דווקא ידוע שהוא אוהב להעביר מסרים דרך התקשורתhezildo אמר:מה שבכר אומר בשידור זה לא מה שהוא אומר לאלברמן ושחר.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
דווקא ידוע שהוא אוהב להעביר מסרים דרך התקשורתhezildo אמר:מה שבכר אומר בשידור זה לא מה שהוא אומר לאלברמן ושחר.
Shocking4U אמר:דווקא ידוע שהוא אוהב להעביר מסרים דרך התקשורתhezildo אמר:מה שבכר אומר בשידור זה לא מה שהוא אומר לאלברמן ושחר.
hezildo אמר:Shocking4U אמר:דווקא ידוע שהוא אוהב להעביר מסרים דרך התקשורתhezildo אמר:מה שבכר אומר בשידור זה לא מה שהוא אומר לאלברמן ושחר.
לא חושב שהוא צריך את זה עכשיו. אם הוא לא דפק על השולחן ודרש רכש, שום מסר בתקשורת לא יעזור.
Shocking4U אמר:hezildo אמר:Shocking4U אמר:דווקא ידוע שהוא אוהב להעביר מסרים דרך התקשורת
לא חושב שהוא צריך את זה עכשיו. אם הוא לא דפק על השולחן ודרש רכש, שום מסר בתקשורת לא יעזור.
במסיבת עיתונאים הוא נשמע לא מרוצה. אמר שאם זה היה תלוי בו אז נטע לא היה עוזב אבל זה לא תלוי בו והם יצטרכו למצוא דרך להסתדר.
״יענקל’ה זה יענקל’ה. הוא נתן לו את ברכת הדרך לנהל מו״מ. אני מקווה שזה לא יסתדר והוא ישאר אבל אין לי שליטה על זה״
Daniel123 אמר:קארצב יהיה פה בסוף זה ברור לי, להגיד לכם שזה השחקן שיכול להיכנס לנעליים של נטע? לא יודע.
לא מאמין שהוא יהיה פה. לא רואה אותנו משלמים את הסכומים שדורשים עליו ואני לא חושב שסגל מעוניין לקחת את השחקנים שאנחנו מציעים בתמורה. אני גם לא כזה סגור על זה שקארצב בעצמו רוצה לבואDaniel123 אמר:קארצב יהיה פה בסוף זה ברור לי, להגיד לכם שזה השחקן שיכול להיכנס לנעליים של נטע? לא יודע.
כובע קש אמר:Daniel123 אמר:קארצב יהיה פה בסוף זה ברור לי, להגיד לכם שזה השחקן שיכול להיכנס לנעליים של נטע? לא יודע.
אין אף שחקן ישראלי שיכול להיכנס לנעליים של נטע, גם זר ברמה שלו יהיה קשה עד בלתי אפשרי להביא.
בשוק הישראלי קארצב זה הכי טוב שאפשר להביא
Shocking4U אמר:לא מאמין שהוא יהיה פה. לא רואה אותנו משלמים את הסכומים שדורשים עליו ואני לא חושב שסגל מעוניין לקחת את השחקנים שאנחנו מציעים בתמורה. אני גם לא כזה סגור על זה שקארצב בעצמו רוצה לבואDaniel123 אמר:קארצב יהיה פה בסוף זה ברור לי, להגיד לכם שזה השחקן שיכול להיכנס לנעליים של נטע? לא יודע.
Daniel123 אמר:כובע קש אמר:Daniel123 אמר:קארצב יהיה פה בסוף זה ברור לי, להגיד לכם שזה השחקן שיכול להיכנס לנעליים של נטע? לא יודע.
אין אף שחקן ישראלי שיכול להיכנס לנעליים של נטע, גם זר ברמה שלו יהיה קשה עד בלתי אפשרי להביא.
בעיה.
צחקתי על דוד כשפירסמו שנטע בדרך ליפן והוא כתב שאיבדנו באותו רגע את האליפות.
אחרי המשחק נגד ב"ש הבנתי כמה הוא קריטי לנו בקישור, זה בהחלט שיחרור שיכול לעלות לנו ביוקר בסיום העונה.
גם בכר מבין את זה.
אגב שחקן זר לקישור כן היה אפשר למצוא ברמה שלו אם לא יותר, הבעיה שהם לא יקפיאו עכשיו אף אחד.
מתאר לעצמי שעל זר היו מוכנים להוציא יותר כסף מאשר על עדן קארצב.
כובע קש אמר:Daniel123 אמר:כובע קש אמר:אין אף שחקן ישראלי שיכול להיכנס לנעליים של נטע, גם זר ברמה שלו יהיה קשה עד בלתי אפשרי להביא.
בעיה.
אחרי המשחק נגד ב"ש הבנתי כמה הוא קריטי לנו בקישור, זה בהחלט שיחרור שיכול לעלות לנו ביוקר בסיום העונה.
גם בכר מבין את זה.
אגב שחקן זר לקישור כן היה אפשר למצוא ברמה שלו אם לא יותר, הבעיה שהם לא יקפיאו עכשיו אף אחד.
להגיד שאיבדנו את האליפות זה קיצוני.
אם קארצב יצליח לחזור אצלנו לכושר שלו מהעונה שעברה הוא מספיק טוב בשביל לקחת אליפות
לקארצב יש דברים שלנטע אין; הוא יותר פיזי ממנו ומאיים יותר על השער אבל בכל הנוגע להנעת כדור ושבירת לחץ על ידי כדרור אין אף שחקן בליגה שמתקרב לנטע. בלעדיו ואיתו היכולת שלנו להניע כדור ולשחק מהר שונה שמים וארץ.כובע קש אמר:Daniel123 אמר:כובע קש אמר:אין אף שחקן ישראלי שיכול להיכנס לנעליים של נטע, גם זר ברמה שלו יהיה קשה עד בלתי אפשרי להביא.
בעיה.
גם בכר מבין את זה.
אם קארצב יצליח לחזור אצלנו לכושר שלו מהעונה שעברה הוא מספיק טוב בשביל לקחת אליפות
גם אם יביאו את קארצב עוד שבוע זה לא יהיה מספיק זמן כדי שהוא ילמד את הקבוצה ויהיה מתואם ברמה של נטע בזמן למשחק נגד הצהבת בבלומפילדDaniel123 אמר:כובע קש אמר:Daniel123 אמר:בעיה.
גם בכר מבין את זה.
אני גם חשבתי שזה קיצוני, אבל מול ב"ש ות"א תהיה לנו בעיה קשה באמצע וזה משהו שיכול להפסיד לנו את המשחקים נגדם.
המשחקים נגדם זה מה שיכריע בסוף כרגע אנחנו בנחיתות בקישור.
בלי נטע לביא( גם אם יביאו את קארצב ) אפשר להגיד שמכבי חיפה נחלשה.
Shocking4U אמר:לקארצב יש דברים שלנטע אין; הוא יותר פיזי ממנו ומאיים יותר על השער אבל בכל הנוגע להנעת כדור ושבירת לחץ על ידי כדרור אין אף שחקן בליגה שמתקרב לנטע. בלעדיו ואיתו היכולת שלנו להניע כדור ולשחק מהר שונה שמים וארץ.כובע קש אמר:Daniel123 אמר:בעיה.
גם בכר מבין את זה.
Shocking4U אמר:גם אם יביאו את קארצב עוד שבוע זה לא יהיה מספיק זמן כדי שהוא ילמד את הקבוצה ויהיה מתואם ברמה של נטע בזמן למשחק נגד הצהבת בבלומפילדDaniel123 אמר:כובע קש אמר:להגיד שאיבדנו את האליפות זה קיצוני.
אני גם חשבתי שזה קיצוני, אבל מול ב"ש ות"א תהיה לנו בעיה קשה באמצע וזה משהו שיכול להפסיד לנו את המשחקים נגדם.
המשחקים נגדם זה מה שיכריע בסוף כרגע אנחנו בנחיתות בקישור.
בלי נטע לביא( גם אם יביאו את קארצב ) אפשר להגיד שמכבי חיפה נחלשה.
אסור 3, החוק בוטל.Kaka אמר:Shocking4U אמר:הוא לא יכול לצאת להשאלה. אם הוא עובר אלינו זה 2 קבוצות והוא לא יכול לשחק בעוד אחתברק.י אמר:אני בטוח בזה שיביאו קשר נוסף מלבד זערורה וזרגרי שכנראה יצא להשאלה. השאלה מי זה יהיה.
מותר 3