• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מהאופציות שוערים הזמינות הייתי אומר שחייקין ומרציאנו זה האופציות הנורמליות היחידות. קליימן ואריאל הרוש זה אופציות מזעזעות שמחזירות אותי לתקופות חשוכות.

Shocking4U אמר:
מהאופציות שוערים הזמינות הייתי אומר שחייקין ומרציאנו זה האופציות הנורמליות היחידות. קליימן ואריאל הרוש זה אופציות מזעזעות שמחזירות אותי לתקופות חשוכות.

גם מרציאנו- משחק רגל מזעזע וקצרים במח ברמת דגני.
מודה שלא ראיתי את חייקין

חייקין זו אחלה אופציה. שוער בינוני אי אפשר להחביא.

בסוף הבנאדם שנתיים שחקן הרכב בקבוצה אלופה, כולל הופעות טובות באירופה. גרוע הוא לא יהיה.

לעומתו מרציאנו זה בובל מארץ הבובלים. מעדיף כבר את משפתי, פחות פאלטות במוח.

לא הבנתי מתי מרציאנו באמת נהיה שוער שהוא מעל הסחלה הרגיל של הרוש קליימן וכל אלה
הוא ממש לא

חייקין בראיון להארץ ב2020:

״לא הייתי מקצוען כמו שהייתי אמור להיות, לא התאקלמתי בקהילה, הרגשתי שאני שונה מאוד מהאנשים סביבי. היה לי קשה. אני אוהב את ישראל כמדינה, סבא וסבתא שלי גרים שם, יש לי חברים שגרים שם. אני עוד אחזור כתייר אבל לחזור בשביל לשחק כדורגל לא בא בחשבון״

Shocking4U אמר:
חייקין בראיון להארץ ב2020:

״לא הייתי מקצוען כמו שהייתי אמור להיות, לא התאקלמתי בקהילה, הרגשתי שאני שונה מאוד מהאנשים סביבי. היה לי קשה. אני אוהב את ישראל כמדינה, סבא וסבתא שלי גרים שם, יש לי חברים שגרים שם. אני עוד אחזור כתייר אבל לחזור בשביל לשחק כדורגל לא בא בחשבון״

וערן זהבי אמר שהוא יחזור רק להפועל תל אביב.

דברים דינמיים, מה שהיה נכון לפני שנתיים לא בהכרח יהיה נכון להיום.
אם לא יהיו לו הצעות מספיק אטרקטיביות אנחנו יכולים להיות אופציה טובה עבורו.

Apoc אמר:
לא הבנתי מתי מרציאנו באמת נהיה שוער שהוא מעל הסחלה הרגיל של הרוש קליימן וכל אלה
הוא ממש לא
אל תשווה אותו אפילו לקליימן.
הבעיה של מרציאנו היא בעיקר השטויות שהוא עושה, אבל אם מסתכלים נטו על היכולות שלו הוא שוער טוב מאוד (ביחס לרמה שיש כאן בליגה).
גבוה, סוגר את השער בזכות הגודל שלו, מציל הרבה בעיטות קשות.
הבעיה שלו היא משחק הרגל וטעויות של חוסר ריכוז/עודף ביטחון.
קליימן מטר ובמבה, לא קרוב לרמה של מרציאנו.

מרציאנו הרבה יותר טוב מקליימן ולדעתי גם מברוק. הוא פחות טוב לדעתי בצורה משמעותית מג׳וש ודניאל פרץ.

קליימן זה שוער חלש בטירוף. הוא מזכיר לי את שטראובר שמחפש הצלות וירטואוזיות לכדורים פשוטים וחוטף גולים קלים רצח. קליימן זה איתמר ניצן עם מניירות ואופי חרא.

גם אם הוא יותר טוב מקליימן והרוש אני לא רואה הבדלים כאלה מהותיים

Apoc אמר:
בעיניים ההבדלים המהותיים. אריאל הרוש זה לוזר נצחי שנכשל בכל מועדון גדול דהוא שיחק בו ולהבנתי הוא גם הסתכסך עם בכר והצוות שלו. קליימן זה שוער חלש ופוזאי. לפחות מרציאנו זה שוער נבחרת שעשה משהו בכדורגל

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
בעיניים ההבדלים המהותיים. אריאל הרוש זה לוזר נצחי שנכשל בכל מועדון גדול דהוא שיחק בו ולהבנתי הוא גם הסתכסך עם בכר והצוות שלו. קליימן זה שוער חלש ופוזאי. לפחות מרציאנו זה שוער נבחרת שעשה משהו בכדורגל

חחח שוער נבחרת זה לא טייטל.
הוא ליצן שסופג שערים של ליצן.

מבחינתי רק חייקין או זר באים בחשבון ואני מקווה שסונדגרן ייחשב ישראלי מתישהו ולא אכלנו אותה.

הרוש, קליימן, מרציאנו זה ליצנים שלא צריכים לדרוך פה אפילו בצחוק. כבר עדיף לתת צ'אנס לגרייס.

מה יקרה קודם האזרוח של סונדגרן או ג׳אבר יחזור מפציעה?

מעדיף את משפתי על מרציאנו. אם זו האלטרנטיבה עדיף לא להביא אותו.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

חחח שוער נבחרת זה לא טייטל.
הוא ליצן שסופג שערים של ליצן.
נכון, אבל עם צוות אימון טוב אולי יצליחו לצמצם לו את הכמות טעויות האלה. הציל לנבחרת הרבה משחקים עם הצלות גדולות (לרוב פשוט זה הגיע אחרי איזה טעות מוקדמת שלו).
עבודה נכונה של הצוות על קטע של ביטחון, ריכוז ותיאום עם ההגנה והוא יהיה האופציה הכי סבירה מהאופציות שיש כרגע.

אכלנו אותה.
נשארנו עם משפתי עד סוף העונה..
ג'וש כנראה לא יעבור ניתוח, בקיצור "עוד שבועיים יחזור", בתכלס כמובן שלא יהיה כשיר ומשפתי ישאר שוער יחיד עד סוף העונה...

dyarok אמר:
אכלנו אותה.
ג'וש כנראה לא יעבור ניתוח, בקיצור "עוד שבועיים יחזור", בתכלס כמובן שלא יהיה כשיר ומשפתי ישאר שוער יחיד עד סוף העונה...
במועדון מתים לאבד את האליפות בכוח

dyarok אמר:
אכלנו אותה.
זה הכי צפוי. יחזור עוד ״חודשיים״ אז לא יביאו שוער. בפועל לא יחזור ונשאר עם פוקס כשוער שני

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה