DelPiero
מכונת תארים
MH13 TILL I DIE אמר:יותר בכיוון של עשורים קשים (אלא אם האמריקאים נכנסים 100%)HaifaWave אמר:הולכים לשנים קשות
גם אם הם יכנסו 100 אחוז
את הנזק שעשו השנה יקח יותר משנה לתקן
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
MH13 TILL I DIE אמר:יותר בכיוון של עשורים קשים (אלא אם האמריקאים נכנסים 100%)HaifaWave אמר:הולכים לשנים קשות
אם הם ייכנסו שנים קשות, אם לא אז עשורים קשים...DelPiero אמר:MH13 TILL I DIE אמר:יותר בכיוון של עשורים קשים (אלא אם האמריקאים נכנסים 100%)HaifaWave אמר:הולכים לשנים קשות
גם אם הם יכנסו 100 אחוז
את הנזק שעשו השנה יקח יותר משנה לתקן
HaifaWave אמר:אגב,ההתעניינות של מכבי תא בבן הרוש מאוד מדאיגה. אם זה נכון הסיכוי להביא אותו עם תקציב נמוך יותר ועם פחות אתגרים וסגל חלש יותר הוא נמוך.
זה אחד השחקנים הראשונים שצריך להביא לפה. אסור לנו להגיע למצב שאנחנו משתרכים אחרי הצהבת ומביאים עדיפות שנייה שלישית מהליגה. זה בדיוק המתכון לעונות של פלייאוף עליון. בשביל זה כמובן צריך להגדיל את התקציב משמעותית.
כובע קש אמר:צריך להביא את בן הרוש לצד עוד מגן זר ברמה, אני לא פותח עונה עם בן הרוש מגן פותח ואלימלך מחליף
Apoc אמר:כובע קש אמר:צריך להביא את בן הרוש לצד עוד מגן זר ברמה, אני לא פותח עונה עם בן הרוש מגן פותח ואלימלך מחליף
אלימלך לא צריך להיות בסגל גם אם אין לך אף מגן אחר
כובע קש אמר:הוא מסיים חוזה בקיץ הבא
ימכרו אותו לדעתי
סוף השנה יכל לשחק המון ב3 בלמים כמגן, לדעתי זה גם התפקיד שמתאים לו.רק מכבי אמר:סוף הודיע שהוא עוזב את הרקאלס. כצפוי.
אני בכלל לא בטוח שלא נראה אותו כאן בעונה הבאה.
ברמה האישית הוא סיים עונה עם למעלה מ2500 דקות. היה משמעות עבור הקבוצה שלו. 3 שערים ו-5 בישולים ב38 משחקים בליגה ובגביע הולנדי.
ככל שהעונה התקדמה הוא נהיה יותר ויותר משמעותי. למעשה בכל 8 המחזורים האחרונים הוא השלים 90 דקות.
בהנחה ואכן יגיע המאמן הזר המיועד, לא מוציא מכלל אפשרות שהוא ירצה שחקן שבא עם פיזיות ונתונים שלא קיימים לרוב בכדורגל הישראלי.
מנגד, החזרה שלו זה בהכרח על חשבון שחקן כמו חלאיילי. ואולי זה דווקא מה שצריך להיות. חלאיילי צריך דקות ושנת השאלה בהרכב של קבוצה אחרת בליגה יכולה לעשות לו טוב.