Apoc
יו״ר הבורד
KevinDurant אמר:אם באמת יש כוונה להחזיר את זערורה מהשאלה, למה הוא לא חזר כבר?
בדיוק באתי לכתוב את זה פה
לא ברור מה הקטע, החלון כבר פתוח מאתמול
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אם באמת יש כוונה להחזיר את זערורה מהשאלה, למה הוא לא חזר כבר?
אני יכול רק לשער שמשאירים אותו לעוד משחק בעפולה בגביע מחר ואז יחזירו אותו.Apoc אמר:KevinDurant אמר:אם באמת יש כוונה להחזיר את זערורה מהשאלה, למה הוא לא חזר כבר?
בדיוק באתי לכתוב את זה פה
לא ברור מה הקטע, החלון כבר פתוח מאתמול
לא, ח'ג'ג היה במחנהJerry אמר:זערורה עשה איתנו מחנה? אם לא אז לא חושב שזה רעיון טוב ואני מחזיק ממנו, שלא יבזבז חצי שנה מהקריירה כמו פאני ב2019, היה עדיף להשאיל אותו לקבוצת תחתית לדעתי
הוא לא יכול לצאת להשאלה. אם הוא עובר אלינו זה 2 קבוצות והוא לא יכול לשחק בעוד אחתברק.י אמר:אני בטוח בזה שיביאו קשר נוסף מלבד זערורה וזרגרי שכנראה יצא להשאלה. השאלה מי זה יהיה.
לנטע היה עונות מעולות כולל 2 עונות טובות אצל מרקו ועוד עונה אדירה בעונת האליפות. עלי מוחמד היה אחד מהקשרים הכי טובים בארץ בנתניה. לזרגרי יש בגג 3 משחקים טובים בקריירה שניפחו אותם מחוץ לפרופורציות כפי מיטב המסורת של משה חוגג. הוא קלטינס לענייםDaholio אמר:אם אתם שואלים אותי, אין מצב שהיו מביאים את זרגרי בלי אישור של בכר ואלברמן רק בשביל לעשות ג'סטה לבית"ר.
ובגדול, בקבוצה רצה אני דווקא מאמין שיש לו פוטנציאל להשתלב לא רע. אל תשכחו לפני עונה וחצי היו כאלו שטענו שנטע לא מספיק טוב ושהביאו את מוחמד מבית"ר הוא נראה שם רע מאד.
אם הייתם אומרים שאנחנו סתם קבוצה בלי מבוגר אחראי (בכר,אלברמן) אז הייתי מראש אומר שזה מועד לכישלון.
נכון שצריך להביא עוד קשר ולפי השוק זה כנראה קארצב. אבל לא הייתי מזלזל לגמרי בזרגרי.
Shocking4U אמר:הוא לא יכול לצאת להשאלה. אם הוא עובר אלינו זה 2 קבוצות והוא לא יכול לשחק בעוד אחתברק.י אמר:אני בטוח בזה שיביאו קשר נוסף מלבד זערורה וזרגרי שכנראה יצא להשאלה. השאלה מי זה יהיה.
2 האליפויות שלנו הגיעו בזכות הקישור. זה גם ההבדל בין מכבי חיפה הטובה אבל לא אלופה בעידן מרקו למכבי חיפה העוצמתית של עידן בכר. העובדה שזה כל כך הוזנח השנה זה פשוט הזייהאליאור אמר:מחדל מתמשך שהתחיל בקיץ והשאיר אותנו עם 3 קשרים כשירים בסגל נמשך ואפילו מתעצם נוכח העזיבה הצפויה של נטע וחוסר במחליף רציני. אם אבו פאני נפצע לתקופה ארוכה זה אומר שאנחנו ליטרלי עם קשר אחד נורמלי בסגל שזה עלי מוחמד. וזהו. נאדה.
רק לי זה נשמע קצת פאסיב אגרסיב? כאילו בקטע של הבעת חוסר שביעות רצוןSpacey אמר:ברק בכר: "איזה חיזוק אנחנו רוצים? אתם מוזמנים לשאול את אלברמן. אני דואג לאיך לנצח"
בקיצור יגיע איזה גוני נאור
Shocking4U אמר:רק לי זה נשמע קצת פאסיב אגרסיב? כאילו בקטע של הבעת חוסר שביעות רצוןSpacey אמר:ברק בכר: "איזה חיזוק אנחנו רוצים? אתם מוזמנים לשאול את אלברמן. אני דואג לאיך לנצח"
בקיצור יגיע איזה גוני נאור