• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני שוב אוצר לגבי הסיפור עם אצילי:

תסתכלו מי פירסם (בן דור)

תראו מה הוא פירסם יומיים לפני זה על חזיזה לבלגרד בהצעה מגוכחת ו״הראש של נטע כבר עמוק ביפן ואין דרך חזרה״

תחפשו מי מייצג את השחקנים האלה ואז תשערו מי מתדרך אותו על הידיעות האלה ותעשו 1+1.

אם בן דור היה רוצה לפגוע בקבוצה, הוא היה משחרר ידיעות שמרקו בלבול ובן דוב כמעט הלכו מכות בחלון הרכש של ינואר לפני 5 שנים.

Liberman אמר:
אם בן דור היה רוצה לפגוע בקבוצה, הוא היה משחרר ידיעות שמרקו בלבול ובן דוב כמעט הלכו מכות בחלון הרכש של ינואר לפני 5 שנים.
מה עם הסיפור שעטא ג’אבר נתן לבן דור מכות באימון. זה סיפור טוב

Liberman אמר:
בחלון ינואר 2018 היה פה רוטן. בלי קשר סיפור מעניין. מה בן דב לא נתן לבלבול להנחית עוד פנסיונר ספרדי?

תמשיכו להאשים את בן דור. המועדון שלכם הוציא הודעה שהכוכב של הקבוצה ממשיך עד 2026, למה אין חתימה? עברו חודשיים מאז ההודעה.

Smurk אמר:
תמשיכו להאשים את בן דור. המועדון שלכם הוציא הודעה שהכוכב של הקבוצה ממשיך עד 2026, למה אין חתימה? עברו חודשיים מאז ההודעה.
אני לא מאשים את בן דור. אני מסביר מי מדליף לו את הידיעות האלה ושיש פה כבר מגמה. המועדון לגמרי אשם בפארסה עם אצילי

Smurk אמר:

בדיוק. מה בן דור אשם? הוא יכול לקבל מידע מהקצבים ולפרסם.

Shocking4U אמר:
Smurk אמר:
אני לא מאשים את בן דור. אני מסביר מי מדליף לו את הידיעות האלה ושיש פה כבר מגמה. המועדון לגמרי אשם בפארסה עם אצילי
והכל סבבה. זאת העבודה שלו הוא עיתונאי, אם מוציאים הודעה שמישהו ממשיך והוא לא חותם על החוזה במשך חודשיים אז כנראה שיש דברים בגו.

לא הבנתי מה הטענות לסוכנים? אני רק יכול לבוא בטענות לנטע שהוא לא בוחר את הסוכנים הנכונים.

מנהל הקבוצה רועי שני כתב בטוויטר שמדובר בקליקים

lemmacantor אמר:
שוב לכל סוכן יש אינטרס שהרבה פעמים מנוגד לאינטרס המועדון. כל עוד סוכן לא עובר על חוקי פיפ"א הכל בסדר.

אז שבמועדון יוציאו הודעה ויסיימו עם השמועות האלה שפגועות בקבוצה.

Green991 אמר:
lemmacantor אמר:
שוב לכל סוכן יש אינטרס שהרבה פעמים מנוגד לאינטרס המועדון. כל עוד סוכן לא עובר על חוקי פיפ"א הכל בסדר.

אז שבמועדון יוציאו הודעה ויסיימו עם השמועות האלה שפגועות בקבוצה.

צריך שיחתימו כבר את אצילי וזהו.

ההודעה על זה שאצילי סיכם ביחד עם סרטון וראיון איתו פורסמה ב12 לנובמבר 22. עבר מאז 8 שבועות, לא מספיק זמן כדי לחתום? זה לא רציני.

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:
אם ככה אולי כדאי להגדיל את מכסת הזרים ל 7-8
ברור שכדאי, מה זה חדש לך?

לא הבנת שכדאי לעשות את זה ברגע שדורשים על כל שחקן שבועט פה בכדור 800 אלף יורו?
שרי אצילי עלי מוחמד נטע לביא חזיזה וגם חלק מהזרים בהחלט שווים שכר כזה ברגע שזה לא יקרה אמת המעודון בחיים לא תעלה שלב לא הגיוני שאצל הצהבת שחקנים פחות טובים מאלה שציינתי מרוויחים יותר

שאלתי את רועי שני על זה בטוויטר לגבי הקצבים ולמה המועדון לא מגיב והוא הגיב לי ״סמוך על דודו״ מניח שמדובר בדודו בזק.

Shocking4U אמר:
שאלתי את רועי שני על זה בטוויטר לגבי הקצבים ולמה המועדון לא מגיב והוא הגיב לי ״סמוך על דודו״ מניח שמדובר בדודו בזק.

עכשיו אני ממש לא רגוע

זו תוצאה של "הג'לנטמניות" של יעקב שחר שפוגעות במועדון פעם אחר פעם.

אתה מגיע לסיכום עם שחקן? תחתים במקום. לא לתת לסוכנים שלו אפשרות להשתמש בו ככלי בשביל האינטרסים שלהם. רק פה רואים דברים כאלה.

Shocking4U אמר:

חחחחחחחחח

סמוך על דודו

סתם לא שאלתי אם למכבי חיפה יש דובר

כי אין לה כבר יותר מעשור.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה