסף והקבוצה מקבלת 80 מיליון שקל.
למה זה או שחור או לבן? אפשר גם לא לעשות בונקר וגם לא ללחוץ את פריז ליד הרחבה שלהם כשהם מבטלים את הלחץ שלך עם 2 מסירות ומגיעים פעם אחר פעם ליתרון מספרי על הבלם שלך שמשחק כמגן ימני. חטפנו משהו כמו 6 שערים בדיוק מאותו מהלך שלהם מצד ימין כי פשוט לא הייתה ירידה להגנה של חלק מהשחקנים אחרי שהם יצאו ללחוץ גבוה

זה לא שחור ולבן. המפעל דורש מאמץ עילאי לא משנה איזה קמפיין נעשה. זה חדש לך? כן תתפלא קבוצה במיליארדים יכולה לבטל את הלחץ שלנו במסירה. מי היה מאמין?

צמצמנו ל 4-2, ברור שלא יכולים להחזיק מעבר לדקה 60.
למה לא לצמצם מרווחים, להוציא את האסים שכבר לא סחבו (ולא להכניס את מאור לוי, אבל ארד יכול לתת 30 דק) ולא לאפשר להם עוד 3 שערים קלים ומצב נוסף.

dyarok אמר:
צמצמנו ל 4-2, ברור שלא יכולים להחזיק מעבר לדקה 60.
למה לא לצמצם מרווחים, להוציא את האסים שכבר לא סחבו (ולא להכניס את מאור לוי, אבל ארד יכול לתת 30 דק) ולא לאפשר להם עוד 3 שערים קלים ומצב נוסף.

כי פריז טובה בהרבה וכי יש עלינו עומס לא רגיל על אותם שחקנים. אלה החיים. מי שחושב שקרה פה מחדל , לא מחובר למציאות. מחדל הוא יותר בעניין היכולת לבצע רוטציות בליגה.

אגב פריז, לא נראת לי כמו קבוצה שתיקח את הצ׳מפיונס השנה. עם כל הכבוד לשלישייה שלהם ההגנה שלהם לא מספיק טובה, גם הקישור לא כזה איכותי .
לדעתי סיטי, באיירן וריאל טובות ממנה.

Daniel123 אמר:
אגב פריז, לא נראת לי כמו קבוצה שתיקח את הצ׳מפיונס השנה. עם כל הכבוד לשלישייה שלהם ההגנה שלהם לא מספיק טובה, גם הקישור לא כזה איכותי .
לדעתי סיטי, באיירן וריאל טובות ממנה.

מה שהיה הוא מה שיהיה. קבוצה של יכולת אישית גבוהה שתודח מול קבוצה מאורגנת עם אופי וטקטיקה טובה.

בנפיקה פשוט קבוצה מפחידה. מתקשה להאמין שאפשר להוציא מהם אפילו תיקו שלא נדבר על ניצחון (הם לא הפסידו עדיין באף מסגרת העונה)

לתבוסה אין משמעות.
אבל אני אציין רק שאני מעדיף לראות משחק שבו הקבוצה שלי גם מייצרת דברים, מאשר לסבול כל המשחק ולהפסיד בהפרש קטן יותר.

מי תהיה היריבה של בנפיקה בסיבוב הבא?
(אמורים לדעת דבר כזה או יש הגרלה)

Adi81 אמר:
מי תהיה היריבה של בנפיקה בסיבוב הבא?
(אמורים לדעת דבר כזה או יש הגרלה)

יש הגרלה, אחרי ששלב הבתים יסתיים.
הדבר היחיד שאתה יכול לדעת זה שהמקום הראשון בכל בית מוגרל נגד מקום שני בבית אחר.

לפני המשחק הראשון נגדינו דיברו על הבלם אנטוניו סילבה כסותם חורים מהנוער בגלל ריבוי פציעות. הוא נראה כדבר הגדול הבא. עושה חיל העונה. אתמול כבש שער ראשון בבוגרים.
כנראה שצפויה לו קריירה יותר רצינית ממיגל ויטור.

זה רק אני או שההפסד לירושלים וריינה היה הרבה יותר כואב מהמשחק אתמול?

KevinDurant אמר:

ההפסד הזה יותר כואב לי, כל אירופה ראתה את ההתבזות הזאת .
צוחקים עלינו שלחצנו ככה את פריז בכל העולם, בכר פתטי .
הרג אותנו .

Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:

ההפסד הזה יותר כואב לי, כל אירופה ראתה את ההתבזות הזאת .
צוחקים עלינו שלחצנו ככה את פריז בכל העולם, בכר פתטי .
הרג אותנו .

אם אתה חושב שהמשחק הזה מעניין את כל אירופה, אתה חי בסרט. זה מעניין אם מכבי חיפה תנצח כפי שקרה לפני שבועיים. כל אירופה ציפתה שפריז תנצח בקלות. אם מועדון כלשהו שופט מאמן לפי משחק אחד, כנראה זה מועדון די שכונתי ולא ידע לבחור את המאמן הנכון.

חזרה
למעלה