ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
סלייקSmurk אמר:אמיתי לא מבין את האובססיה לחלוץ בחלון הזה. יש עמדות דחופות יותר.
Smurk אמר:אמיתי לא מבין את האובססיה לחלוץ בחלון הזה. יש עמדות דחופות יותר.
ירוקי אמר:אני רק שאלה: יש סיבה שלא הצלחנו להעלות שחקן נוער משמעותי שהצליח להתברג בהרכב שלנו בשנים האחרונות?(אפילו לפני תקופת האליפויות) ויוכל לחסוך לנו כל מיני בינוניים מיותרים.
זרק את כל שמות השחקנים הליגיונרים ובליגת העל בשביל הפרסום ראשון.Apoc אמר:מציע לדלג על כל הכתבות הצפויות של גולדשטיין בשלושת החודשים הקרובים
הורג אותי שכל פעם אומרים "X יותר טוב ממאור" כאילו זה סיבה טובה להביא אותוApoc אמר:שבירו לא טוב משמעותית מניקי ולא נעליים.
מאור לא אומדן לשום דבר, זה לא רציני לקחת אותו כמדד.
KevinDurant אמר:זרק את כל שמות השחקנים הליגיונרים ובליגת העל בשביל הפרסום ראשון.Apoc אמר:מציע לדלג על כל הכתבות הצפויות של גולדשטיין בשלושת החודשים הקרובים
הורג אותי שכל פעם אומרים "X יותר טוב ממאור" כאילו זה סיבה טובה להביא אותוApoc אמר:שבירו לא טוב משמעותית מניקי ולא נעליים.
Judokan אמר:KevinDurant אמר:זרק את כל שמות השחקנים הליגיונרים ובליגת העל בשביל הפרסום ראשון.Apoc אמר:מציע לדלג על כל הכתבות הצפויות של גולדשטיין בשלושת החודשים הקרובים
X יותר טוב מלוי זו תשובה לגימיטית לטענה שעולה על כל שחקן "שהוא לא מספיק טוב למכבי חיפה".
כרגע מה ש'טוב מספיק למכבי חיפה" זה מאור לוי. אז לפחות מהמצב ההזוי הזה חייבים להשתדרג. אי אפשר לסיים את החלון בלי חיזוק בקישור, גם אם זה לא יהיה שחקן החלומות הלא קיים של הפורום שינחת
חותם על כל מילה.Judokan אמר:סבבה, אבל אם על השחקנים שהם 100 מספרים שהם "לא שווים את הכסף", והשחקנים שהם 30 או 50 הם כבר "לא מספיק טובים למכבי חיפה" - ככה מסיימים עם השחקן ברמה 2 כשחקן רוטציה בודד כקשר התקפי.
זה בדיוק קבלת ההחלטות ה"גאונית" שיצרה את המצב שאיתו אנחנו תקועים מסיום חלון ההעברות של ספטמבר. לא מצאנו "שחקן מספיק טוב", אז נתקענו ברוטציה עם הכי גרוע שיש.
Judokan אמר:סבבה, אבל אם על השחקנים שהם 100 מספרים שהם "לא שווים את הכסף", והשחקנים שהם 30 או 50 הם כבר "לא מספיק טובים למכבי חיפה" - ככה מסיימים עם השחקן ברמה 2 כשחקן רוטציה בודד כקשר התקפי.
זה בדיוק קבלת ההחלטות ה"גאונית" שיצרה את המצב שאיתו אנחנו תקועים מסיום חלון ההעברות של ספטמבר. לא מצאנו "שחקן מספיק טוב", אז נתקענו ברוטציה עם הכי גרוע שיש.
Apoc אמר:Judokan אמר:סבבה, אבל אם על השחקנים שהם 100 מספרים שהם "לא שווים את הכסף", והשחקנים שהם 30 או 50 הם כבר "לא מספיק טובים למכבי חיפה" - ככה מסיימים עם השחקן ברמה 2 כשחקן רוטציה בודד כקשר התקפי.
החשיבה הזאת שאתה מציג זה בדיוק למה אכלנו חרא 10 שנים.
מה קשור אם מאור לוי הוא ציון 2 מתוך 100 אז צריך לחפש להביא לפה מישהו שהוא 3? למה אי אפשר להביא מישהו שהוא לפחות 50?
Judokan אמר:Apoc אמר:Judokan אמר:סבבה, אבל אם על השחקנים שהם 100 מספרים שהם "לא שווים את הכסף", והשחקנים שהם 30 או 50 הם כבר "לא מספיק טובים למכבי חיפה" - ככה מסיימים עם השחקן ברמה 2 כשחקן רוטציה בודד כקשר התקפי.
החשיבה הזאת שאתה מציג זה בדיוק למה אכלנו חרא 10 שנים.
מה קשור אם מאור לוי הוא ציון 2 מתוך 100 אז צריך לחפש להביא לפה מישהו שהוא 3? למה אי אפשר להביא מישהו שהוא לפחות 50?
לי אין ויכוח איתך בעניין הזה. אני כותב בערך כל הזמן שפשוט חייבים להוציא בינואר את הסכום שדורשים על כנעאן, ושנאור היה צריך להיות פה לספק עומק לקישור. בטח בעונה של צמפיונס.
אבל אם ההנהלה שוב תחליט להתנהל בקמצנות הכרונית הטיפוסית ולסרב לשלם על שחקנים את מה שדורשים עליהם - אני מעדיף שיוחתם לפה שחקן בינוני לספק עומק מאשר להישאר עם מאור לוי.