• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הסוכן של קארצב זה נימני. מיותר אפילו לדבר עליו.
סביר להניח שנקבל את נאור ויקוו שג'אבר יחזור לעצמו, כדי לא לרוץ עם שלושה קשרי אמצע עד סוף העונה.
בינתיים, עם כל הסיפור סביב נטע, אף אחד כבר לא מדבר על שוער. אני כבר רואה איך זה יתמסמס.

ברק.י אמר:
סביר להניח שנקבל את נאור ויקוו שג'אבר יחזור לעצמו, כדי לא לרוץ עם שלושה קשרי אמצע עד סוף העונה.
בינתיים, עם כל הסיפור סביב נטע, אף אחד כבר לא מדבר על שוער. אני כבר רואה איך זה יתמסמס.
לפני שג׳אבר יחזור לעצמו הוא צריך קודם לחזור

ירוק רפואי אמר:
ג'אבר סיים את הקריירה
עיוור מי שלא רואה את זה
גם אם הוא יחזור הוא שחקן גמור

לא יודע על פי מה קבעת. נראה בפועל.

הוא לא סיים את הקריירה, יש לו לחזור ולהיפצע עוד לפחות פעמיים עד אז

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
לפני שג׳אבר יחזור לעצמו הוא צריך קודם לחזור

לא אמרתי את זה לזכותם. לדעתי, צריכים להגיע לפה שני קשרים עם נטע עוזב, אבל אני גם חושב שצריך להביא שוער ולא נראה שזו עמדת המועדון כרגע.

צנצי אמר ב-5 באוויר שקארצב עובר לדודו. אולי אומר משהו...

יש לנו מעט מדי ישראלים טובים שיכולים לסגור את החורים - גם שוער, גם קשר. מי יודע מה יביא הקיץ גם.
יש כאן כללי משחק נוקשים כשצריך שישה ישראלים טובים ובמצב הזה לא יכולה להיות יותר מקבוצה אחת או שתיים איכותיות בארץ, במקרה הטוב. לא רואה איך אפשר לסגור את החורים האלה בישראלים אחרים. כולם פח והבודדים שהם סבירים לא שווים את המחיר שדורשים עליהם. זה גורם לי לכעוס על השיטה. האם טיפוח השחקן הישראלי חשוב יותר מהצלחת המועדון? ואיך זה בכלל פייר ששחקן יעלה יותר בגלל תעודת הזהות שלו?

מה אני הייתי עושה בהתחשב בעובדה שנראה שנטע עוזב בוודאות:
מציע מיליון וחצי יורו על קארצב+ מאור לוי בהעברה , רוצים רוצים לא רוצים לא רוצים. מעבר לזה סוגר עם נאור כבר עכשיו לקיץ ואז בא להפועל ירושלים ואומר להם או שאתם מאבדים אותו בקיץ בחינם או שאנחנו נותנים לכם עכשיו 400 אלף דולר ותנו לו אותו כבר עכשיו (מה שב"ש עשו חנן ממן כשהיה בהפועל חיפה) וחמודי כנעאן/דיא סבע. לשער אני מביא את חייקין/מרציאנו.

מה יקרה בפועל?
יביאו כנראה את נאור, יחזירו את זערורה מהשאלה, מאור לוי לא יצא להשאלה ואולי יחתימו את סבע. שוער לא יגיע די בוודאות לדעתי.

הסלב מדווח על לדרמן, סביר להניח שחרטא אבל האמת אופציה מאוד מעניינת שצריך לבדוק, יחד עם קארצב/ נאור יכולים לסגור פינה.

לדרמן בקושי משחק העונה. חזר מפציעה ומאז מקבל פירורי דקות. בלי קשר הוא גם לא מספיק טוב כרגע לפחות

למיטב הבנתי הלדרמן שיחק לפני שנתיים בליגה א' ולא עבר מבחנים בבית"ר

זה לא מדד. בפולין הוא שיחק טוב, כששיחק. חייקין שיחק פה בלאומית ועכשיו כולם רוצים אותו פה.

אפשר להיות רגועים, זרגרי מגיע כדי לחזק את הסגל 🙃

בדיחה. חשבתי זה בציניות מרוב שזה צעד כל כך עלוב.

זרגרי זאת באמת בדיחה. אם הוא מגיע צריכים להשאיל אותו ולקוות שיצא ממנו משהו, בכושר הנוכחי הוא מתאים אולי לעפולה

כובע קש אמר:
זרגרי זאת באמת בדיחה. אם הוא מגיע צריכים להשאיל אותו ולקוות שיצא ממנו משהו, בכושר הנוכחי הוא מתאים אולי לעפולה

על חשבון מי בדיוק הוא אמור לקבל בעפולה דקות

אני בספק אם יש לו מקום אפילו בעפולה. מביאים שחקן שאין לו מקום מקצועית בביתר כדי לחזק את מכבי חיפה. לאן נוליך את הבושה

בכתבה כתוב שהוא לא מעוניין לצאת בהשאלה במידה והוא מגיע

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה