• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
עדיין תטענו שזה קונספירציה שהאחים קצב מנסים לפרק את מכבי חיפה כשבחלון אחד הם עושים בלגן סביב 3 שחקנים שלהם בקבוצה (אצילי, נטע וחזיזה)?
שלושתם נתנו הצגות בצ'מפיונס מה ציפית אחי? זה המחיר של החשיפה והכסף שאתה מקבל מהמפעל, צריך להגיד תודה שההצעות הם מקבוצות הזויות ולא מקבוצות אמיתיות, תראו איך אנסו להפועל ת"א את הקבוצה ב2011 עם הצעות מלזצבורג, ליל וגרמניה, לא מאמין שזה משהו שימשוך את אצילי

שטויות. יש לאצילי סעיף שחרור נמוך, אם מישהו רוצה אותו והוא רוצה לעבור זה יקרה דיי מהר.

Apoc אמר:
שטויות. יש לאצילי סעיף שחרור נמוך, אם מישהו רוצה אותו והוא רוצה לעבור זה יקרה דיי מהר.
הוא תקף רק לקיץ לא?

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
עדיין תטענו שזה קונספירציה שהאחים קצב מנסים לפרק את מכבי חיפה כשבחלון אחד הם עושים בלגן סביב 3 שחקנים שלהם בקבוצה (אצילי, נטע וחזיזה)?
שלושתם נתנו הצגות בצ'מפיונס מה ציפית אחי? זה המחיר של החשיפה והכסף שאתה מקבל מהמפעל, צריך להגיד תודה שההצעות הם מקבוצות הזויות ולא מקבוצות אמיתיות, תראו איך אנסו להפועל ת"א את הקבוצה ב2011 עם הצעות מלזצבורג, ליל וגרמניה, לא מאמין שזה משהו שימשוך את אצילי
וקורנו לא עשה הופעות? נראה לך מקרי שדווקא השחקנים שמייצגים אצל הסוכנות האלה יש בלאגן עם החוזים שלהם והכל מודלף לאותו כתב? הצעות על חזיזה, הצעות על אצילי וכו׳. יש פה כבר עניין של מגמה.

Apoc אמר:
באמת הרבה זמן לא איבדנו שחקן בגלל סעיף שחרור

כנראה לג'קי נמאס לשמוע את פרי דמיונו של יגאל גולדשטיין כל יום בבוקר

אבל מביך שהוא מגיב ככה להמצאות של "עיתונאי"

Apoc אמר:

ממש מפתיע שהוא לא מוכן לקבל את מאור לוי ומיליון יורו. הייתי בטוח שהוא יתאבד על כישרון כמו מאור.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

ממש מפתיע שהוא לא מוכן לקבל את מאור לוי ומיליון יורו. הייתי בטוח שהוא יתאבד על כישרון כמו מאור.

אל תדליק את יגאל, מחר בבוקר נקום לכתבה על זה שלמרות ההכחשות של ג'קי בן זקן מתנהל מו"מ ומכבי חיפה הציעה גם את סאן מנחם ורועי פוקס.

"לביא שישוחרר רק כי שחר נתן לו את המילה שלו", לא נמאס לאשמדאי לפזר הבטחות, כמו שהוא את לוזון להחריב את המועדון עד עפר רק כי הוא הבטיח לו להתחיל את העונה

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

אל תדליק את יגאל, מחר בבוקר נקום לכתבה על זה שלמרות ההכחשות של ג'קי בן זקן מתנהל מו"מ ומכבי חיפה הציעה גם את סאן מנחם ורועי פוקס.
לפחות נפטרנו מכתבות על החוזה של גולדברג

איך לכנעאן לא אכפת שג׳קי מונע ממנו להתקדם?
למה השחקנים האלה לא יוצאים נגד הבעלים? כנ״ל לגבי קארצב שסגל רוצה חצי קבוצה תמורתו.

יש יותר מדי חוסר שקט סביב המועדון. כל הסיפור עם נטע ואז חזיזה ועכשיו אצילי. זה יוצר תחושה של התפרקות. מישהו במועדון צריך לשים לזה סוף.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

גולדברג חתם כבר? צולם עם עט וחוזה? כי אם לא, לך תדע.

Shocking4U אמר:
יש יותר מדי חוסר שקט סביב המועדון. כל הסיפור עם נטע ואז חזיזה ועכשיו אצילי. זה יוצר תחושה של התפרקות. מישהו במועדון צריך לשים לזה סוף.

היה צריך לדאוג לזה בקיץ, למה לחכות אחרי ההצגות בצ'מפיונס עם גולדברג שיש לו דרכון אירופי והוא בלם צעיר יחסית, למה לא לפרגן לאצילי אחרי עונת הMVP שלו עם חוזה מהסרטים, למה לחכות עם חזיזה שכל כך אוהב את המועדון
מנטליות של אל תדאג יהיה בסדר, ובסוף הבלם הבכיר בורח לנו בסוף אוגוסט, לא אופתע אם יקרה אותו דבר עם עוד שחקנים חוץ מנטע

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

גולדברג חתם כבר? צולם עם עט וחוזה? כי אם לא, לך תדע.
צולם. הוא גם היחיד שהיה לי ברור שיחתום. גם אצילי אני מתקשה להאמין שיעזוב. יש פה אינטרס כלשהו בפרסום הזה, כנראה אולי שמע ששרי מרוויח יותר ומבקש להשוות את התנאים או משהו בסגנון כי אחרת אני לא בדיוק מבין.

לפי מה שנראה כנעאן כנראה לא יגיע.
לדעתי הישראלי הבא שהייתי הולך עליו הוא הישאם לאיוס.

יום לפני משחק 10 כתבות רק על הקבוצה.
הסוכנים קצב עובדים צמוד לשופר להוציא מריכוז את השחקנים שלנו.

מישהו צריך לשים לזה סוף

זה אחד מהאפקטים גם של שחרור נטע. ברגע שאתה משדר שזה לגיטימי לשחרר את הקפטן שלך ושחקן בית באמצע מאבק אליפות כשאין לך מחליף בשביל גרושים אז באמת מה עוצר גם שחקנים כמו אצילי או חזיזה מלרצות לעזוב? הראית כבר שאתה מוכן לוותר לשחקנים ולתת להם לעזוב אותך למרות שזה פוגע בך אנושות ספורטיבית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה