• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כבר הלכנו לישון בעבר עם פרס וקמנו עם ביבי

נקווה שלא נלך לישון עם דיא סבע ונקום עם ג׳אבר עטא

The real Tsepo אמר:
למה לא היה היום וולקאם בעצם?

אני מנחש שהמועדון רצה שהפוקוס של המדיה יהיה על נטע היום
אלא אם משהו השתבש בדרך עם סבע

omribenjamin אמר:
The real Tsepo אמר:
למה לא היה היום וולקאם בעצם?

אני מנחש שהמועדון רצה שהפוקוס של המדיה יהיה על נטע היום
אלא אם משהו השתבש בדרך עם סבע

אין לחץ להוציא בערב הודעה על שחקן. עבר היום בדיקות. מחר יוצג עם חולצה ירוקה באור יום כמו שצריך. להציג אותו היום בערב סתם היה מראה פאניקה.

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:
greenguy אמר:
אם אלברמן מביא גם את דוידה הוא למד טוב טוב מג׳ורדי

בוא זה לא כזה קשה להביא את דוידה האמת, בטח לא במתווה של השאלה עם אופציה. ליאז' לא נותנים לו דקות ונראה שהם ישמחו לחתוך הפסדים. אני מתפלא רק שמכבי ת"א לא מנסה להביא אותו.

יביאו בקיץ את כנעאן ווייסמן לדעתי.
איזה וייסמן תגיד לי? מה יש לו לחפש בישראל?
יכול לשחק בגרמניה/אוסטריה/ספרד ליגה שנייה בקלות. מה יש לו לחזור לליגה המתה הזו כשהוא עדיין בגיל טוב?
אם הם לא מביאים את כנעאן עכשיו הם כנראה לא יביאו גם בקיץ כבר.

יהיה מצחיק לראות אותנו מרימים כדורים לדיא סבע ואז כשפיירו נכנס עוברים לשחק על הקרקע.

אין מה למהר, מבחינתי שיציגו אותו ברביעי בצהריים לקראת סיום החלון
אחרי שיהיה פה רשמית אז האוהדים של ת"א ילחצו ממש על רכש שם

Apoc אמר:
אין מה למהר, מבחינתי שיציגו אותו ברביעי בצהריים לקראת סיום החלון
אחרי שיהיה פה רשמית אז האוהדים של ת"א ילחצו ממש על רכש שם

אז עדיף מוקדם. לעודד רכש פאניקה מבית יצחקי

Smurk אמר:
אין צדק בעולם הזה. חודש שלם יום יום אני ער כמו חייל במוצב בופור, פעם אחת אני הולך לשנוצ אחרי שנובאק זוכה ב-22 ובום קריצות של חסן, דיווחים על דיא, יענקלה הישן והטוב חזר. יאללה לפתוח שיגיע הגוצון
אני כמוך. הלכתי לשנוצ קמתי למיליון פושים והתראות ותיוגים בוואטסאפ ובפורום

כמה דברים:
1. חזיזה דורש שידרוג בטיימינג רע עבורו. אין לו שערים ובישולים בליגה (עדיין שחקן סופר משמעותי).
הצעה מפרטיזן לא עושה עליי רושם.
2. אם אלברמן מנחית פה את סבע ודוידה הוא שוב עושה חלון יפה. צריך להודות באמת קארצב וכנעאן זה לא ריאלי.
מכבי חיפה שוב מרדימים את כולם ובסוף נותנים בוקס לכולם. שאפו על זה.
3. לאחר מחשבה עמוקה, בסיטואציה שנוצרה אני חושב שסבע ודוידה אכן שוברי שוויון ומהווים הצהרת כוונות.

Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
קצב אומר שאם חזיזה לא יקבל שדרוג הוא יעזוב, ישנים אצלנו בעמידה
איפה זה נאמר?

יש את זה בספורט5, חושב שאמר את זה ברדיו
שמעתי וזה אכן נאמר. מעניין.

קצב גם פיזר רמזים מסתוריים גם לגבי אצילי וסירב להגיד אם הוא ימשיך במכבי חיפה בעונה הבאה. אמר שהוא יחתום ״בקרוב וכשיהיה מה להודיע נודיע״

הוא גם אמר שבקשאהיר שרוצים עכשיו את קארצב רצו את נטע וזה גם אפילו גרם להם להסס אבל יענקל’ה אמר להם שהם רצו יפן אז הוא מסכים לשחרר ליפן אבל אם הם לא הולכים ליפן אז הוא נשאר במכבי חיפה. הוא גם טען שבניגוד למה שפורסם בתקשורת הם לא קיבלו בשום שלב הצעה ״שוברת שיוויון״ עם שכר גבוה להישאר במכבי חיפה.

עוד משהו שלדעתי יכול להיות משמעותי בעתיד אם סבע יגיע לפה וזה שמכבי חיפה צריכה להיות המועמדת הטבעית לקחת כל שחקן ישראלי ערבי טוב. טוב לנו מאוד שכל שחקן ערבי שהלך לצהבת חטף שם קללות ובלאגנים כמו ראדי וחלאיילה והכתובת נגד קבהא בזמנו. הקרבה שלנו לכל הכפרים הערבים בצפון, ההיסטוריה של שחקני המגזר בקבוצה והעובדה שהקהל שלנו הוא הקהל שהכי מקיים דו קיום בפועל בליגה זה יתרון עצום בטח שעל פני לה פמיליה סניף ת״א וגם על באר שבע. בעולם שבו לצהבת יש הרבה יותר כסף מאיתנו צריך לשחק על כל יתרון שיש לך וזה אחד מהם.

Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
איפה זה נאמר?

יש את זה בספורט5, חושב שאמר את זה ברדיו
שמעתי וזה אכן נאמר. מעניין.

קצב גם פיזר רמזים מסתוריים גם לגבי אצילי וסירב להגיד אם הוא ימשיך במכבי חיפה בעונה הבאה. אמר שהוא יחתום ״בקרוב וכשיהיה מה להודיע נודיע״

הוא גם אמר שבקשאהיר שרוצים עכשיו את קארצב רצו את נטע וזה גם אפילו גרם להם להסס אבל יענקל’ה אמר להם שהם רצו יפן אז הוא מסכים לשחרר ליפן אבל אם הם לא הולכים ליפן אז הוא נשאר במכבי חיפה. הוא גם טען שבניגוד למה שפורסם בתקשורת הם לא קיבלו בשום שלב הצעה ״שוברת שיוויון״ עם שכר גבוה להישאר במכבי חיפה.

כל ראיון של סוכן זו עבודה תקשורתית להעברת מסרים למועדונים. אני לא מתרגש.

הוא רוצה ללחוץ על הארכת חוזה לחזיזה וזה מסר שיש בו גם צד טוב - חזיזה רוצה להאריך חוזה.

לגבי נטע, המסר על שחר נועד להוציא את שחר כבעלים מתחשב, אך גם לא רופס, ואת נטע כשחקן מבוקש שיש הייפ גדול סביבו. לגבי ההצעה שוברת השוויון, זה גם ידוע ותלוי מי מציג את הדברים. מבחינת המועדון, 600 אלף או סכום דומה זו הצעה חריגה שמראה את הרצון להשאיר את נטע. מבחינת הסוכן והשחקן, זו הצעה שלא מתקרבת להצעות מחו״ל ואפילו לא משתווה להצעות ששחקני המפתח של מכבי ת״א מקבלים. כשקצב אומר את זה, הוא מחזק את התפיסה שנטע לא ״בגד״ במועדון ושהמועדון יכול לעשות יותר, אם הוא רוצה ששחקני הטופ ישארו אצלו (לא שזה יגרום לזה שחקנים אצלנו יתחילו לקבל מיליון לעונה, ובצדק).

בוקר טוב,
לאחר טירוף החושים שעברנו על ידיעות סבע ודוידה
אפשר לומר שמה שבכר עשה מאחורי הקלעים אחרי ריינה היה שווה הכל.

לגבי סבע הוא סגר הכל כבר בשישי ונקבעה פגישה ליום ראשוו עם בכירי המועדון שבו פרסו בפניו את החזון שלהם כלפיו והוא התרשם ומאוד רוצה לשחק תחת בכר שוב.

לגבי דוידה התנאים מולו סוכמו , הקוסם מפעיל לחצים כבדים על ליאז לשחרר אותו תמורת השאלה ואןפצייה לרכישה , השחקן שוחח עם בכר ואלברמן כבר.
יש לציין שהשחקן מעוניין לשחק פה והביע את זה בשיחות עם מי שצריך.

עדיין משהו מוזר לי בזה שסבע יוותר על 1.2 מיליון יורו כדי לשחק כאן..

במונחים של נטו הוא מוותר כנראה על משהו כמו 700-900 אלף אירו
כנראה שהבן אדם עשה מספיק כסף בחיים ולא חסר לו כבר כלום, אפשר לכבד את זה

gargy אמר:
עדיין משהו מוזר לי בזה שסבע יוותר על 1.2 מיליון יורו כדי לשחק כאן..

יש אנשים שכסף זה לא המטרה היחידה עבורם. יש פה המון מסביב כמו חיי משפחה ואיכות חיים בארץ שלך.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה