• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בלי קשר לפן המקצועי, כנעאן וקארצב לא יגיעו למכבי חיפה כל עוד ידרשו עליהם סכומים של 2 מיליון יורו וצפונה. זה ברור לכולם. ואני מתכוון לכולם.

לאיוס יכול להיות מעניין, לפעמים לשחקנים של הפועל ת"א יש גם סעיף יציאה נמוך בחוזה. צריך לבדוק מה המקרה שלו.

נאור לא יגיע להחליף את נטע או אבופאני או מוחמד עם כל הכבוד. בסך הכל להיות קשר חמישי בסגל. זה בסדר שיביאו אותו.

וסבע זה תמיד היה נשמע הנפצה עד שיוכח אחרת, בכל אחת מה20 פעמים האחרונות שקושר אלינו.

Apoc אמר:
בלי קשר לפן המקצועי, כנעאן וקארצב לא יגיעו למכבי חיפה כל עוד ידרשו עליהם סכומים של 2 מיליון יורו וצפונה. זה ברור לכולם. ואני מתכוון לכולם.

לאיוס יכול להיות מעניין, לפעמים לשחקנים של הפועל ת"א יש גם סעיף יציאה נמוך בחוזה. צריך לבדוק מה המקרה שלו.

נאור לא יגיע להחליף את נטע או אבופאני או מוחמד עם כל הכבוד. בסך הכל להיות קשר חמישי בסגל. זה בסדר שיביאו אותו.

וסבע זה תמיד היה נשמע הנפצה עד שיוכח אחרת, בכל אחת מה20 פעמים האחרונות שקושר אלינו.
לאיוס לא שווה מכבי חיפה עדיין. הדריבל שלו לא תכליתי בצורה קיצונית והוא לוקה מאוד בפעולה האחרונה. נאור שווה להביא כקשר לרוטציה וגם כהכנה לעזיבה של נטע.

מבחינתי 3 הקשרים הריאליים מהליגה שלדעתי שווה להביא: כנעאן, קארצב ונאור.

ומבחינתי כנעאן מעל כולם בפער.

שבירו לדעתי יהיה פה. זה שחקן שתפור עלינו עם חצי עונה טובה בק״ש ועם המערכת היחסים הטובה בין איזי לשחר. יעקוץ מאיתנו מיליון יורו ויצחק כל הדרך לבנק

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

לאיוס לא שווה מכבי חיפה עדיין. הדריבל שלו לא תכליתי בצורה קיצונית והוא לוקה מאוד בפעולה האחרונה. נאור שווה להביא כקשר לרוטציה וגם כהכנה לעזיבה של נטע.

שבירו לדעתי יהיה פה. זה שחקן שתפור עלינו עם חצי עונה טובה בק״ש ועם המערכת היחסים הטובה בין איזי לשחר. יעקוץ מאיתנו מיליון יורו ויצחק כל הדרך לבנק

לפעמים צריך להמר ברכש, לא תמיד ללכת על מה שבוודאות "שווה מכבי חיפה". לאיוס נראה פוטנציאל ויכול להיות מעניין לנסות ללכת עליו. אם זה יצליח או לא מאיפה לי.

שבירו לא לגעת כמובן מהסיבות הברורות והידועות.

שחקן שאני ממש מקווה שיפעילו בעניינו חשיבה יצירתית זה ליידנר. בינתיים יש לו 0 דקות באולימפיאקוס ואני לא רואה את המצב הזה משתנה בקרוב לאור המצב של הקבוצה שם, וזה שיש להם שני שחקנים בכירים ממנו ברוטציה (מרסלו והמגן האוקראיני).

מצב קלאסי לסגור בו השאלה אלינו לחצי עונה, כולם מרוויחים במצב הזה (ליידנר צריך את הדקות בשביל להיות בסגל הנבחרת, אנחנו צריכים מגן שמאלי טוב שיוכל לאפשר לתת לקורנו מנוחה, אולימפיאקוס לא מוחקים סתם השקעה של 2 מיליון יורו).
ואז אפשר להגיד לסאן יפה תודה ושלום

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

לפעמים צריך להמר ברכש, לא תמיד ללכת על מה שבוודאות "שווה מכבי חיפה". לאיוס נראה פוטנציאל ויכול להיות מעניין לנסות ללכת עליו. אם זה יצליח או לא מאיפה לי.

הכל תלוי במחיר בסופו של דבר.

אם לאיוס זה עסקה של 500-600 אלף יורו, זה שווה את ההימור.

אם הם ידרשו עליו 1.5 מיליון יורו זה כבר לא רלוונטי.

כנ''ל לגבי כנעאן וכנ''ל לגבי קארצב (כל אחד וסכומיו)

מה עם דוידה גם? לא נראה שמאמינים בו יותר מדי בליאז'.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

הכל תלוי במחיר בסופו של דבר.

אם לאיוס זה עסקה של 500-600 אלף יורו, זה שווה את ההימור.

אם הם ידרשו עליו 1.5 מיליון יורו זה כבר לא רלוונטי.

כנ''ל לגבי כנעאן וכנ''ל לגבי קארצב (כל אחד וסכומיו)

כמובן מסכים. לכן רשמתי לפני זה שצריך לבדוק קודם אם יש לו סעיף יציאה נמוך או משהו. אחרת לא רלוונטי.

Judokan אמר:
שחקן שאני ממש מקווה שיפעילו בעניינו חשיבה יצירתית זה ליידנר. בינתיים יש לו 0 דקות באולימפיאקוס ואני לא רואה את המצב הזה משתנה בקרוב לאור המצב של הקבוצה שם, וזה שיש להם שני שחקנים בכירים ממנו ברוטציה (מרסלו והמגן האוקראיני).

מצב קלאסי לסגור בו השאלה אלינו לחצי עונה, כולם מרוויחים במצב הזה (ליידנר צריך את הדקות בשביל להיות בסגל הנבחרת, אנחנו צריכים מגן שמאלי טוב שיוכל לאפשר לתת לקורנו מנוחה, אולימפיאקוס לא מוחקים סתם השקעה של 2 מיליון יורו).
ואז אפשר להגיד לסאן יפה תודה ושלום

ואחרי שחצי עונת השאלה תסתיים את מי תביא לקו במקום סאן?

לא יודע, אבל תהיה לנו חצי שנה לתכנן את זה בלי לחץ.
אולי אפילו ליידנר עצמו אם נחזור לצמפיונס ואולימפיאקוס תרצה לחתוך הפסדים.
מה שבטוח הוא שזה ישדרג את הספסל שלנו משמעותית להמשך העונה

לא חושב שליידנר ירצה להיות שחקן ספסל פה במקום שחקן ספסל באולימפיאקוס. שחקן עם פוטנציאל טוב אבל זו גם לא הבעיה שלנו כרגע. בטח כשאנחנו כבר לא משחקים באירופה.
יש בעיה קשה עם השוק הישראלי. אין אף אחד שמשדרג אותנו או יכול להוות מחליף לאלה שיעזבו.

ליידנר זה רעיון יפה.
אני חושב ששווה גם לנסות אותו כשחקן כנף ואז יהיה לנו אגף שמאל קטלני.
לא יודע עד כמה ישים להביא אותו.

אליאור אמר:
לא חושב שליידנר ירצה להיות שחקן ספסל פה במקום שחקן ספסל באולימפיאקוס. שחקן עם פוטנציאל טוב אבל זו גם לא הבעיה שלנו כרגע. בטח כשאנחנו כבר לא משחקים באירופה.
יש בעיה קשה עם השוק הישראלי. אין אף אחד שמשדרג אותנו או יכול להוות מחליף לאלה שיעזבו.

ליידנר לא שחקן ספסל באולימפיאקוס. הוא לא בסגל שם בכלל. אין לו סיכוי לראות דקה כרגע.
אז במצב הזה לבוא ולהיות שחקן רוטציה אצלנו (ואולי כזה שגם יכול לקבל דקות כקיצוני) עדיף עבורו הרבה יותר. בייחוד שהוא צריך לשמור על סיכויים לנבחרת.

לאולימפיאקוס גם אין שום סיבה להחזיק אותו בלי לשחק חצי שנה נוספת

אני דווקא יותר אוהב את הכיוון של דני גרופר. לדעתי הוא יותר מאוזן מליידנר וגם שחקן בית שלנו לשעבר.

גרופר משחק בצורה סדירה יחסית בלודוגורץ. אין לו סיבה לרצות לעזוב באמצע העונה, בשונה מליידנר.

עלי מוחמד יושב על הספסל כשהוא לא כשיר לשחק ולא בפעם הראשונה כי אין מספיק שחקני בוגרים בסגל. בושה וחרפה שזה הסגל של אלופת המדינה, נגעל מההנהלה הקמצנית הזאת.

אי אפשר לשים שחקן נוער?
גם אם הוא לא משחק לפחות לתת לו הרגשה טובה

מציע לדלג על כל הכתבות הצפויות של גולדשטיין בשלושת החודשים הקרובים

מתאים להם להביא את שבירו ואלטמן. כמה שיותר זול ובינוני

אפשר לזלזל, אבל אלטמן יותר טוב משמעותית ממאור ושבירו טוב משמעותית מניקי

שבירו לא טוב משמעותית מניקי ולא נעליים.
מאור לא אומדן לשום דבר, זה לא רציני לקחת אותו כמדד.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה