מישהו התווכח איתי בקיץ על זה שלשחקנים כמו גולסה/ריקן/שמיר/גורדנה אין מקום במכבי חיפה כשחקני סגל. אני לוקח את גולסה שמשחק 8 משחקים בעונה ואת גורדנה בלי רצועות בברכיים על פני נפל כמו אביאל זרגרי. בושה למכבי חיפה ששחקן כזה בסגל שלה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני חושב שהוא יכול להירשם בקבוצה והוא ירשם, הבעיה היא לגבי קבלת דקות, אם יקבל דקות זה מונע השאלה, אם לא אז הוא יכול להיות מושאלSmurk אמר:כרגע הוא לא נרשם בקבוצה כדי שיוכל לעזוב בהשאלה במידת בצורך. עוד שבוע דיווחים שהוא מרשים באימונים והאופציה היחידה בחלון והופ חלק מהסגל.
SaTla אמר:קיצר עוד שבועיים הוא מושאל בטרייד עם אשדוד או נתניה
עם כמה שאני שונא את יענקלה וכן יש לי שנאה אליו בנושאי רכש אתה צריך לזכור באותה נשימה שבהגעת חזיזה ואשכנזי חזיזה הגיע על דעת יענקלה בלבד, הוא זה שרצה אותו והביא אותו, על אף שבלבול רצה רק את אשכנזי. ולא זה לא סתם חרטא.Judokan אמר:כפיים למנהל המקצועי העליון יעקב שחר, ששוב החליט להתערב לכולם בהחלטות ולהביא שחקן מוכשר (על דעתו בלבד) שהמנהל המקצועי והמאמן בכלל לא רוצים.
כלב זקן, תרגילים חדשים וכל זה.
יאללה שיעוף בהשאלה במסגרת איזה טרייד.
לא שאני חושב שהוא גרוע, אבל בעיקר מביך שבכל הבלאגנים בסגל, זה מה שמתעסקים בו
Shocking4U אמר:מישהו התווכח איתי בקיץ על זה שלשחקנים כמו גולסה/ריקן/שמיר/גורדנה אין מקום במכבי חיפה כשחקני סגל. אני לוקח את גולסה שמשחק 8 משחקים בעונה ואת גורדנה בלי רצועות בברכיים על פני נפל כמו אביאל זרגרי. בושה למכבי חיפה ששחקן כזה בסגל שלה
Shocking4U אמר:שמישהו יבדוק מתי בפעם האחרונה שחקן של נמני חתם במכבי חיפה. לדעתי זה עוד בימי קוסטדינוב העליזים. תקופה חשוכה
Green991 אמר:Shocking4U אמר:שמישהו יבדוק מתי בפעם האחרונה שחקן של נמני חתם במכבי חיפה. לדעתי זה עוד בימי קוסטדינוב העליזים. תקופה חשוכה
רק מלראות אותו שוב בתמונות לצד שחר מחזיר זכרונות לא טובים וגורם לי לי לחשוש לעתיד של המועדון
כמה חרא הוא הנחית במועדון שלנו בתקופה החשוכה.
יפרח, שיבלי, ירין לוי, ספיר רזון שלו.Shocking4U אמר:שמישהו יבדוק מתי בפעם האחרונה שחקן של נמני חתם במכבי חיפה. לדעתי זה עוד בימי קוסטדינוב העליזים. תקופה חשוכה
נוער לא מעניין. רז מאיר של דודו ולארד אין סוכן קבוע אלא הוא מחלטר פעם אצל הקצבים, פעם אצל שחר גרינברג וכו׳SaTla אמר:יפרח, שיבלי, ירין לוי, ספיר רזון שלו.Shocking4U אמר:שמישהו יבדוק מתי בפעם האחרונה שחקן של נמני חתם במכבי חיפה. לדעתי זה עוד בימי קוסטדינוב העליזים. תקופה חשוכה
מהבוגרים זה ארד ורז מאיר.
והוא היה הסוכן של אלברמן כשחקן.
Shocking4U אמר:לפחות אני לא דופק פוזות כאילו יש לי מקורות במועדוןKaka אמר:שוקינג אתה אחד החופרים
מה עם המחליף לשרי שכבר הכל סגור מולו שאמרת שחותם בקיץ כי סונדגרן ממש עוד שנייה מקבל אזרחות? או הבלם הרומני שאמרת שיחתום?
עזוב את זה שאני גם מזיין את השכל כי אני מסטול כרגע אבל בוא אחי, אם הייתי פולט את כמות הנפילות שלך היו פה ואתה עדיין בא עם הגישה של ״יש לי הדלפות״ הייתי מדבר בקצת יותר צניעות.