• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
מציע לכם להיות יותר פסימיים ממני אחרי מה שבכר אמר במסיבת עיתונאים. אמר שאין בשוק הישראלי שחקנים מספיק טובים והשוק לא מה שהיה פעם ושהם אולי יחתימו שחקן רק אם הם יראו לנכון

לא חשבתי אחרת לפני מה שאמר אז לא רואה סיבה לשנות דעה אחרי מה שאמר

מחר נקום בבקור לכתבה של גןלדשטיין
"גאגר מראה סימנים נהדרים באימונים"

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
מציע לכם להיות יותר פסימיים ממני אחרי מה שבכר אמר במסיבת עיתונאים. אמר שאין בשוק הישראלי שחקנים מספיק טובים והשוק לא מה שהיה פעם ושהם אולי יחתימו שחקן רק אם הם יראו לנכון

תשמע לא חשבתי שקארצב יבוא אבל התקשיתי להאמין שלא יביאו לפחות שחקן אחד במיוחד אם נטע יעזוב. אחרי ששמעתי את מה שאמר אני כבר חושב שלא יגיע אף אחד.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

תשמע לא חשבתי שקארצב יבוא אבל התקשיתי להאמין שלא יביאו לפחות שחקן אחד במיוחד אם נטע יעזוב. אחרי ששמעתי את מה שאמר אני כבר חושב שלא יגיע אף אחד.

גוני לא יכול להחליף את נטע, הוא היה מועמד להיות פה קשר חמישי וגם זה לא יהיה
קארצב לא ריאלי וסיכוי אפסי מראש
אין אף קשר ישראלי אחר בעולם

שלושת המשפטים האלה ביחד מבהירים שלא היה משהו מלכתחילה

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

בלי קשר להתאמה מקצועית גוני לא יהיה פה כי אין סיכוי שיענקלה ישלם כסף על שחקן שחופשי בקיץ

השוק הישראלי חרא, זה נכון. אבל אם היו באמת רוצים היו מוכנים לשלם הרבה לקארצב או לפחות להביא את נאור שיהיה גיבוי.
כנעאן/סבע הם עדיין ישראלים ואנחנו צריכים אחד מהם.
גם יש שחקנים יהודים בחו"ל שאפשר להביא, אפילו אם הם יהיו רק גיבוי ולא שחקני הרכב.

KevinDurant אמר:
נחכה ונראה מה יהיה. כל הדיבורים האלה זה סתם לזרוק באוויר.

אם העניין עם נטע לא סגור ב100% אין שום סיבה שיסגרו עם מחליף.

אני מאמין שברגע שזה יהיה רשמי יעלו הילוך, הרי ברור כמה דורשים על נאור וכמה על קארצב ואותו דבר עם כל שחקן אחר, אין פה מה לנהל מו''מ באמת

חייב להגיע מישהו לעמדה כבר אתמול.
דבר ראשון אתה בכלל לא צריך מחליף, אתה צריך חיזוק לעמדה.
דיברנו על זה מתחילת העונה. עכשיו נטע בדרך לעזוב אז פתאום מדיבורים על חיזוק לעמדה זה הפך לדיבורים על מחליף, אבל עדיין צריך חיזוק לעמדה עוד לפני שנטע עוזב..
ודבר שני, גם אם נטע איכשהו ישאר, בקיץ הוא לא יהיה כאן. והשחקן שירצו להביא, לא יהיה בקיץ זול יותר, אבל ההפך כן יכול להיות. אז למה לא להביא את השחקן הזה כבר עכשיו בכל מקרה, שגם יהיה לו זמן התאקלמות?

Shocking4U אמר:

לי זה דווקא נשמע מסר של בכר לשחר שאי אפשר להחליף את נטע.

gargy אמר:
Shocking4U אמר:

לי זה דווקא נשמע מסר של בכר לשחר שאי אפשר להחליף את נטע.

נטע עוזב אין מה לטחון את הנושא הזה. גם בכר השלים עם זה ואמר את זה בראיון פחות או יותר.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

בלי קשר להתאמה מקצועית גוני לא יהיה פה כי אין סיכוי שיענקלה ישלם כסף על שחקן שחופשי בקיץ

חופשי ועם דמי השבחה שיעלו כמו שיעלה עכשיו גם ככה

Kozmo אמר:
Green991 אמר:
בקיצור מכירת חיסול בקיץ, וכמו שיענקלה הישן והטוב אוהב- בלי מחליפים ראויים, בדיוק כמו אחרי 2011. בכר לדעתי במצב כזה ילמד מהטעות שעשה בבאר שבע ויעזוב גם הוא.

דל"פ - זאת לא מכירת חיסול ולא אשמת יענקל'ה. זה המחיר של הצלחה באירופה והשתתפות בצ'מפיונס. עיוור מי שלא ראה את זה מגיע עוד בשלב המוקדמות במשחקים מול אולימפיאקוס והכוכב, עוד לפני הצ'מפיונס. זה תהליך בלתי נמנע של מועדון במדינה זניחה באירופה.

האש צריכה להיות מוכוונת לזה שלא ידעו לחדש חוזים בזמן (ועדיין לא מחדשים) בשביל ששחקנים לא יעזבו בחינם/ יכנסו לשנת חוזה וימכרו בזול. ולזה שלא בונים סגל מספיק רחב בשביל להכניס עוד שחקנים שיוכלו להכנס למשבצת של אלו שיעזבו ולשמור על אותה רמה של הקבוצה.

אני היחידי נראה לי שהתפלל שהקבוצה לא תעלה לאלופות כי היה לי ברור שהתהליך שאתה מדבר עליו יקרה, רוב האוהדים בשוק מזה כי הם לא ראו את מה שקרה בפעם הקודמת. מבחינתי לעלות לליגת אלופות זה גזר דין מוות למועדון לעשור הקרוב כי במועדון הזה מתנהלים חרא כבר הרבה שנים, עוד מלפני העשור שלא לקחו בו כלום. מי שאחראים להצלחות בשנתיים האחרונות זה רק אלברמן בכר ומרקו שהצליחו לעשות יש מאין, לא שחר ולא אף אחד שמנהל איתו.

כל העניין של האלופות גרם לסחבת במשאי ומתן על חידוש חוזים, ועכשיו שאתה רוצה לשבת עם השחקנים שצריכים לחדש חוזה, אתה לא יכול כי גם אם תנסה יש להם הצעות גדולות בהרבה. גם כשאתה מסכם עם שחקן, הוא לא חותם כי הוא מבין שיש לו הזדמנות להביא הצעה טובה יותר, לשחק בליגת אלופות גורם לשחקנים הישראלים בעיקר להרגיש שהם שווים יותר. ויענקלה כן אשם, כי הוא כן יכול לפחות לרצות חלק מהשחקנים האלה ולא לגרום לעזיבה המונית בקיץ. זה מה שהוא עושה בעצם, זה שידור חוזר של 2011.

להביא עוד שחקנים לספסל ולהתכונן למצב שצריך מחליפים?
זה משהו שלא קיים במכבי חיפה כבר יותר מעשור מכל מני סיבות, ולא רק באשמת שחר והמועדון.

ליגת האלופות לא גרמה חזה שהניהול חרא, לא גרמה לזה שהתמהמהו בחידוש חוזים לשחקנים ולא הביאה כזו התעניינות בשחקנים שלנו.

גם בשנים קודמות ללא צ'מפיונס לא ידענו להחתים שחקנים על חוזים מוקדם ודברים נחתכו ברגע האחרון (רוקאביצה, ג'וש בעונה שעברה).
גם בשנים קודמות ההנהלה ידעה במקרים מסוימים להשאיר את הצוות המקצועי עם הזין ביד בסיטואציות חשובות.
ולגבי התעניינות בשחקנים שלנו, אפשר לחשוב שמדובר באיזה הצעות מפוצצות שקרו בעקבות הצלחה בצ'מפיונס. נטע קיבל הצעה הרבה פחות אטרקטיבית מקצועית ממה שקיבל רק לפני שנתיים מצסק"א, חזיזה דחה הצעות מסין בקיץ וככה גם אצילי. ובסוף מתעניינות בהם קבוצות סוג ב' (אמירויות, פרטיזן), לא בדיוק אריות אירופיים שבאים לאסוף מציאות מהצ'מפיונס. כנ"ל פלאניץ'.

אין שחקן אחד בקבוצה שאפשר לומר שאנחנו מאבדים אותו בגלל הצמפיונס. נטע היה עוזב בכל מקרה, באדיבות הג'נטלמן הראשי זה קורה חצי שנה מוקדם מהצפוי.

במגבלות ההנהלה הגרועה אני מעדיף שנהיה הקבוצה הכי הישגית שאפשר. שחר חיסל קבוצות שלנו גם בלי שהגיעו לצ'מפיונס (2007 כמשל), אז לפחות היינו הכי טובים שאפשר עד אז.

אם יש להם כבוד בסיסי לאוהדים הם לא יעזו לפרסם וולקאם לזרגרי. אני יכול רק לחשוב על התגובות לפוסט הזה

איזז בדיחה עצובה פדיחות לפרסם את זה בכלל.
לצערי אם זה הכיוון מעונה הבאה נחזור לשנים רעות מאוד.

אין להם כבוד מינימלי לאינטליגנציה של אוהדים. מועדון שמכבד את עצמו קובר ידיעה כזאת באתר ומסיים עם זה.

אין ישראלים טובים בשוק אבל מביאים את הנפל הזה. איכס

לא יאמן, 100 מיליון שקל הכנסות מביאים לי את אביאל נגרי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה