ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:גולדשטיין מדווח שיש לו סעיף יציאה בחינם. וואלה סחט אותנו עד הסוף
SaTla אמר:Smurk אמר:גולדשטיין מדווח שיש לו סעיף יציאה בחינם. וואלה סחט אותנו עד הסוף
רק אבל לאבו דאבי, לא?
Kaka אמר:SaTla אמר:Smurk אמר:גולדשטיין מדווח שיש לו סעיף יציאה בחינם. וואלה סחט אותנו עד הסוף
רק אבל לאבו דאבי, לא?
כן
וואלה באמת לא יודע.אליאור אמר:Kaka אמר:SaTla אמר:רק אבל לאבו דאבי, לא?
כן
כבר מהקיץ הקרוב?
Nirgreen אמר:המועדון מנסה להוציא לפועל מהלך בזק לגבי שחקן התקפה נוסף לאחר שדוידה נפל בעקבות דרישת הבלגים.
Nirgreen אמר:המועדון מנסה להוציא לפועל מהלך בזק לגבי שחקן התקפה נוסף לאחר שדוידה נפל בעקבות דרישת הבלגים.
Undertheknife אמר:אני לא הייתי נחרץ כמו שלמה וויס
יש לו גם סעיף יציאה בחוזה לאמירויותSmurk אמר:לפי אורי לוי מבאבאגול שהוא מאוד בקיא בכדורגל הערבי דיא מאוד מאוד רוצה לשחק באמירויות אבל זה לא התאפשר. נקווה שלא יעשה לנו ויברח בקרוב
KevinDurant אמר:יש לו גם סעיף יציאה בחוזה לאמירויותSmurk אמר:לפי אורי לוי מבאבאגול שהוא מאוד בקיא בכדורגל הערבי דיא מאוד מאוד רוצה לשחק באמירויות אבל זה לא התאפשר. נקווה שלא יעשה לנו ויברח בקרוב
כתבתי על זה באיזה נושא שאני מקווה שהוא לא יעשה לנו ויברח בקיץ (כמו שהיה עם ב''ש בזמנו)
לא יודע אם זה בחינם אבל הגיוני שהוא דרש את זה במו''מ, בטח שהוא בא בחינם או בסכום מצחיק זה זכותו.Smurk אמר:KevinDurant אמר:יש לו גם סעיף יציאה בחוזה לאמירויותSmurk אמר:לפי אורי לוי מבאבאגול שהוא מאוד בקיא בכדורגל הערבי דיא מאוד מאוד רוצה לשחק באמירויות אבל זה לא התאפשר. נקווה שלא יעשה לנו ויברח בקרוב
כתבתי על זה באיזה נושא שאני מקווה שהוא לא יעשה לנו ויברח בקיץ (כמו שהיה עם ב''ש בזמנו)
כן ועוד בחינם בגלל זה כתבתי את זה. לא נשמע משהו
מענייןUndertheknife אמר:אני לא הייתי נחרץ כמו שלמה וויס
Liberman אמר:שלמה וייס בדרך כלל פוגע הוא מקורב ולא פרייר