Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
Daniel123 אמר:dyarok אמר:silvas אמר:זה קורה, אלה פערי הרמות ולא קרה שום דבר חריג.
גם אם היינו מתבנקרים, היינו חוטפים 4-5 ואז היה מבאס עוד יותר.
7 זו השפלה? אולי, אבל כשאתה מכבי חיפה וחוטף 7-2, זה הרבה פחות משפיל מלהיות בארסה במעמד רבע הגמר כשהקבוצות שוות ברמתן ולחטוף 8-2.
זה גם יותר משפיל להיות במעמד חצי גמר (נדמה לי?) כשאתה ברזיל ומארח את המונדיאל וחוטף 7 מגרמניה.
אז מה?
עדיין בארסה מועדון גדול עטור הישגים, ברזיל נבחרת טופ עולמית... לא קרה להן כלום.
לא יקרה כלום גם למכבי חיפה, שזה היה הרבה יותר ריאלי שאנחנו נקבל 7 מאשר המקרים שהזכרתי.
אני גם לא התרגשתי מקמפיין ה-0-0, ואז יחס השערים שלנו עמד בסוף הקמפיין על 0-8.
אז מה? סוף העולם? לא חזרנו למעמד? לא ניצחנו את יובה? לא הבקענו בינתיים 6 גולים?
באמת שאין דרמה. סתם מנפחים את זה.
זה לא עיניין של לנפח.
המצב הוא לא בינארי- 0 או 1.
יש גם להיות מודע למגבלות שלך, ליתרונות של היריב ודרכים לצמצם את החסרונות.
אולי אם היינו משחקים יותר זהיר הם היו מובילים נניח רק 2-1 דקה 70? עם סיכוי לסנסציה?
מה שהיה אתמול זה לא הרפתקני- זו הפקרות, כמו לשים הגנה של גמדים מול נוגחים גבוהים או לשחק בלי שוער.
אולי נעלה עם 11 חלוצים בתקווה לנצח 8-7?
לשחק במודע על שטחים בהתקפות מעבר של אמבפה-ניימאר-מסי זו ממש התאבדות.
לא מוצא שום גאוה בלהפסיד 7-2.
ואם היה נגמר 10-2 גם הייתם אומרים אותו דבר?
עזוב, הם מנסים לשכנע את עצמם.
זה כתם למועדון.
פעמיים חטפנו שביעייה עם ברק על הקווים מביך .
אני קונה בכל יום את הכתמים האדירים למועדון שנלווים לתקופה של 3 שנים עם שני אליפויות + עלייה לבתים במפעל אירופי עם הופעות מכובדות + עלייה לליגת האלופות בדרך משכנעת + ניצחון אדיר בשלב הבתים + מעל שער למשחק בממוצע + קבוצה שכיף לראות מבחינה התקפית כמעט לאורך כל התקופה. מבחינתי אם זה המחיר שצריך לשלם בשביל הכדורגל של בכר, אני משלם אותו בשמחה.
הוא לקח הימור אתמול, וההימור התפוצץ לו בפנים. אבל באותה מידה הוא גם לקח הימור אדיר מולם במשחק בארץ, וקיבל הופעה מכובדת בטירוף עם ניצחון 3-1 (ואנשים שוכחים שגם באותו משחק לחצנו גבוה מאוד והשארנו המון מרחק מאחור), הוא לקח הימור אדיר לשחק 4-3-3 התקפי מול יובנטוס למרות שכביכול פערי הרמות הצדיקו הופעה הגנתית וזהירה יותר.
מאחל לך לחזור להנות ממאמנים כמו אלישע לוי שמסיימים בלי "כתמים" למועדון.