• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אפוק מה אתה אומר על קארצב אם וכאשר?

אני אף פעם לא החזקתי ממנו יותר מדי מקצועית ואני חושב שכל הסאגה שהייתה אתו בקיץ ניתקה אותו לגמרי, הוא מנטלית במקום רע וגם חלש מקצועית השנה. האוהדים של נתניה לא מסוגלים לראות אותו

אני מביא את קארצב. כן הוא לא שחקן שלם כמו נטע והוא אוברייטד אבל הוא הישראלי הבכיר בעמדה הזאת ואני עדיין חושב שהוא שחקן עם יכולות אדירות. הוא נקלע לסיטואציה לא טובה בנתניה לא שונה בהרבה ממה שקרה לעלי מוחמד בביתר.

Shocking4U אמר:
אני מביא את קארצב. כן הוא לא שחקן שלם כמו נטע והוא אוברייטד אבל הוא הישראלי הבכיר בעמדה הזאת ואני עדיין חושב שהוא שחקן עם יכולות אדירות. הוא נקלע לסיטואציה לא טובה בנתניה לא שונה בהרבה ממה שקרה לעלי מוחמד בביתר.

חד משמעית מביא אותו, כשהוא בזון הוא שחקן עם יכולות אדירות ביחס לשחקן ישראלי כמובן.

Shocking4U אמר:

מי אמר את זה? מי החליט? על פי מה? על פי תעמולה של סגל שהמציא את הכדורגל? הוא תמיד היה אוברייטד ודינמו מוסקבה ניצלה מעסקה רעה. למה אנחנו צריכים את העסקה הזו?

lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:

מי אמר את זה? מי החליט? על פי מה? על פי תעמולה של סגל שהמציא את הכדורגל? הוא תמיד היה אוברייטד ודינמו מוסקבה ניצלה מעסקה רעה. למה אנחנו צריכים את העסקה הזו?
מה קשור סגל? אני עוקב אחרי קארצב כבר כמה שנים עוד מהתקופה שלו בנוער של הצהבת ובקדנציות בחדרה וק״ש. הוא שחקן עם יכולות פיזיות נדירות שצריך ליטוש. משמעותית יותר טוב מגוני נאור למשל. שווה את הכסף? בוודאות לא אבל זה מה שקורה כשכולם יודעים שאתה נואש ואין לך אופציות

ובעיניי האובססיה לגוני נאור מוגזמת. קארצב יותר טוב ממנו ויותר צעיר ממנו. נאור בקיץ כבר בן 24. נטע בן 26, תשוו מה הם הספיקו כבר לעשות בקריירה. קארצב גם שיחק במועדון גדול כמו הצהבת והיה חלק ממאבק אליפות.

אם נטע הולך וקארצב יגיע במקומו החורף, סיכוי גבוה יותר שנוכל לקבל גם את כנעאן בקיץ.

Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:

מה קשור סגל? אני עוקב אחרי קארצב כבר כמה שנים עוד מהתקופה שלו בנוער של הצהבת ובקדנציות בחדרה וק״ש. הוא שחקן עם יכולות פיזיות נדירות שצריך ליטוש. משמעותית יותר טוב מגוני נאור למשל. שווה את הכסף? בוודאות לא אבל זה מה שקורה כשכולם יודעים שאתה נואש ואין לך אופציות

יש לו אופי מסריח, הוא מקבל יותר מדי צהובים וחסר אחריות.

lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:

יש לו אופי מסריח, הוא מקבל יותר מדי צהובים וחסר אחריות.
יש לו בעיה עם צהובים ואובר אגרסיביות. גם לפאני יש בעיה כזאת ועוד עם צהובים לא מחוייבים על דיבורים. לא אמרתי שאין לו מגרעות פשוט שאני לא רואה אופציה ישראלית עדיפה ממנו.

קארצב שחקן שעדיף להימנע מלהביא אותו. הוא יקר מאד ויש לו מנטליות בעייתית שעלולה לפגוע בקבוצה בכלל ובמשחקים ספציפיים בפרט. יחד עם זאת, אין שחקן ברמתו בשוק ובכלל, כמות האפשרויות שעומדות לרשותנו כרגע היא כמעט אפסית. נאור צריך לעבור לפה גם בלי קשר לנטע. גם אם יגיע, צריכים פה עוד קשר ונראה שהאפשרויות היחידות שנשקלות הן קארצב, בר או זערורה.

בעיני, אם מביאים את קארצב מתוך הבנה שחייבים מישהו שיעזור להחזיק את הקישור בחצי העונה הקרובה, צריך גם לחשוב איך מקדמים מכירה שלו לחו״ל במהירות האפשרית כי הוא לא מתאים להוות את הבסיס לקבוצה שנים קדימה.

אין לנו את הפריבלגיה להגיד לא לקארצב. במצב אופטימלי היה עדיף שלא יבוא אבל אנחנו עם הזין ביד. אין לנו מקום לזר והמצב בקישור מזעזע בלי קשר לעזיבה של נטע.

Smurk אמר:
אין לנו את הפריבלגיה להגיד לא לקארצב. במצב אופטימלי היה עדיף שלא יבוא אבל אנחנו עם הזין ביד. אין לנו מקום לזר והמצב בקישור מזעזע בלי קשר לעזיבה של נטע.
ועם כל זה אתה רואה את המועדון משכיב 2 מיליון יורו על קארצב? אני גם לא בטוח שבהתחשב בנסיבות שסגל לא ידרוש יותר אפילו

אני בקושי משכיב עליו מיליון יורו. סגל וג'קי יכולים לדרוש כמה שהם רוצים. לשים על שחקן כמו קארצב 2 מיליון יורו שאנחנו מוכנים לשחרר את אבו פאני במיליון-מיליון יורו וחצי זה מטורף

כולי תקווה שהמרדף אחרי מחליף לנטע לא יהפוך למסך עשן של חלקים אחרים בקבוצה שצריך לחזק ולעבות בחלון הזה.

KevinDurant אמר:
אני בקושי משכיב עליו מיליון יורו. סגל וג'קי יכולים לדרוש כמה שהם רוצים. לשים על שחקן כמו קארצב 2 מיליון יורו שאנחנו מוכנים לשחרר את אבו פאני במיליון-מיליון יורו וחצי זה מטורף
אז תישאר עם מאור לוי וגוני נאור, כל עוד יש כאן הגבלת זרים זו המציאות.

לא רואה את קארצב מגיע לפה.
לתחושתי אם וכאשר נטע עוזב, מנחיתים פה את גוני נאור ובירם כיאל

אפשר להשקיע בכנעאן את הכסף שצריך להשקיע בקארצב. מוחמד-נאור יהיו אחוריים ופאני-כנעאן-ג׳אבר-שרי ישחקו את ה-8/10. לא יודע אם זה עדיף, אבל זו תחלופה אפשרית.
כמובן שאם הולכים על מהלך כזה, אסור לוותר על סבע ולתרץ שכנעאן יכול להיות ״אס״ מהספסל, כשהקישור שלנו לא עמוק וכנעאן שחקן פציע. במקרה שנטע עוזב, צריכים להגיע לפה קשר התקפי ושניים לאמצע. אם ישאר, אחד ואחד.

Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
אז שזו תהיה המציאות.

אני לוקח כל קשר אצלנו בקבוצה (נטע, פאני, ג'אבר, מוחמד) לפני כנעאן וקארצב. לא הגיוני לשלם על אחד מהשניים האחרונים יותר ממה שהארבעה הראשונים שווים.

וזה לא שאנחנו המטורפים, עובדה שאף קבוצה בארץ לא משלמת דמי העברה כאלה.

זה שבכלל מעיזים לדבר על סכומים באזור ה2.5 מיליון יורו זה בדיחה וזה לא משנה כמה כסף יש במועדון ואם עשינו אירופה או לא

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
אז שזו תהיה המציאות.

אני לוקח כל קשר אצלנו בקבוצה (נטע, פאני, ג'אבר, מוחמד) לפני כנעאן וקארצב. לא הגיוני לשלם על אחד מהשניים האחרונים יותר ממה שהארבעה הראשונים שווים.

זה שבכלל מעיזים לדבר על סכומים באזור ה2.5 מיליון יורו זה בדיחה וזה לא משנה כמה כסף יש במועדון ואם עשינו אירופה או לא
נטע עוזב, ג'אבר כשיר 10 משחקים בעונה. נשארת עם שני שחקנים בקישור וגם שניהם בסיכוי גבוה לא פה בקיץ.

Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
אז שזו תהיה המציאות.

נטע עוזב, ג'אבר כשיר 10 משחקים בעונה. נשארת עם שני שחקנים בקישור וגם שניהם בסיכוי גבוה לא פה בקיץ.
אין בעיה, אני לא נגד חיזוק.

אני עוד בקיץ אמרתי שצריך פה קשר או שתיים בלי קשר לעזיבות של שחקנים כאלה או אחרים.

אבל אם זה הסכומים אז אני לא מביא לא את קארצב ולא את כנעאן.

שסגל ימשיך להתעקש למכור רק לחו''ל ורק 2.5 מיליון יורו ונראה כמה כסף הוא יקבל על קארצב.

מכנעאן אני יותר מחזיק ולדעתי הוא פוטנציאל הרבה יותר גדול מקארצב ובגלל זה אמרתי שלדעתי שווה לשלם שם אקסטרה בגלל הסיטואציה ולתת 1.5 מיליון יורו + שחקן.

קארצב לדעתי לא שווה מעבר למיליון יורו + שחקן גם באקסטרה.

אז 2-2.5 מיליון יורו?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה