ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני באמת חושב שהוא שחקן טוב ויש לו כדורגל אבל מפה ועד לדרוש עליו 3-4 מיליון יורו?Apoc אמר:הזוי בעיניי שג'קי דורש על כנעאן כל כך הרבה
מדובר בשחקן בן 23 שב1109 דקות העונה בליגה הבקיע שער שדה אחד (עוד אחד בפנדל) ובישל שער אחד, עם היסטורית פציעות ארוכה
בעולם מתוקן הוא לא היה עולה לנו יותר ממה שדולב חזיזה עלה לנו
Jerry אמר:רק שלא יגידו שסונדגרן זה הרכש של ינואר, זה באמת ידליק אותי
KevinDurant אמר:אני באמת חושב שהוא שחקן טוב ויש לו כדורגל אבל מפה ועד לדרוש עליו 3-4 מיליון יורו?Apoc אמר:הזוי בעיניי שג'קי דורש על כנעאן כל כך הרבה
מדובר בשחקן בן 23 שב1109 דקות העונה בליגה הבקיע שער שדה אחד (עוד אחד בפנדל) ובישל שער אחד, עם היסטורית פציעות ארוכה
על שחקן כמו גלוך שצעיר ממנו ב5 שנים ונותן מספרים הרבה יותר טובים ממנו לא מצליחים להביא הצעות של 3-4 מיליון יורו
אני באמת לא מבין את ג'קי וסגל. ואח''כ שהם ירצו מאתנו את מאור לוי הם ירצו אותו בהשאלה בחינם ושאנחנו נשלם לו את המשכורת.
אף אחד לא ישלם, בטח לא בארץApoc אמר:KevinDurant אמר:אני באמת חושב שהוא שחקן טוב ויש לו כדורגל אבל מפה ועד לדרוש עליו 3-4 מיליון יורו?Apoc אמר:הזוי בעיניי שג'קי דורש על כנעאן כל כך הרבה
על שחקן כמו גלוך שצעיר ממנו ב5 שנים ונותן מספרים הרבה יותר טובים ממנו לא מצליחים להביא הצעות של 3-4 מיליון יורו
אני באמת לא מבין את ג'קי וסגל. ואח''כ שהם ירצו מאתנו את מאור לוי הם ירצו אותו בהשאלה בחינם ושאנחנו נשלם לו את המשכורת.
אין מה להבין, כל עוד יש מי שישלם זה מה שידרשו
כמו שדירה בראשון לציון מערב עולה יותר מדירה מקבילה במנהטן בלי שום היגיון, סיבה או הסבר
KevinDurant אמר:אף אחד לא ישלם, בטח לא בארץApoc אמר:KevinDurant אמר:אני באמת חושב שהוא שחקן טוב ויש לו כדורגל אבל מפה ועד לדרוש עליו 3-4 מיליון יורו?
אין מה להבין, כל עוד יש מי שישלם זה מה שידרשו
כמו שדירה בראשון לציון מערב עולה יותר מדירה מקבילה במנהטן בלי שום היגיון, סיבה או הסבר
חשוב להשאיל להם שחקנים כשהם כל פעם שאנחנו רוצים מהם שחקן עושים לנו את המוות. חוץ מזה ההשאלות האחרונות אליהם (עוואד ואלשייך) לא קיבלו בכלל דקות שם. למה לא למנף אותו בעסקה?Smurk אמר:לפי נחמני מאור יושאל למכבי פתח תקווה
Shocking4U אמר:חשוב להשאיל להם שחקנים כשהם כל פעם שאנחנו רוצים מהם שחקן עושים לנו את המוות. חוץ מזה ההשאלות האחרונות אליהם (עוואד ואלשייך) לא קיבלו בכלל דקות שם. למה לא למנף אותו בעסקה?Smurk אמר:לפי נחמני מאור יושאל למכבי פתח תקווה
איך בכר אמרApoc אמר:מקווה שמחר נשמע כבר על התקדמות עם שחקן רכש כלשהו
אנשים שוכחים שגם לפני העזיבה של לביא היה פה חורים למלא בקישור אחורי והתקפי
שלא נדבר על הפציעה של ג'וש שהשאירה אותנו עם שני שוערים, אחד לא ראוי להיות שוער ראשון והשני לא ראוי להיות שוער שני
אוטוטו כבר השליש הראשון של החלון מאחורינו
Green991 אמר:רואים שבכר לא מרוצה והמצב רוח שלו גם משפיע על כל המסביב. שומדבר לא זז.
שוב הפקרות בינואר... בטח רק מקווים שהיפנים ירדו מנטע איכשהו ושהזמן יהרוג את העסקה.