Apoc אמר:אם לא היינו כל כך עייפים הייתי אומר שלפחות יפרקו עצבים עכשיו על אשדוד
יכולים, לך תדע.
אולי מחצית אחת תספיק זאת מכבי חיפה אי אפשר לדעת.
יכולים גם לשים 2/3 במחצית הראשונה וללכת לישון בשניה וזה יספיק.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:אם לא היינו כל כך עייפים הייתי אומר שלפחות יפרקו עצבים עכשיו על אשדוד
למה זה או שחור או לבן? אפשר גם לא לעשות בונקר וגם לא ללחוץ את פריז ליד הרחבה שלהם כשהם מבטלים את הלחץ שלך עם 2 מסירות ומגיעים פעם אחר פעם ליתרון מספרי על הבלם שלך שמשחק כמגן ימני. חטפנו משהו כמו 6 שערים בדיוק מאותו מהלך שלהם מצד ימין כי פשוט לא הייתה ירידה להגנה של חלק מהשחקנים אחרי שהם יצאו ללחוץ גבוהlemmacantor אמר:מה זה סחט את השחקנים? זה צ'מפיונס. זה עומס עצום. תגיד שקבוצה לא עמוקה מספיק ואני מסכים אבל מבחינת מאמץ זה המאמיץ ברמות האלה. לא משנה מה התוצאה.
להפסיד 4:0 אחרי בונקר גמור היה עוזר לכם יותר?
מה אמורים לעשות באלופות? לשמור כוחות? אז למה להגיע לשם? לא בשביל זה הקהל משלם כסף והקבוצה מקבלת 80 מיליון שקל.
Shocking4U אמר:למה זה או שחור או לבן? אפשר גם לא לעשות בונקר וגם לא ללחוץ את פריז ליד הרחבה שלהם כשהם מבטלים את הלחץ שלך עם 2 מסירות ומגיעים פעם אחר פעם ליתרון מספרי על הבלם שלך שמשחק כמגן ימני. חטפנו משהו כמו 6 שערים בדיוק מאותו מהלך שלהם מצד ימין כי פשוט לא הייתה ירידה להגנה של חלק מהשחקנים אחרי שהם יצאו ללחוץ גבוהlemmacantor אמר:מה זה סחט את השחקנים? זה צ'מפיונס. זה עומס עצום. תגיד שקבוצה לא עמוקה מספיק ואני מסכים אבל מבחינת מאמץ זה המאמיץ ברמות האלה. לא משנה מה התוצאה.
להפסיד 4:0 אחרי בונקר גמור היה עוזר לכם יותר?
מה אמורים לעשות באלופות? לשמור כוחות? אז למה להגיע לשם? לא בשביל זה הקהל משלם כסף והקבוצה מקבלת 80 מיליון שקל.
dyarok אמר:צמצמנו ל 4-2, ברור שלא יכולים להחזיק מעבר לדקה 60.
למה לא לצמצם מרווחים, להוציא את האסים שכבר לא סחבו (ולא להכניס את מאור לוי, אבל ארד יכול לתת 30 דק) ולא לאפשר להם עוד 3 שערים קלים ומצב נוסף.
Daniel123 אמר:אגב פריז, לא נראת לי כמו קבוצה שתיקח את הצ׳מפיונס השנה. עם כל הכבוד לשלישייה שלהם ההגנה שלהם לא מספיק טובה, גם הקישור לא כזה איכותי .
לדעתי סיטי, באיירן וריאל טובות ממנה.
Adi81 אמר:מי תהיה היריבה של בנפיקה בסיבוב הבא?
(אמורים לדעת דבר כזה או יש הגרלה)
KevinDurant אמר:זה רק אני או שההפסד לירושלים וריינה היה הרבה יותר כואב מהמשחק אתמול?
Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:זה רק אני או שההפסד לירושלים וריינה היה הרבה יותר כואב מהמשחק אתמול?
ההפסד הזה יותר כואב לי, כל אירופה ראתה את ההתבזות הזאת .
צוחקים עלינו שלחצנו ככה את פריז בכל העולם, בכר פתטי .
הרג אותנו .