מהאופציות שוערים הזמינות הייתי אומר שחייקין ומרציאנו זה האופציות הנורמליות היחידות. קליימן ואריאל הרוש זה אופציות מזעזעות שמחזירות אותי לתקופות חשוכות.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:מהאופציות שוערים הזמינות הייתי אומר שחייקין ומרציאנו זה האופציות הנורמליות היחידות. קליימן ואריאל הרוש זה אופציות מזעזעות שמחזירות אותי לתקופות חשוכות.
Shocking4U אמר:חייקין בראיון להארץ ב2020:
״לא הייתי מקצוען כמו שהייתי אמור להיות, לא התאקלמתי בקהילה, הרגשתי שאני שונה מאוד מהאנשים סביבי. היה לי קשה. אני אוהב את ישראל כמדינה, סבא וסבתא שלי גרים שם, יש לי חברים שגרים שם. אני עוד אחזור כתייר אבל לחזור בשביל לשחק כדורגל לא בא בחשבון״
אל תשווה אותו אפילו לקליימן.Apoc אמר:לא הבנתי מתי מרציאנו באמת נהיה שוער שהוא מעל הסחלה הרגיל של הרוש קליימן וכל אלה
הוא ממש לא
בעיניים ההבדלים המהותיים. אריאל הרוש זה לוזר נצחי שנכשל בכל מועדון גדול דהוא שיחק בו ולהבנתי הוא גם הסתכסך עם בכר והצוות שלו. קליימן זה שוער חלש ופוזאי. לפחות מרציאנו זה שוער נבחרת שעשה משהו בכדורגלApoc אמר:גם אם הוא יותר טוב מקליימן והרוש אני לא רואה הבדלים כאלה מהותיים
Shocking4U אמר:בעיניים ההבדלים המהותיים. אריאל הרוש זה לוזר נצחי שנכשל בכל מועדון גדול דהוא שיחק בו ולהבנתי הוא גם הסתכסך עם בכר והצוות שלו. קליימן זה שוער חלש ופוזאי. לפחות מרציאנו זה שוער נבחרת שעשה משהו בכדורגלApoc אמר:גם אם הוא יותר טוב מקליימן והרוש אני לא רואה הבדלים כאלה מהותיים
נכון, אבל עם צוות אימון טוב אולי יצליחו לצמצם לו את הכמות טעויות האלה. הציל לנבחרת הרבה משחקים עם הצלות גדולות (לרוב פשוט זה הגיע אחרי איזה טעות מוקדמת שלו).Apoc אמר:Shocking4U אמר:בעיניים ההבדלים המהותיים. אריאל הרוש זה לוזר נצחי שנכשל בכל מועדון גדול דהוא שיחק בו ולהבנתי הוא גם הסתכסך עם בכר והצוות שלו. קליימן זה שוער חלש ופוזאי. לפחות מרציאנו זה שוער נבחרת שעשה משהו בכדורגלApoc אמר:גם אם הוא יותר טוב מקליימן והרוש אני לא רואה הבדלים כאלה מהותיים
חחח שוער נבחרת זה לא טייטל.
הוא ליצן שסופג שערים של ליצן.
במועדון מתים לאבד את האליפות בכוחdyarok אמר:אכלנו אותה.
נשארנו עם משפתי עד סוף העונה..
ג'וש כנראה לא יעבור ניתוח, בקיצור "עוד שבועיים יחזור", בתכלס כמובן שלא יהיה כשיר ומשפתי ישאר שוער יחיד עד סוף העונה...
זה הכי צפוי. יחזור עוד ״חודשיים״ אז לא יביאו שוער. בפועל לא יחזור ונשאר עם פוקס כשוער שניdyarok אמר:אכלנו אותה.
נשארנו עם משפתי עד סוף העונה..
ג'וש כנראה לא יעבור ניתוח, בקיצור "עוד שבועיים יחזור", בתכלס כמובן שלא יהיה כשיר ומשפתי ישאר שוער יחיד עד סוף העונה...