• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
גולדשטיין מדווח שיש לו סעיף יציאה בחינם. וואלה סחט אותנו עד הסוף

המועדון מנסה להוציא לפועל מהלך בזק לגבי שחקן התקפה נוסף לאחר שדוידה נפל בעקבות דרישת הבלגים.

Nirgreen אמר:
המועדון מנסה להוציא לפועל מהלך בזק לגבי שחקן התקפה נוסף לאחר שדוידה נפל בעקבות דרישת הבלגים.

איזה? רק שלא יביאו לפה שחקנים סטייל אביב אברהם.
בכר בבקשה בלי פלופים ושחקנים בינוניים כמו בעונה האחרונה שלך בב"ש. בבקשה.

Nirgreen אמר:

לא חושב שיש מישהו אחר

חבל מאוד, דוידה צעיר בן 21 שיכל להתפתח פה בצורה נהדרת. חבל גם בשבילו כי לא נראה שהוא מצליח להתרומם בבלגיה אם כי עוד מוקדם לדעת. מאמין שבקיץ אם כבר ייבשו אותו לגמרי אז הוא יבוא לפה.

לפי אורי לוי מבאבאגול שהוא מאוד בקיא בכדורגל הערבי דיא מאוד מאוד רוצה לשחק באמירויות אבל זה לא התאפשר. נקווה שלא יעשה לנו ויברח בקרוב

Smurk אמר:
לפי אורי לוי מבאבאגול שהוא מאוד בקיא בכדורגל הערבי דיא מאוד מאוד רוצה לשחק באמירויות אבל זה לא התאפשר. נקווה שלא יעשה לנו ויברח בקרוב
יש לו גם סעיף יציאה בחוזה לאמירויות

כתבתי על זה באיזה נושא שאני מקווה שהוא לא יעשה לנו ויברח בקיץ (כמו שהיה עם ב''ש בזמנו)

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:

כתבתי על זה באיזה נושא שאני מקווה שהוא לא יעשה לנו ויברח בקיץ (כמו שהיה עם ב''ש בזמנו)

כן ועוד בחינם בגלל זה כתבתי את זה. לא נשמע משהו

Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
Smurk אמר:

כן ועוד בחינם בגלל זה כתבתי את זה. לא נשמע משהו
לא יודע אם זה בחינם אבל הגיוני שהוא דרש את זה במו''מ, בטח שהוא בא בחינם או בסכום מצחיק זה זכותו.

Undertheknife אמר:
אני לא הייתי נחרץ כמו שלמה וויס
מעניין

שיביא אליפות השנה קודם כל ואז נחשוב על מה יהיה בקיץ

שלמה וייס בדרך כלל פוגע הוא מקורב ולא פרייר

ממש לא מסכים עם הקביעה שזה ציון 10 לחלון. חלון שבו נטע עוזב והמחליף זה גוני נאור לא יכול להיות ציון 10. לדעתי הציון של החלון זה 8 גג

Liberman אמר:
שלמה וייס בדרך כלל פוגע הוא מקורב ולא פרייר

כן בכלל לא פראייר. אתמול ב17:00 אמר שדיא סבע נמצא בטורקיה. כולם שם חסרי מושג ולא מאמין למילה אחת שיוצאת להם מהפה. שלמה וייס לא מדד לכלום.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה