כבר הלכנו לישון בעבר עם פרס וקמנו עם ביבי
נקווה שלא נלך לישון עם דיא סבע ונקום עם ג׳אבר עטא
נקווה שלא נלך לישון עם דיא סבע ונקום עם ג׳אבר עטא
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
The real Tsepo אמר:למה לא היה היום וולקאם בעצם?
omribenjamin אמר:The real Tsepo אמר:למה לא היה היום וולקאם בעצם?
אני מנחש שהמועדון רצה שהפוקוס של המדיה יהיה על נטע היום
אלא אם משהו השתבש בדרך עם סבע
איזה וייסמן תגיד לי? מה יש לו לחפש בישראל?Daniel123 אמר:Apoc אמר:greenguy אמר:אם אלברמן מביא גם את דוידה הוא למד טוב טוב מג׳ורדי
בוא זה לא כזה קשה להביא את דוידה האמת, בטח לא במתווה של השאלה עם אופציה. ליאז' לא נותנים לו דקות ונראה שהם ישמחו לחתוך הפסדים. אני מתפלא רק שמכבי ת"א לא מנסה להביא אותו.
יביאו בקיץ את כנעאן ווייסמן לדעתי.
Apoc אמר:אין מה למהר, מבחינתי שיציגו אותו ברביעי בצהריים לקראת סיום החלון
אחרי שיהיה פה רשמית אז האוהדים של ת"א ילחצו ממש על רכש שם
איפה זה נאמר?Jerry אמר:קצב אומר שאם חזיזה לא יקבל שדרוג הוא יעזוב, ישנים אצלנו בעמידה
אני כמוך. הלכתי לשנוצ קמתי למיליון פושים והתראות ותיוגים בוואטסאפ ובפורוםSmurk אמר:אין צדק בעולם הזה. חודש שלם יום יום אני ער כמו חייל במוצב בופור, פעם אחת אני הולך לשנוצ אחרי שנובאק זוכה ב-22 ובום קריצות של חסן, דיווחים על דיא, יענקלה הישן והטוב חזר. יאללה לפתוח שיגיע הגוצון
Shocking4U אמר:איפה זה נאמר?Jerry אמר:קצב אומר שאם חזיזה לא יקבל שדרוג הוא יעזוב, ישנים אצלנו בעמידה
שמעתי וזה אכן נאמר. מעניין.Ganjot אמר:Shocking4U אמר:איפה זה נאמר?Jerry אמר:קצב אומר שאם חזיזה לא יקבל שדרוג הוא יעזוב, ישנים אצלנו בעמידה
יש את זה בספורט5, חושב שאמר את זה ברדיו
Shocking4U אמר:שמעתי וזה אכן נאמר. מעניין.Ganjot אמר:Shocking4U אמר:איפה זה נאמר?
יש את זה בספורט5, חושב שאמר את זה ברדיו
קצב גם פיזר רמזים מסתוריים גם לגבי אצילי וסירב להגיד אם הוא ימשיך במכבי חיפה בעונה הבאה. אמר שהוא יחתום ״בקרוב וכשיהיה מה להודיע נודיע״
הוא גם אמר שבקשאהיר שרוצים עכשיו את קארצב רצו את נטע וזה גם אפילו גרם להם להסס אבל יענקל’ה אמר להם שהם רצו יפן אז הוא מסכים לשחרר ליפן אבל אם הם לא הולכים ליפן אז הוא נשאר במכבי חיפה. הוא גם טען שבניגוד למה שפורסם בתקשורת הם לא קיבלו בשום שלב הצעה ״שוברת שיוויון״ עם שכר גבוה להישאר במכבי חיפה.
gargy אמר:עדיין משהו מוזר לי בזה שסבע יוותר על 1.2 מיליון יורו כדי לשחק כאן..