ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smile אמר:Nirgreen אמר:מכבי חיפה מוכנה להציע לסגל 1.3 מיליון יורו + כרטיס שחקן של בן שהר ובהשאלה את הבן של.
למה בהשאלה שיקחו אותו לתמיד
Smurk אמר:בן דור מדווח שפרטיזן פנתה רשמית למועדון כדי לצרף את דולב.
ארד יותר טוב מ2 הבלמים שלהם. משהר אני לא מחזיק אבל הם רוצים אותו.Jerry אמר:חח אתם גדולים, שהר וארד, כל הקבוצות בליגה יודעות על הכסף של הצ'מפיונס ומנסות לסחוט לנו את הצורה, ג'קי שם תג מחיר של 3 מיליון יורו על כנעאן, כמו שאמרתי נתניה בעיקר מעוניינים בזערורה מהקבוצה שלנו ואולי גם השאלה עם אופציה של מוזי/הבן של, הם הולכים לצמצם הוצאות כי הם הפסידו הרבה כסף בקיץ האחרון ומחפשים בעיקר שחקנים צעירים
אתה לא משחרר אותו נקודה. לשחרר את נטע וחזיזה בינואר זה לפרק את הקבוצה. גם אם הם מציעים 4 מיליון יורו אני לא משחרר. יש גבול לכל תעלול ואני מקווה שגם שחר ולהקתו מבינים שהקהל לא יעבור על דבר כזה בשקט.KevinDurant אמר:זה לא מעניין כמה כסף הם יציעו. זה לא יעד לשחרר אליו שחקן.
אם אין לו שם מיליון יורו צפונה בחוזה זה לא מעניין.
Shocking4U אמר:האחים קצב מנסים לפרק לנו את הקבוצה. לא מקרי שעל הקליינטים שלהם אתם שומעים את כל ההצעות האלה. בן דור למשל הוא שופר שלהם ומדברר אותם מלא מלא. למה אפשר לצפות ממי שעובד בסוכנות עם אבי זהבי
סבע זה עוד דוגמא לזה שבן דור שופר שלהם. כשהם רוצים הוא מדווח שהוא מועמד (בקיץ) כשהם לא רוצים הם מדווחים שהוא לא מועמד.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:האחים קצב מנסים לפרק לנו את הקבוצה. לא מקרי שעל הקליינטים שלהם אתם שומעים את כל ההצעות האלה. בן דור למשל הוא שופר שלהם ומדברר אותם מלא מלא. למה אפשר לצפות ממי שעובד בסוכנות עם אבי זהבי
ומהכיוון השני, אל ים, נאור וארד בר שלהם. מעניין את מי תכננו לדחוף לנו במקום חזיזה.
אה, וגם סבע שלהם.
Jerry אמר:החוזה של חזיזה נגמר בשנה הבאה? בעיה אם כן, היה חייב לקבל שדרוג אחרי הקמפיין המדהים בצ'מפיונס
היא שופר של הניסנובים, ברור שהם יגידו שהוא לא למכירה וכל הבולשיט הקבוע הזהSmurk אמר:אפרופו אל ים, הדר יעקובי כותבת שהוא לא ישחורר בינואר.
Shocking4U אמר:האחים קצב מנסים לפרק לנו את הקבוצה. לא מקרי שעל הקליינטים שלהם אתם שומעים את כל ההצעות האלה. בן דור למשל הוא שופר שלהם ומדברר אותם מלא מלא. למה אפשר לצפות ממי שעובד בסוכנות עם אבי זהבי