• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הכוכבים - המכבים: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
MHFC4EVER אמר:
אחרי שצפיתי שוב בתקציר המשחק הראשון - בערך 90% מההתקפות המסוכנות שלהם היו על קורנו.

אחזור על זה שוב - להגן הוא לא יודע.
בטח לא ברמות האלה.

חייב מגן שמאלי אמיתי.

יאללה מכבי

בוקארי שחקן מטורף, לא יודע איזה מגן יכול להתמודד מולו

אותי פחות מדאיג הקהל או מזג האוויר, הכוכב האדום בעלת חוליית התקפה קטלנית וראינו את זה בסמי עופר.
ההגנה שלנו צריכה להיות בשיאה.

לדעתי הקבוצה הראשונה שתכבוש תיהיה הקבוצה שתעלה, חייבים לעלות חדים ולנצל את ההזדמנויות שיהיו לנו

Smurk אמר:
הקהל זה לא שטויות.

די נו, זה משפיע בדיוק לדקה וחצי הראשונות של הפתיחה. בוקארי הרבה יותר מטריד, חוץ מזה שהמהירות שלו משוגעת הוא גם מושך אליו 2-3 שחקנים כל הזמן וזה בדיוק מה שקרה בגול השני שספגנו. אתה חייב עליו סגירה כפולה כל הזמן.

מקווה שנפתח עם 3 בלמים כמו בחראאיסקאקיס. במערך הזה גולדברג שמתופקד כבלם בצד ימין כל הזמן יוכל לחפות על קורנו ב1X1 עם בוקארי. אין מישהו שאני יותר סומך עליו משונגו במצב הזה

Judokan אמר:
משחק מרגש וחשוב, אני ממש לא רואה אותו כ"הכי חשוב בעשור" או משהו כזה.
גם בלי עלייה לאלופות העונה הזו היא כבר שיחוק מקצועי וכלכלי ענק (9 מיליון יורו רק ממענקים עד עכשיו, יותר משליש תקציב שנתי). מצד שני אני גם לא חושב שזה ישפיע במיוחד על השנים הבאות לטוב ולרע.

משחק האליפות מול באר שבע, למשל, היה משחק גדול וחשוב הרבה יותר. כי הפסד אליפות שם ממש היה יכול להיות נקודת שבר אדירה שייקח שנים להתרומם ממנה

אני רק אזכיר שהתוצאה במשחק בבש הפכה לפחות רלוונטית ברגע שתל אביב ומר הכל תלוי בנו חרבנו במכנסיים
אהה ועניין של שבר, היה בסיס גם להתמודד לאליפות לעונה הבאה, הקיזוז היה סיוט שמומש ועדיין התאוששנו לקחת אליפות קשה ומרגשת תוך שנה
אם נעלה לאלופות זה יתן פתח לעוד רעה ועוד עליות בשנים הבאות. אם נתקע במקום תבנה קבוצה חדשה. אנחנו כנראה בדיוק בסוף השושלת. וצריך לנצל את השנה האחרונה כדי להשאר עם בסיס חזק לחדשה.
ורק קמפיין באלופות יתן את זה

בש היתה היום מועדון אחר אם היו מגיעים לבתים

נראה לי שלא הבנתי עד הסוף את החוקים החדשים מאז שביטלו את שערי החוץ. רק עכשיו נפל לי האסימון .
הייתי בטוח שהקבוצה שמבקיעה הכי הרבה שערים היא זאת שעולה לשלב הבא .
אם נניח מפסידים היום 2:1 יוצא מצב ששתי הקבוצות הבקיעו מספר שערים שווה אז למה הכוכב עולים בסיטואציה כזו ?

Daniel123 אמר:
נראה לי שלא הבנתי עד הסוף את החוקים החדשים מאז שביטלו את שערי החוץ. רק עכשיו נפל לי האסימון .
אם נניח מפסידים היום 2:1 יוצא מצב ששתי הקבוצות הבקיעו מספר שערים שווה אז למה הכוכב עולים בסיטואציה כזו ?

הם לא עולים בסיטואציה כזאת, הולכים להארכה

כובע קש אמר:
Daniel123 אמר:

אז למה אמרו פה שצריך ניצחון או תיקו ? אז גם הפסד מינימלי של 2:1 לא שולח אותנו הביתה אם ככה .
אנחנו צריכים להפסיד על האפס בהפרש של 2 שערים לפחות .
לטעמי אנחנו שווים שם שער .

עדכון: סאנוגו הקשר שהיה אמור לפתוח אצל הכוכב סובל מפגיעה בשריר ולא ברור אם יפתח .

Daniel123 אמר:
כובע קש אמר:
Daniel123 אמר:

אז למה אמרו פה שצריך ניצחון או תיקו ? אז גם הפסד מינימלי של 2:1 לא שולח אותנו הביתה אם ככה .
אנחנו צריכים להפסיד על האפס בהפרש של 2 שערים לפחות .
לטעמי אנחנו שווים שם שער .

צריך נצחון או תיקו כדי להעפיל.
הפסד בשער אחד לא מעלה אותנו. מצד שני הוא גם לא מעיף אותנו. הוא שולח אותנו להארכה ואם צריך גם פנדלים.

עולים עם החולצה השחורה/אפורה המכוערת והנאחס אז אפשר לקפל

אני מעדיף לחטוף 4-0 מלהגיע לפנדלים. הלב שלי לא יעמוד בעוד טראומה

לא יכול כבר לתפקד עם הלחץ הזה שיגיע 12 בלילה ונסיים עם זה כבר .

חזיזוש אמר:
אני מעדיף לחטוף 4-0 מלהגיע לפנדלים. הלב שלי לא יעמוד בעוד טראומה

אם להיות מודחים, אז בהחלט עדיף בצורה משכנעת, שהיריבה תוכיח שהגיע לה.

חזרה
למעלה