• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
את זערורה לא ראיתי בכלל ככה שאני לא יכול לחוות דעה.
אבל זרגרי בשביל מה? הבן אדם לא נספר אפילו בבית"ר מה הוא יעשה אצלנו? מי צריך את האפס הזה
מספיק זעורורה במקום לוי ועוד קשר בכיר.

אשכרה אם פאני מקבל צהוב נגד ב"ש הקשר המרכז שדה היחיד שלנו שיהיה זמין נגד נס ציונה זה עלי. שחקן אחד בקבוצה שרצה לאליפות, המצב שלנו בקישור דורש ועדת חקירה. היה צריך להיות פה קשר סגור מבלי קשר לעזיבה של נטע בכלל.

Smurk אמר:
אשכרה אם פאני מקבל צהוב נגד ב"ש הקשר המרכז שדה היחיד שלנו שיהיה זמין נגד נס ציונה זה עלי. שחקן אחד בקבוצה שרצה לאליפות, המצב שלנו בקישור דורש ועדת חקירה. היה צריך להיות פה קשר סגור מבלי קשר לעזיבה של נטע בכלל.

בקיץ.
החלון עוד לא נפתח לינואר.

לגבי החלון הנוכחי - אלברמן הוכיח שהוא מתעלה במשברים (פלאניץ).
יש עוד בלתם בדמות נטע, נראה מה הוא מבשל ונשפוט.

נתניה רצתה בעבר את זרגרי לקישור אולי הוא יושאל לשם.

Liberman אמר:
לגבי החלון הנוכחי - אלברמן הוכיח שהוא מתעלה במשברים (פלאניץ).
יש עוד בלתם בדמות נטע, נראה מה הוא מבשל ונשפוט.
הפעם אין לך מקום לשני זרים

לשלוח את מאור לוי וזרגרי להשאלה בנתניה עם אופציית רכישה + כסף על קארצב ושלום על ישראל

Nadav אמר:
Smurk אמר:
כובע קש אמר:
אגב איפה זה כתוב? לא ראיתי את זה באתר

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=424074
ובזה נסגרה סאגת הרכש לדעתי.

עם כל הפסימיות, עוד לא נפתח החלון.
לכתבים אין מושג ורק בשבוע האחרון שמענו על קארצב, נאור, כיאל, בר, זערורה וזרגרי.
אנחנו צריכים להיות סבלניים ולראות לאן החלון הזה הולך כי ברור שקארצב (המועדף, סביר להניח) זו לא עסקה שתיסגר תוך יומיים ושבמועדון יעדיפו לחכות בשבילה.
אם קארצב יבוא, סביר להניח שזרגרי יושאל, נאור יחכה לקיץ כדי לצמצם עלויות וזערורה יחזור לפה על תקן ג'אבר.

אגב חשוב לציין, לדעתי אם זרגרי ישחק אצלנו הוא לא יוכל לעבור לשחק בקבוצה אחרת.

ברק.י אמר:
Nadav אמר:
Smurk אמר:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=424074

אנחנו צריכים להיות סבלניים ולראות לאן החלון הזה הולך כי ברור שקארצב (המועדף, סביר להניח) זו לא עסקה שתיסגר תוך יומיים ושבמועדון יעדיפו לחכות בשבילה.
אם קארצב יבוא, סביר להניח שזרגרי יושאל, נאור יחכה לקיץ כדי לצמצם עלויות וזערורה יחזור לפה על תקן ג'אבר.

תכף כנראה תשמע שהסכום שדורשים על קארצב לא שפוי, שגוני נאור אפשר להביא בקיץ בחינם במקום לשים עליו עכשיו 500 אלף יורו.
ותקבל זערורה וזרגרי.

Nadav אמר:
ברק.י אמר:
Nadav אמר:

תכף כנראה תשמע שהסכום שדורשים על קארצב לא שפוי, שגוני נאור אפשר להביא בקיץ בחינם במקום לשים עליו עכשיו 500 אלף יורו.
ותקבל זערורה וזרגרי.

יכול להיות, אבל זה עוד מוקדם בשביל להיות כל כך נחרצים. נצטרך לחכות קצת.
באופן אישי, אני לא מאמין שאלו שני השחקנים שיסיימו את ינואר אצלנו. אני לא רואה מצב שבכר ואלברמן יסתפקו בזה.
אני חושב שאם עסקת קארצב תיפול וכנעאן עדיין לא יהיה על הפרק, אנחנו נסיים את החלון עם נאור וזערורה/זרגרי.

ברק.י אמר:
Nadav אמר:
ברק.י אמר:

ותקבל זערורה וזרגרי.

יכול להיות, אבל זה עוד מוקדם בשביל להיות כל כך נחרצים. נצטרך לחכות קצת.
באופן אישי, אני לא מאמין שאלו שני השחקנים שיסיימו את ינואר אצלנו. אני לא רואה מצב שבכר ואלברמן יסתפקו בזה.
אני חושב שאם עסקת קארצב תיפול וכנעאן עדיין לא יהיה על הפרק, אנחנו נסיים את החלון עם נאור וזערורה/זרגרי.

נאור לדעתי אין סיכוי, יכול להיות שיסגרו איתו עכשיו בינואר אבל הוא יגיע רק בקיץ ממחשבה גנטלמנית שלא לפרק להם את הקישור.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה