• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
בקושי יש העברות של אנגלים? ברצינות?

בן וייט עבר לארסנל ב-50 מיליון יורו לפני שנה; סאנצ'ו ב-80 מיליון יורו ליונייטד; סיטי שילמה 45 מיליון פאונד (שזה בערך 60 מיליון יורו) על קלווין פיליפס העונה.
צ'לסי כבר שנה וחצי מנסה להחתים את דקלן רייס עם הצעות של 80 מיליון. וזה רק המקרים הבולטים.

יש תגי מחיר אדירים בהגזמתם לשחקנים שהם אנגלים, אבל משלמים אותם כי חייבים בסגל שחקנים בסטטוס של homegrown.
סאנצ'ו זה חריג שבא מליגה זרה.

אגב השמות שאתה מציין רק מחזקים את הדעה שלי, אין צורך לשלם סכומים מופרזים על שחקנים בינוניים במקרה הטוב.

אני בעד לשלם סביב 1.2-1.3 מיליון יורו + שחקן-שתיים שזה מחיר מכובד לגמרי לעסקה, אבל לשים 2.5 מיליון יורו על עדן קארצב הבינוני? שגם אם יבוא לא יפתח פה בהרכב? זה באמת נשמע לך הגיוני?

וואו זרגרי עשה הופעות בכורה בבית״ר המפורקת של חוגג. גם אור זהבי היה שם שחקן הרכב אולי גם הוא שווה מיליון יורו אם ככה. קארצב סומן פי כמה מזרגרי, מוזמן לשאול סוכני שחקנים בכירים על קארצב והם יגידו לך שדיברו עליו כשחקן עם הפוטנציאל הכי גדול להצליח בחו״ל אחרי מנור סולומון. קארצב מגיל 19 שחקן הרכב בליגת העל בחדרה, ק״ש ואז רוטציה בת״א ובנתניה הוא כבר שנתיים שחקן מוביל בגיל 22. כנעאן גם משחק באשדוד מגיל 18 ושחקן מפתח כבר מסביבות גיל 19.

ואני בכלל לא מאמין לגבי הסכומים שדיברו על הצהובים בהקשר של זרגרי. זה נשמע לי כמו עוד הנפצה של חוגג. לא שמעתי אף כתב רציני שמסקר אותם מדבר על העסקה הזאת ברצינות.

להשוות את הפוטנציאל של זרגרי לזה של קארצב ושל כנעאן זה בדיחה. על זרגרי דיברו פחות מקלטינס בזמנו וחוץ מאלונה אף אחד לא חשב שקלטינס עילוי.

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
בקושי יש העברות של אנגלים? ברצינות?

בן וייט עבר לארסנל ב-50 מיליון יורו לפני שנה; סאנצ'ו ב-80 מיליון יורו ליונייטד; סיטי שילמה 45 מיליון פאונד (שזה בערך 60 מיליון יורו) על קלווין פיליפס העונה.
צ'לסי כבר שנה וחצי מנסה להחתים את דקלן רייס עם הצעות של 80 מיליון. וזה רק המקרים הבולטים.

יש תגי מחיר אדירים בהגזמתם לשחקנים שהם אנגלים, אבל משלמים אותם כי חייבים בסגל שחקנים בסטטוס של homegrown.
סאנצ'ו זה חריג שבא מליגה זרה.

אגב השמות שאתה מציין רק מחזקים את הדעה שלי, אין צורך לשלם סכומים מופרזים על שחקנים בינוניים במקרה הטוב.

אני בעד לשלם סביב 1.2-1.3 מיליון יורו + שחקן-שתיים שזה מחיר מכובד לגמרי לעסקה, אבל לשים 2.5 מיליון יורו על עדן קארצב הבינוני? שגם אם יבוא לא יפתח פה בהרכב? זה באמת נשמע לך הגיוני?
נוטניגהאם פורסט (!) שילמו 25 מיליון יורו ועוד 17 פוטנציאליים שיצטרכו לשלם על מורגן גיבס וויט מוולבס. הוא שווה את זה? לא אבל הוא אנגלי ומוכשר. יש מס שאתה צריך לשלם כשאתה בא לקנות שחקן מוכשר מהליגה שלך בטח ובטח שאם אתה קבוצה גדולה ומובילה.

מהבוקר אנשים פה עם ידיעות סותרות ורמיזות על עסקאות שנסגרות. בפועל? דממה מסביב.

ברק.י אמר:
מהבוקר אנשים פה עם ידיעות סותרות ורמיזות על עסקאות שנסגרות. בפועל? דממה מסביב.
איך ברק בכר אמר? אין שום דבר ממשי על הפרק

אין קשר בין שהר לקארצב זה מה שניסיתי להגיד לכם, הם עושים לנו טובה, נתניה דורשים את זערורה והשאלה עם אופציה על הבן של, שאר האופציות פחות מעניינות אותםך

מאור לוי זה לגמרי מקרה שבו לא צריך לפחד לתת אותו בהעברה. על יפרח עוד לא הייתי אומר את זה במאה אחוז ביטחון אבל את מאור צריך לתת בטרייד בהעברה ולא בהשאלה

Shocking4U אמר:
מאור לוי זה לגמרי מקרה שבו לא צריך לפחד לתת אותו בהעברה. על יפרח עוד לא הייתי אומר את זה במאה אחוז ביטחון אבל את מאור צריך לתת בטרייד בהעברה ולא בהשאלה

לא יודע אולי הם עוד מצפים שיצא ממנו משהו, בכל זאת האריכו לו חוזה הקיץ

Shocking4U אמר:

גם יפרח

lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:

גם יפרח
יפרח רק בן 19 ונחשב הרבה יותר מוכשר ופוטנציאל ממאור לוי

Shocking4U אמר:
וואו זרגרי עשה הופעות בכורה בבית״ר המפורקת של חוגג. גם אור זהבי היה שם שחקן הרכב אולי גם הוא שווה מיליון יורו אם ככה. קארצב סומן פי כמה מזרגרי, מוזמן לשאול סוכני שחקנים בכירים על קארצב והם יגידו לך שדיברו עליו כשחקן עם הפוטנציאל הכי גדול להצליח בחו״ל אחרי מנור סולומון. קארצב מגיל 19 שחקן הרכב בליגת העל בחדרה, ק״ש ואז רוטציה בת״א ובנתניה הוא כבר שנתיים שחקן מוביל בגיל 22. כנעאן גם משחק באשדוד מגיל 18 ושחקן מפתח כבר מסביבות גיל 19.

ואני בכלל לא מאמין לגבי הסכומים שדיברו על הצהובים בהקשר של זרגרי. זה נשמע לי כמו עוד הנפצה של חוגג. לא שמעתי אף כתב רציני שמסקר אותם מדבר על העסקה הזאת ברצינות.

להשוות את הפוטנציאל של זרגרי לזה של קארצב ושל כנעאן זה בדיחה. על זרגרי דיברו פחות מקלטינס בזמנו וחוץ מאלונה אף אחד לא חשב שקלטינס עילוי.

דיברתי עם משהו השבוע שגדל בשנתונים של קארצב ושיחק מולו במחלקות הנוער, הוא אומר שמגיל קטן הוא סומן והיה כוכב בכל המחלקות.

Liberman אמר:
Shocking4U אמר:

דיברתי עם משהו השבוע שגדל בשנתונים של קארצב ושיחק מולו במחלקות הנוער, הוא אומר שמגיל קטן הוא סומן והיה כוכב בכל המחלקות.
לגמרי. זה בכלל לא בר השוואה לזרגרי. קארצב היה אחד מהכישרונות הכי מדוברים בשנתון שלו. היה נחשב פוטנציאל הכי גבוה להצליח בחו״ל אחרי מנור בעיקר בגלל הנתונים הפיזיים המטורפים שלו ביחס לשחקן ישראלי. אבא שלו שהוא מאמן כושר עבד איתו מגיל צעיר אצל מרק ורטהיים שזה אחד המומחים הפיזיולוגיים הכי גדולים בישראל בספורט.

Liberman אמר:
Shocking4U אמר:

זה לא אומר הרבה

lemmacantor אמר:
Liberman אמר:
Shocking4U אמר:

זה לא אומר הרבה

זה נכון,
זה לא אומר שבהכרח הוא יצא שחקן בוגרים מטורף אבל ההיסטוריה שלו בעדו.
דרך אגב, גם מאור לוי מיודענו, אמר לי שהוא כיכב ברמות וגרם לו להראות כמו צל באחד המשחקים מולו ובגלל זה הוציאו אותו בחילוף.
כולם רואים מה מאור לוי שווה כיום כמובן.

Jerry אמר:
שהר בדרך הבטוחה לנתניה ברוך שפטרנו
אם אנחנו באמת רוצים את קארצב והם לא מוכנים לעשות עסקה אני לא משחרר להם אף שחקן, גם אם הם ישלמו על שהר. צריך להפסיק להיות הזונות של סגל

זרגרי הוא המצאה של חוגג רמאי הקריפטו, ככה הוא גם עשה את ההון שלו, לקח חברות שהתוכן שלהם הוא אוויר וניפח אותם למימדים הזויים השיג מימון ואחרי זה השאיר את המשקיעים עם הז ביד כשהוא לוקח את הכסף, לא היו שום הצעות על זרגרי לפחות לא בסכומים כמו שהוא טען, הוכחה נוספת שאם אתה אומר שקר מספיק פעמים אז זה הופך לאמת
לגבי זרגרי, ילד נחמד ונבון, קשר למקצוע אין. עוד שנתיים שלוש הוא יורד לליגה לאומית וליגה ארצית, זה שממשיכים לקשר אותו אלינו זה מביך מאוד, ההחתמה הכי מביכה מאז קריאף

עדיין תטענו שזה קונספירציה שהאחים קצב מנסים לפרק את מכבי חיפה כשבחלון אחד הם עושים בלגן סביב 3 שחקנים שלהם בקבוצה (אצילי, נטע וחזיזה)?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה