ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אין לבכר שום אופציה אחרת למעט לעבור ל4-4-2 עם דוד.Judokan אמר:אף אחד לא הולך להנחית מחליף לשרי/אצילי. בכר די התקבע על זה שאם אחד מהם לא כשיר, הוא משחק 4-4-2 עם פיירו ודוד בחוד.
עכשיו שחזיזה חוזר, יש לנו את אצילי, צ'יבוטה, שרי, חזיזה, פיירו, דוד וניקי בעמדות ההתקפה. זה די והותר, לא רואה שיביאו כאן שחקן נוסף כשאין יותר אירופה.
אני מאמין שהיעד הוא שני שחקנים לקישור האחורי, כשהם מספרים לעצמם סיפורים שבמקרה הגרוע יספיק רק אחד (כמו ששלושה קשרים הספיקו בחלק הראשון של העונה).
אני מאוד מאוד הופתע אם אנחנו נחתים יותר משחקן אחד בחלון הזה. ואני עוד יותר אופתע אם השחקן הזה יהיה אחד שישולמו עליו דמי העברה משמעותיים (500 אלף יורו ומעלה). ההימור שלי הוא שהרכש יהיה גוני נאור בלבד וסיפורי מעשיות על הכשירות של ג'אבר, או שילוב של נאור ועוד יצור ליגה זול (סגנון ארד בר)
Smurk אמר:דינמו טביליסי מעוניינת בסאן מנחם. במועדון אישרו
Liberman אמר:Smurk אמר:דינמו טביליסי מעוניינת בסאן מנחם. במועדון אישרו
ישתבח הבוראאאאא קישטהההה
מעדיף להיות בלי מגן שמאליי מחליף ושרז מאיר יהיה המחליף שם במידת הצורך, או במקרה הגרוע שון אחרי שדילן ישחק.ברק.י אמר:Liberman אמר:Smurk אמר:דינמו טביליסי מעוניינת בסאן מנחם. במועדון אישרו
ישתבח הבוראאאאא קישטהההה
ואז יתרצו למה אי אפשר להביא עוד רכש בינואר ונתקע בלי מגן שמאלי מחליף.
מצד שני, הדרך הטובה ביותר להיפתר מהקפטן השלישי שלך שחזק בחדר הלבשה אבל ביכולת רעה, מבלי להראות לו את הדרך החוצה, זה אם זה יבוא ממנו.
Ganjot אמר:מעדיף להיות בלי מגן שמאליי מחליף ושרז מאיר יהיה המחליף שם במידת הצורך, או במקרה הגרוע שון אחרי שדילן ישחק.ברק.י אמר:Liberman אמר:ישתבח הבוראאאאא קישטהההה
ואז יתרצו למה אי אפשר להביא עוד רכש בינואר ונתקע בלי מגן שמאלי מחליף.
מצד שני, הדרך הטובה ביותר להיפתר מהקפטן השלישי שלך שחזק בחדר הלבשה אבל ביכולת רעה, מבלי להראות לו את הדרך החוצה, זה אם זה יבוא ממנו.
אפילו חזיזה יוכל לשחק שם לדעתי.
כל האופציות האלה עדיפות על סאן, הוא בכושר מזעזע פשוט
KevinDurant אמר:אין לבכר שום אופציה אחרת למעט לעבור ל4-4-2 עם דוד.Judokan אמר:אף אחד לא הולך להנחית מחליף לשרי/אצילי. בכר די התקבע על זה שאם אחד מהם לא כשיר, הוא משחק 4-4-2 עם פיירו ודוד בחוד.
עכשיו שחזיזה חוזר, יש לנו את אצילי, צ'יבוטה, שרי, חזיזה, פיירו, דוד וניקי בעמדות ההתקפה. זה די והותר, לא רואה שיביאו כאן שחקן נוסף כשאין יותר אירופה.
אני מאמין שהיעד הוא שני שחקנים לקישור האחורי, כשהם מספרים לעצמם סיפורים שבמקרה הגרוע יספיק רק אחד (כמו ששלושה קשרים הספיקו בחלק הראשון של העונה).
אני מאוד מאוד הופתע אם אנחנו נחתים יותר משחקן אחד בחלון הזה. ואני עוד יותר אופתע אם השחקן הזה יהיה אחד שישולמו עליו דמי העברה משמעותיים (500 אלף יורו ומעלה). ההימור שלי הוא שהרכש יהיה גוני נאור בלבד וסיפורי מעשיות על הכשירות של ג'אבר, או שילוב של נאור ועוד יצור ליגה זול (סגנון ארד בר)
אין לנו אף שחקן שיכול לשחק את ה10 באמת חוץ משרי.
Hulk אמר:צריך לשקול ברצינות החזרה של זערורה יחד אם עוד קשר בכיר נגיד, אני מאמין בו שהוא יהיה מספיק טוב להיות קשר רביעי ולא יראה כמו מאור לוי
Smurk אמר:לא קשור אלינו אבל באר שבע במגעים עם שחקן שנראה מפלצת
Smurk אמר:לא קשור אלינו אבל באר שבע במגעים עם שחקן שנראה מפלצת
איזה מריחה דם? היא לא מוכנה לשלם כסף על זרים ורוצה רק שחקנים חופשיים.Apoc אמר:Smurk אמר:לא קשור אלינו אבל באר שבע במגעים עם שחקן שנראה מפלצת
אלונה מריחה דם ומוכנה להשקיע בינואר
KevinDurant אמר:איזה מריחה דם? היא לא מוכנה לשלם כסף על זרים ורוצה רק שחקנים חופשיים.Apoc אמר:Smurk אמר:לא קשור אלינו אבל באר שבע במגעים עם שחקן שנראה מפלצת
KevinDurant אמר:איזה מריחה דם? היא לא מוכנה לשלם כסף על זרים ורוצה רק שחקנים חופשיים.Apoc אמר:Smurk אמר:לא קשור אלינו אבל באר שבע במגעים עם שחקן שנראה מפלצת