Liberman אמר:שלמה וייס בדרך כלל פוגע הוא מקורב ולא פרייר
אתמול לא היה לו מושג על דיא בזמן הפליאוף.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:לא יודע אם זה בחינם אבל הגיוני שהוא דרש את זה במו''מ, בטח שהוא בא בחינם או בסכום מצחיק זה זכותו.Smurk אמר:KevinDurant אמר:יש לו גם סעיף יציאה בחוזה לאמירויות
כתבתי על זה באיזה נושא שאני מקווה שהוא לא יעשה לנו ויברח בקיץ (כמו שהיה עם ב''ש בזמנו)
כן ועוד בחינם בגלל זה כתבתי את זה. לא נשמע משהו
מענייןUndertheknife אמר:אני לא הייתי נחרץ כמו שלמה וויס
הוא דיבר על דוידהSmurk אמר:KevinDurant אמר:לא יודע אם זה בחינם אבל הגיוני שהוא דרש את זה במו''מ, בטח שהוא בא בחינם או בסכום מצחיק זה זכותו.Smurk אמר:כן ועוד בחינם בגלל זה כתבתי את זה. לא נשמע משהו
מענייןUndertheknife אמר:אני לא הייתי נחרץ כמו שלמה וויס
לפי גולדשטיין חינם
צריך לפסול את זה על הסףחזיזוש אמר:לפי ספורט 5 הפועל חיפה פנו רשמית לגבי ניקיטה
Kozmo אמר:Liberman אמר:שלמה וייס בדרך כלל פוגע הוא מקורב ולא פרייר
לא יודע, בגדול כולם כולל וייס יישרו קו שסבע כבר לא יגיע (מלבד הסלב כמובן שרשם את כל האפשרויות כדי שבאחד בטוח הוא ייפגע).
אתמול דיברו על דוידה שזה בשלבים מתקדמים, לא הייתי פוסל שנאמרה שם המילה האחרונה.
אני מחזיק מדוידה כפוטנציאל וכאחד שיכול לעשות את השדרוג פה ולהפוך לשחקן טוב. מקווה מאוד שבסוף ימצאו את הנוסחה והוא יגיע.
הוא הגיע בחינם לכן לגיטימי מבחינתו לבקש סעיף יציאה. ולא נשמע שיגיעו עוד שחקנים אחרי שדוידה נפלJerry אמר:לא אוהב את הסעיף יציאה הזה, סבע כבר הראה שאין לו סנטימטים לאף אחד, אם יהיה טוב הוא יברח, מבאס קצת את ההחתמה. בכל מקרה שמח שדוידה לא מגיע הוא לא ברמה שחקן חלש מאוד, יש עדכונים לגבי עוד רכש? לא היה לי זמן להתעדכן היום
Shocking4U אמר:צריך לפסול את זה על הסףחזיזוש אמר:לפי ספורט 5 הפועל חיפה פנו רשמית לגבי ניקיטה
חבל שלא עושים מהלך על פיירו, לא מבין למה למתוח את זה כמו מסטיק, גם האוהדים חמים עליו. לגבי דיא אם אתה מקבל חוזה ל-4 שנים אז למה לפזול למקומות אחרים? לא אוהב את זה אבל בסדר נקווה שהוא יפציץ ויתחבר לקהל מספיק כדי שיצא לו מהראש הרעיון לברוח לדובאי בהצעה הראשונה שהוא יקבלShocking4U אמר:הוא הגיע בחינם לכן לגיטימי מבחינתו לבקש סעיף יציאה. ולא נשמע שיגיעו עוד שחקנים אחרי שדוידה נפלJerry אמר:לא אוהב את הסעיף יציאה הזה, סבע כבר הראה שאין לו סנטימטים לאף אחד, אם יהיה טוב הוא יברח, מבאס קצת את ההחתמה. בכל מקרה שמח שדוידה לא מגיע הוא לא ברמה שחקן חלש מאוד, יש עדכונים לגבי עוד רכש? לא היה לי זמן להתעדכן היום
Nirgreen אמר:המועדון מנסה להוציא לפועל מהלך בזק לגבי שחקן התקפה נוסף לאחר שדוידה נפל בעקבות דרישת הבלגים.
Smurk אמר:אלטמן השם היחיד שעולה לי לראש והוא לא ריאלי בעחיל
בירקי אמר:מה עם יונס דוידה
ברק.י אמר:בירקי אמר:מה עם יונס דוידה
יונס מלאדה או אושר דוידה?