• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Liberman אמר:
Jerry אמר:
מה העמדה של כנעאן בכלל

יכול לשחק בכל עמדות הקישור ובנוסף גם קיצון שמאל

גם אני חשבתיככה אבל שנתיים אני רואה אותו באשדוד רק משחק קדימה, שחקן אגף שתמיד נכנס לאמצע או מאחורי החלוץ, ובעיקר נמנע ממאבקים פיזיים ומדרישות טקטיות, לא חושב שהוא צריך לעלות בשם כמחליף של לביא אולי שרי ואצילי

Kaka אמר:
ירוק רפואי אמר:
מעולה רק שלא נשמע שוב פערים כספיים
עדיין צריך עוד קשר חוץ ממנו, ג'אבר לא יחזור העונה.

ניחוש שלי, יהיו פערים. ידוע לי כרגע על ניסיון לרכוש 60 אחוז מהכרטיס שלו. נראה מה יהיה.

אין מצב שלא יהיו פערים. המועדון עם הגב לקיר וברור שמבחינת נתניה, הם יכולים לחכות לרגע האחרון. נצטרך לסגור פה את נאור מהר כדי לקצר את המו״מ על קארצב וכדי שיהיה לנו חילוף בקישור בהקדם.

נחמני מדווח שהיפנים ישלמו 400 אלף יורו על נטע

לפי מה שאני ראיתי מכנאען הוא כנף שמאל/10. לא יכול להחזיק קישור יחד עם שרי. רק עם 2 קשרים חזקים איתו.

צריכים להכין עסקאות ליום ראשון של פתיחת חלון ההעברות. בדיוק כמו שליברפול עשו עם קודי גאקפו

אני באמת חושב שה2 שחקנים היחידים ששווים כרגע מקום במכבי חיפה שאפשר להביא זה כנעאן וקארצב. אם אתה מביא את כנעאן אתה בעצם בונה עד סוף העונה על עלי מוחמד כ6 וכנעאן יוכל לשחק כ8 או כ10. קארצב זה או 6 או 8.

גוני נאור שחקן מעניין, זרקתי את השם שלו עוד לפני שהיו את הדיבורים עליו בקיץ אבל לדעתי זה עדיין לא מספיק כדי להיות שחקן בכיר במכבי חיפה. זרגרי זה בדיחה שאני מעדיף לא להתייחס אלייה בשלב זה.

הקפטן שלנו ואחד השחקנים הישראלים הבכירים עוזב, האופציות הישראליות בשוק מוגבלות מאוד מאוד וצריך להוציא כסף אמיתי כדי לאזן בחזרה את הקבוצה. עכשיו זמן אמת ליענקלה ושות׳ להשקיע את הכסף מליגת האלופות בחזרה בקבוצה.

קארצב+כנעאן יעלו ביחד סביב ה3-4 מיליון יורו.
אני לא רואה אותנו שמים סכום כזה בחלון העברות אחד

כובע קש אמר:

הלוואי שאחד מהם יחתום. לא בונה על יענקלה

כובע קש אמר:
שיביאו אחד מהם.

כובע קש אמר:

מה גם שזה לא מספיק. למצוא שחקנים ורסטיליים לא אומר שיש להם עוד זוגות רגליים. אנחנו צריכים *לפחות* ארבעה שחקני קישור לאמצע ואם יקרה מצב שבו כנעאן יצטרך לפתוח לתקופה באגף או כ-10, אנחנו שוב נמצא את עצמנו סוחבים שלושה שחקנים שיחזיקו את המרכז בכוח.

אנחנו צריכים שלושה מתוך הארבעה: כנעאן, קארצב, סבע ונאור. שניים לאמצע ואחד להתקפה. יחד עם זאת, אני מתקשה להאמין שיביאו 3-4 שחקנים בחלון אחד וצריך לחשוב גם על שוער.

ברק.י אמר:
כובע קש אמר:

מה גם שזה לא מספיק. למצוא שחקנים ורסטיליים לא אומר שיש להם עוד זוגות רגליים. אנחנו צריכים *לפחות* ארבעה שחקני קישור לאמצע ואם יקרה מצב שבו כנעאן יצטרך לפתוח לתקופה באגף או כ-10, אנחנו שוב נמצא את עצמנו סוחבים שלושה שחקנים שיחזיקו את המרכז בכוח.

אנחנו צריכים שלושה מתוך הארבעה: כנעאן, קארצב, סבע ונאור. שניים לאמצע ואחד להתקפה. יחד עם זאת, אני מתקשה להאמין שיביאו 3-4 שחקנים בחלון אחד וצריך לחשוב גם על שוער.
יגיע לפה גג שחקן אחד וגם זה בקושי, עפת יותר מידי לחשוב שיביאו לפה 3 שחקנים

החלון נפתח שבוע הבא ב3.1.2023 (יום שלישי) ונסגר ב1.2.2023 בשעה 19:00.

בואו נראה אם עד אז בכלל יתחילו לדבר על משהו ממשי בתקשורת. לדעתי רק באזור 10-15 ימים לסגירת החלון יתחילו להיות התקדמויות.

SaTla אמר:
ברק.י אמר:
כובע קש אמר:

יגיע לפה גג שחקן אחד וגם זה בקושי, עפת יותר מידי לחשוב שיביאו לפה 3 שחקנים

הפער בין מה שאנחנו צריכים לבין מה שיגיע הוא ברור לכולנו. התייחסתי לזה בעצמי פה בתגובות קודמות. יחד עם זאת, זה לא מונע את זה שאפשר לדבר גם על מה אנחנו צריכים.

אני מאמין שכן נראה פה 2-3 שחקנים. השאלה מי אלו יהיו והאם הם רכש ראוי. בסופו של דבר, המועדון לא יכול להמשיך לרוץ עם משפתי ופוקס בשער, עם עלי ופאני לבד בקישור ובלי מחליף לשרי ולאצילי.

אף אחד לא הולך להנחית מחליף לשרי/אצילי. בכר די התקבע על זה שאם אחד מהם לא כשיר, הוא משחק 4-4-2 עם פיירו ודוד בחוד.
עכשיו שחזיזה חוזר, יש לנו את אצילי, צ'יבוטה, שרי, חזיזה, פיירו, דוד וניקי בעמדות ההתקפה. זה די והותר, לא רואה שיביאו כאן שחקן נוסף כשאין יותר אירופה.

אני מאמין שהיעד הוא שני שחקנים לקישור האחורי, כשהם מספרים לעצמם סיפורים שבמקרה הגרוע יספיק רק אחד (כמו ששלושה קשרים הספיקו בחלק הראשון של העונה).

אני מאוד מאוד הופתע אם אנחנו נחתים יותר משחקן אחד בחלון הזה. ואני עוד יותר אופתע אם השחקן הזה יהיה אחד שישולמו עליו דמי העברה משמעותיים (500 אלף יורו ומעלה). ההימור שלי הוא שהרכש יהיה גוני נאור בלבד וסיפורי מעשיות על הכשירות של ג'אבר, או שילוב של נאור ועוד יצור ליגה זול (סגנון ארד בר)

Judokan אמר:
אף אחד לא הולך להנחית מחליף לשרי/אצילי. בכר די התקבע על זה שאם אחד מהם לא כשיר, הוא משחק 4-4-2 עם פיירו ודוד בחוד.
עכשיו שחזיזה חוזר, יש לנו את אצילי, צ'יבוטה, שרי, חזיזה, פיירו, דוד וניקי בעמדות ההתקפה. זה די והותר, לא רואה שיביאו כאן שחקן נוסף כשאין יותר אירופה.

אני מאמין שהיעד הוא שני שחקנים לקישור האחורי, כשהם מספרים לעצמם סיפורים שבמקרה הגרוע יספיק רק אחד (כמו ששלושה קשרים הספיקו בחלק הראשון של העונה).

אני מאוד מאוד הופתע אם אנחנו נחתים יותר משחקן אחד בחלון הזה. ואני עוד יותר אופתע אם השחקן הזה יהיה אחד שישולמו עליו דמי העברה משמעותיים (500 אלף יורו ומעלה). ההימור שלי הוא שהרכש יהיה גוני נאור בלבד וסיפורי מעשיות על הכשירות של ג'אבר, או שילוב של נאור ועוד יצור ליגה זול (סגנון ארד בר)
לדעתי יסגרו עם נאור לעונה הבאה, כלומר לא ישלמו כלום.
אני בספק אם יגיע מישהו במקום נטע בינואר.

דינמו טביליסי מעוניינת בסאן מנחם. במועדון אישרו

Judokan אמר:

סבע?! (אם יסכים כמובן)

Smurk אמר:
דינמו טביליסי מעוניינת בסאן מנחם. במועדון אישרו

מתאים לרמה. בהצלחה.

מביא את ליידנר במקומו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה