ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
MHFC4EVER אמר:אחרי שצפיתי שוב בתקציר המשחק הראשון - בערך 90% מההתקפות המסוכנות שלהם היו על קורנו.
אחזור על זה שוב - להגן הוא לא יודע.
בטח לא ברמות האלה.
חייב מגן שמאלי אמיתי.
יאללה מכבי
Smurk אמר:הקהל זה לא שטויות.
Judokan אמר:משחק מרגש וחשוב, אני ממש לא רואה אותו כ"הכי חשוב בעשור" או משהו כזה.
גם בלי עלייה לאלופות העונה הזו היא כבר שיחוק מקצועי וכלכלי ענק (9 מיליון יורו רק ממענקים עד עכשיו, יותר משליש תקציב שנתי). מצד שני אני גם לא חושב שזה ישפיע במיוחד על השנים הבאות לטוב ולרע.
משחק האליפות מול באר שבע, למשל, היה משחק גדול וחשוב הרבה יותר. כי הפסד אליפות שם ממש היה יכול להיות נקודת שבר אדירה שייקח שנים להתרומם ממנה
Daniel123 אמר:נראה לי שלא הבנתי עד הסוף את החוקים החדשים מאז שביטלו את שערי החוץ. רק עכשיו נפל לי האסימון .
הייתי בטוח שהקבוצה שמבקיעה הכי הרבה שערים היא זאת שעולה לשלב הבא .
אם נניח מפסידים היום 2:1 יוצא מצב ששתי הקבוצות הבקיעו מספר שערים שווה אז למה הכוכב עולים בסיטואציה כזו ?
כובע קש אמר:Daniel123 אמר:נראה לי שלא הבנתי עד הסוף את החוקים החדשים מאז שביטלו את שערי החוץ. רק עכשיו נפל לי האסימון .
אם נניח מפסידים היום 2:1 יוצא מצב ששתי הקבוצות הבקיעו מספר שערים שווה אז למה הכוכב עולים בסיטואציה כזו ?
הם לא עולים בסיטואציה כזאת, הולכים להארכה
Daniel123 אמר:כובע קש אמר:Daniel123 אמר:נראה לי שלא הבנתי עד הסוף את החוקים החדשים מאז שביטלו את שערי החוץ. רק עכשיו נפל לי האסימון .
הם לא עולים בסיטואציה כזאת, הולכים להארכה
אז למה אמרו פה שצריך ניצחון או תיקו ? אז גם הפסד מינימלי של 2:1 לא שולח אותנו הביתה אם ככה .
אנחנו צריכים להפסיד על האפס בהפרש של 2 שערים לפחות .
לטעמי אנחנו שווים שם שער .
חזיזוש אמר:אני מעדיף לחטוף 4-0 מלהגיע לפנדלים. הלב שלי לא יעמוד בעוד טראומה