Jerry אמר:מה העמדה של כנעאן בכלל
יכול לשחק בכל עמדות הקישור ובנוסף גם קיצון שמאל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:מה העמדה של כנעאן בכלל
Liberman אמר:Jerry אמר:מה העמדה של כנעאן בכלל
יכול לשחק בכל עמדות הקישור ובנוסף גם קיצון שמאל
Kaka אמר:ירוק רפואי אמר:מעולה רק שלא נשמע שוב פערים כספיים
עדיין צריך עוד קשר חוץ ממנו, ג'אבר לא יחזור העונה.
ניחוש שלי, יהיו פערים. ידוע לי כרגע על ניסיון לרכוש 60 אחוז מהכרטיס שלו. נראה מה יהיה.
כובע קש אמר:קארצב+כנעאן יעלו ביחד סביב ה3-4 מיליון יורו.
אני לא רואה אותנו שמים סכום כזה בחלון העברות אחד
שיביאו אחד מהם.כובע קש אמר:קארצב+כנעאן יעלו ביחד סביב ה3-4 מיליון יורו.
כובע קש אמר:קארצב+כנעאן יעלו ביחד סביב ה3-4 מיליון יורו.
יגיע לפה גג שחקן אחד וגם זה בקושי, עפת יותר מידי לחשוב שיביאו לפה 3 שחקניםברק.י אמר:כובע קש אמר:קארצב+כנעאן יעלו ביחד סביב ה3-4 מיליון יורו.
מה גם שזה לא מספיק. למצוא שחקנים ורסטיליים לא אומר שיש להם עוד זוגות רגליים. אנחנו צריכים *לפחות* ארבעה שחקני קישור לאמצע ואם יקרה מצב שבו כנעאן יצטרך לפתוח לתקופה באגף או כ-10, אנחנו שוב נמצא את עצמנו סוחבים שלושה שחקנים שיחזיקו את המרכז בכוח.
אנחנו צריכים שלושה מתוך הארבעה: כנעאן, קארצב, סבע ונאור. שניים לאמצע ואחד להתקפה. יחד עם זאת, אני מתקשה להאמין שיביאו 3-4 שחקנים בחלון אחד וצריך לחשוב גם על שוער.
SaTla אמר:יגיע לפה גג שחקן אחד וגם זה בקושי, עפת יותר מידי לחשוב שיביאו לפה 3 שחקניםברק.י אמר:כובע קש אמר:קארצב+כנעאן יעלו ביחד סביב ה3-4 מיליון יורו.
מה גם שזה לא מספיק. למצוא שחקנים ורסטיליים לא אומר שיש להם עוד זוגות רגליים. אנחנו צריכים *לפחות* ארבעה שחקני קישור לאמצע ואם יקרה מצב שבו כנעאן יצטרך לפתוח לתקופה באגף או כ-10, אנחנו שוב נמצא את עצמנו סוחבים שלושה שחקנים שיחזיקו את המרכז בכוח.
אנחנו צריכים שלושה מתוך הארבעה: כנעאן, קארצב, סבע ונאור. שניים לאמצע ואחד להתקפה. יחד עם זאת, אני מתקשה להאמין שיביאו 3-4 שחקנים בחלון אחד וצריך לחשוב גם על שוער.
לדעתי יסגרו עם נאור לעונה הבאה, כלומר לא ישלמו כלום.Judokan אמר:אף אחד לא הולך להנחית מחליף לשרי/אצילי. בכר די התקבע על זה שאם אחד מהם לא כשיר, הוא משחק 4-4-2 עם פיירו ודוד בחוד.
עכשיו שחזיזה חוזר, יש לנו את אצילי, צ'יבוטה, שרי, חזיזה, פיירו, דוד וניקי בעמדות ההתקפה. זה די והותר, לא רואה שיביאו כאן שחקן נוסף כשאין יותר אירופה.
אני מאמין שהיעד הוא שני שחקנים לקישור האחורי, כשהם מספרים לעצמם סיפורים שבמקרה הגרוע יספיק רק אחד (כמו ששלושה קשרים הספיקו בחלק הראשון של העונה).
אני מאוד מאוד הופתע אם אנחנו נחתים יותר משחקן אחד בחלון הזה. ואני עוד יותר אופתע אם השחקן הזה יהיה אחד שישולמו עליו דמי העברה משמעותיים (500 אלף יורו ומעלה). ההימור שלי הוא שהרכש יהיה גוני נאור בלבד וסיפורי מעשיות על הכשירות של ג'אבר, או שילוב של נאור ועוד יצור ליגה זול (סגנון ארד בר)
שיקחו במקום שנטע יעזובSmurk אמר:דינמו טביליסי מעוניינת בסאן מנחם. במועדון אישרו
Judokan אמר:אף אחד לא הולך להנחית מחליף לשרי/אצילי. בכר די התקבע על זה שאם אחד מהם לא כשיר, הוא משחק 4-4-2 עם פיירו ודוד בחוד.
עכשיו שחזיזה חוזר, יש לנו את אצילי, צ'יבוטה, שרי, חזיזה, פיירו, דוד וניקי בעמדות ההתקפה. זה די והותר, לא רואה שיביאו כאן שחקן נוסף כשאין יותר אירופה.
אני מאמין שהיעד הוא שני שחקנים לקישור האחורי, כשהם מספרים לעצמם סיפורים שבמקרה הגרוע יספיק רק אחד (כמו ששלושה קשרים הספיקו בחלק הראשון של העונה).
אני מאוד מאוד הופתע אם אנחנו נחתים יותר משחקן אחד בחלון הזה. ואני עוד יותר אופתע אם השחקן הזה יהיה אחד שישולמו עליו דמי העברה משמעותיים (500 אלף יורו ומעלה). ההימור שלי הוא שהרכש יהיה גוני נאור בלבד וסיפורי מעשיות על הכשירות של ג'אבר, או שילוב של נאור ועוד יצור ליגה זול (סגנון ארד בר)
Smurk אמר:דינמו טביליסי מעוניינת בסאן מנחם. במועדון אישרו