• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
gargy אמר:
KevinDurant אמר:
נחכה ונראה מה יהיה. כל הדיבורים האלה זה סתם לזרוק באוויר.

אם העניין עם נטע לא סגור ב100% אין שום סיבה שיסגרו עם מחליף.

אני מאמין שברגע שזה יהיה רשמי יעלו הילוך, הרי ברור כמה דורשים על נאור וכמה על קארצב ואותו דבר עם כל שחקן אחר, אין פה מה לנהל מו''מ באמת

חייב להגיע מישהו לעמדה כבר אתמול.
דבר ראשון אתה בכלל לא צריך מחליף, אתה צריך חיזוק לעמדה.
דיברנו על זה מתחילת העונה. עכשיו נטע בדרך לעזוב אז פתאום מדיבורים על חיזוק לעמדה זה הפך לדיבורים על מחליף, אבל עדיין צריך חיזוק לעמדה עוד לפני שנטע עוזב..
ודבר שני, גם אם נטע איכשהו ישאר, בקיץ הוא לא יהיה כאן. והשחקן שירצו להביא, לא יהיה בקיץ זול יותר, אבל ההפך כן יכול להיות. אז למה לא להביא את השחקן הזה כבר עכשיו בכל מקרה, שגם יהיה לו זמן התאקלמות?
אני גם חושב שצריך אבל כנראה שהם חושבים פחות או שזה פחות קריטי.

בנוגע לחיזוק לעמדה, אני לא הייתי מביא את קארצב ב2-2.5 מיליון יורו להיות אופציה רביעית-חמישית בקישור אחרי נטע, פאני, מוחמד ובהמשך ג'אבר (בהנחה שאולי נטע נשאר)

אם נטע יישאר בסופו של דבר והם חושבים שזערורה מסוגל לתרום ושהחזרה של ג'אבר באמת ריאלית, אין מה לשפוך 2.5 מיליון יורו על קארצב שיבוא להיות פה שחקן ספסל.

אם נטע עוזב יצטרכו להביא או את קארצב או את נאור כי זה מה שיש בשוק למרות שגם זה לא תחליפים רציניים כי הם פחות טובים ממי שפה.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
שוקינג אתה אחד החופרים
לפחות אני לא דופק פוזות כאילו יש לי מקורות במועדון

מה עם המחליף לשרי שכבר הכל סגור מולו שאמרת שחותם בקיץ כי סונדגרן ממש עוד שנייה מקבל אזרחות? או הבלם הרומני שאמרת שיחתום?

עזוב את זה שאני גם מזיין את השכל כי אני מסטול כרגע אבל בוא אחי, אם הייתי פולט את כמות הנפילות שלך היו פה ואתה עדיין בא עם הגישה של ״יש לי הדלפות״ הייתי מדבר בקצת יותר צניעות.

הכי טוב זה לזכור את כמות "הנפילות" ולא לזכור את הדברים שאמרתי במדויק. הישראלים אוהבים לזכור תמיד את הרע.
מעולם לא הערתי לך כי אני מקבל את זה שעם הפגיעות יהיו גם נפילות. בניגוד לאנשים אחרים פה שיש להם רק נפילות אתה בהחלט פגעת כמה פעמים. זה עדיין לא אומר שאתה במקום לתפוס תחת בגלל זה, מעריכים את זה שאתה מביא מידע שיש לך והכל אבל בוא נרגע.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

מה עם המחליף לשרי שכבר הכל סגור מולו שאמרת שחותם בקיץ כי סונדגרן ממש עוד שנייה מקבל אזרחות? או הבלם הרומני שאמרת שיחתום?

עזוב את זה שאני גם מזיין את השכל כי אני מסטול כרגע אבל בוא אחי, אם הייתי פולט את כמות הנפילות שלך היו פה ואתה עדיין בא עם הגישה של ״יש לי הדלפות״ הייתי מדבר בקצת יותר צניעות.

הכי טוב זה לזכור את כמות "הנפילות" ולא לזכור את הדברים שאמרתי במדויק. הישראלים אוהבים לזכור תמיד את הרע.
מעולם לא הערתי לך כי אני מקבל את זה שעם הפגיעות יהיו גם נפילות. בניגוד לאנשים אחרים פה שיש להם רק נפילות אתה בהחלט פגעת כמה פעמים. זה עדיין לא אומר שאתה במקום לתפוס תחת בגלל זה, מעריכים את זה שאתה מביא מידע שיש לך והכל אבל בוא נרגע.

אתה משגע את המוח עם התגובות האלה כל פעם מחדש כאילו המועדון הולך לפירוק. כל חלון העברות אתה נכנס לזה.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:

אתה משגע את המוח עם התגובות האלה כל פעם מחדש כאילו המועדון הולך לפירוק. כל חלון העברות אתה נכנס לזה.
אז אל תגיב.

מיכאל אוחנה בדרך לאשדוד.
זה אומר משהו על כנעאן?

KevinDurant אמר:
gargy אמר:
KevinDurant אמר:
נחכה ונראה מה יהיה. כל הדיבורים האלה זה סתם לזרוק באוויר.

אם העניין עם נטע לא סגור ב100% אין שום סיבה שיסגרו עם מחליף.

אני מאמין שברגע שזה יהיה רשמי יעלו הילוך, הרי ברור כמה דורשים על נאור וכמה על קארצב ואותו דבר עם כל שחקן אחר, אין פה מה לנהל מו''מ באמת

חייב להגיע מישהו לעמדה כבר אתמול.
דבר ראשון אתה בכלל לא צריך מחליף, אתה צריך חיזוק לעמדה.
דיברנו על זה מתחילת העונה. עכשיו נטע בדרך לעזוב אז פתאום מדיבורים על חיזוק לעמדה זה הפך לדיבורים על מחליף, אבל עדיין צריך חיזוק לעמדה עוד לפני שנטע עוזב..
ודבר שני, גם אם נטע איכשהו ישאר, בקיץ הוא לא יהיה כאן. והשחקן שירצו להביא, לא יהיה בקיץ זול יותר, אבל ההפך כן יכול להיות. אז למה לא להביא את השחקן הזה כבר עכשיו בכל מקרה, שגם יהיה לו זמן התאקלמות?
אני גם חושב שצריך אבל כנראה שהם חושבים פחות או שזה פחות קריטי.

בנוגע לחיזוק לעמדה, אני לא הייתי מביא את קארצב ב2-2.5 מיליון יורו להיות אופציה רביעית-חמישית בקישור אחרי נטע, פאני, מוחמד ובהמשך ג'אבר (בהנחה שאולי נטע נשאר)

אם נטע יישאר בסופו של דבר והם חושבים שזערורה מסוגל לתרום ושהחזרה של ג'אבר באמת ריאלית, אין מה לשפוך 2.5 מיליון יורו על קארצב שיבוא להיות פה שחקן ספסל.

אם נטע עוזב יצטרכו להביא או את קארצב או את נאור כי זה מה שיש בשוק למרות שגם זה לא תחליפים רציניים כי הם פחות טובים ממי שפה.
מציע לך להתייחס אל נטע בלשון עבר דוראנט היקר.

The real Tsepo אמר:
איזה תגובות מוגזמות. אפשר לחשוב מה קרה. אפשר לקרוא לעסקה הזאת זרגרי+מוחמד על שועה, שזאת אחת העסקאות הכי טובות בהיסטוריה של המועדון גם אם זרגרי יהיה כלום ושום דבר. זה לא עסקה יזומה של תשלום אלא סגירת חוב, וזה כן מהותי בבחינה של העסקה. כנראה שכסף לא היינו מקבלים
ומי יודע אולי זרגרי כן יהיה משהו, אם כן זה רק בונוס
בול. מסכים עם כל מילה שנכתבה פה

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
שוקינג אתה אחד החופרים

זה תקף לא רק לך אלא גם לעוד אנשים פה שתופסים תחת כאילו יש להם הדלפות. הכל טוב ויפה, דברו על מה שאתם רוצים אבל כולם ראו אותכם מתרסקים על הפרצוף עם ״ההדלפות״ האלה פעם אחר פעם אז מציע לא לבוא ליוזרים פה עם האף בשמיים.
היה שחקן זר שהדברים איתו היו מסוכמים והיה אמור להגיע כרוטציה לשרי, הסיכום הזה קרה עם כוכבית שהיא האזרחות של סונדגרן שבסוף לא קרתה כי אשתו מעכבת את זה. בכל מקרה דברים כאלה יקרו ויכולים לקרות, זה לא הופך אותו לשקרן.

בלי קשר לכל זה, תחשוב שאתה כאחד שמצפה מאחרים לא לרדת לפסים אישיים ויורד לפסים אישיים זה טיפה מעליב.
הרבה פעמים ראיתי אותך פה רושם לא לרדת לפסים אישיים ואפילו "התנגחנו" פעם בפרטי ורשמת לי את זה, אתה לא שם לב שאתה עושה בדיוק את זה

Smile אמר:
מיכאל אוחנה בדרך לאשדוד.
זה אומר משהו על כנעאן?
לא ניראלי חחחחח
זה אומר שהביאו פציע אחר שישחקו משחק הכיסאות בספסל בינהם בתקווה שלא יהיו פצועים באותו הזמן.
לא רואה את שחר משלם את הסכומים על כנעאן לדעתי

GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
שוקינג אתה אחד החופרים

זה תקף לא רק לך אלא גם לעוד אנשים פה שתופסים תחת כאילו יש להם הדלפות. הכל טוב ויפה, דברו על מה שאתם רוצים אבל כולם ראו אותכם מתרסקים על הפרצוף עם ״ההדלפות״ האלה פעם אחר פעם אז מציע לא לבוא ליוזרים פה עם האף בשמיים.
היה שחקן זר שהדברים איתו היו מסוכמים והיה אמור להגיע כרוטציה לשרי, הסיכום הזה קרה עם כוכבית שהיא האזרחות של סונדגרן שבסוף לא קרתה כי אשתו מעכבת את זה. בכל מקרה דברים כאלה יקרו ויכולים לקרות, זה לא הופך אותו לשקרן.

בלי קשר לכל זה, תחשוב שאתה כאחד שמצפה מאחרים לא לרדת לפסים אישיים ויורד לפסים אישיים זה טיפה מעליב.
הרבה פעמים ראיתי אותך פה רושם לא לרדת לפסים אישיים ואפילו "התנגחנו" פעם בפרטי ורשמת לי את זה, אתה לא שם לב שאתה עושה בדיוק את זה
אתה צודק ופה ספיציפית הגבתי ככה כי זה כבר הייתה פעם אחת יותר מדי אבל זה לגמרי לא משהו שצריך לקרות. מתנצל בפנייך קאקא, יום חרא בלי קשר וזה קצת זולג. אנחנו מעריכים את התרומה שלך כאן בפורום.

יש דבר אחד שאני לא מבין:

לבית״ר יש עכשיו כסף. אברמוב הבעלים והם מחתימים שחקנים ומשלמים משכורות. למה לא פשוט לוקחים מהם הכסף שהם חייבים במקום את זרגרי?

Shocking4U אמר:
יש דבר אחד שאני לא מבין:

לבית״ר יש עכשיו כסף. אברמוב הבעלים והם מחתימים שחקנים ומשלמים משכורות. למה לא פשוט לוקחים מהם הכסף שהם חייבים במקום את זרגרי?
כי שחר רוצה את זרגרי אחרת הוא לא היה במכבי כנראה וגם כי זה בית"ר שיש לו חולשה למועדון הזה וזה ברור

GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
יש דבר אחד שאני לא מבין:

כי שחר רוצה את זרגרי אחרת הוא לא היה במכבי כנראה וגם כי זה בית"ר שיש לו חולשה למועדון הזה וזה ברור
ואתה באמת חושב שבכר ואלברמן רוצים אותו מקצועית?

Shocking4U אמר:
GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
יש דבר אחד שאני לא מבין:

לא חושב, אחרת לא היו שוקלים השאלה במצב העגום שהקישור שלנו נמצא כרגע עם העזיבה הצפויה של נטע והיו נותנים לו הזדמנות בדיוק כמו עם זערורה.
לוקחים אותו כשאיפה מקצועית עתידית וזהו, ככה זה נראה.

אני חושב שעושים לו עוול עם ההודעה הבומבסטית והתמונה עם יענקל’ה והכל. החתמה כזאת צריכה להיות הודעה לקונית שזה סגירת חוב וזהו. במקום זה עושים לו וולקאם כמו של שחקן רכש מרגש. זה סתם יוצר אנטגוניזם.

Shocking4U אמר:
GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
יש דבר אחד שאני לא מבין:

אבל מה לא ברור בזה שלא מדובר כאן במהלך של בכר ואלברמן?

כל המהלך הזה הוא שחר קלאסי. התחיל בכסות של "סיוע לבית"ר" וממשיך עכשיו בתירוץ של "ממילא לא נראה את הכסף".

המציאות הפשוטה היא שמישהו מכר יפה לשחר את זרגרי כשחקן עם כישרון על, ושחר אכל את זה בשקיקה כהרגלו. אבל הוא מביא את זרגרי בהחלטה שלו נטו.

lemmacantor אמר:
בינתיים יוצא שפתחתי נושא מדכא.

מי שלא ציפה מהתחלה לא מתבאס עכשיו.
זה היה שקוף שיגיע באסם וזרגרי וזהו לא ציפיתי באמת שקארצב יגיע או איזה כנעאן.
אגב בתכלס כמה חוב ויתרנו לביתר על זרגרי?

זרגרי וזערורה זה לא מבאס ולא משמח. זה סתם צפוי. אין הבדל בין מה שהשתנה היום לאתמול.
השאלה מה יקרה עם הרכש שכן צריך לעשות. אם אין ברירה, שישלמו על נאור ויביאו אותו כבר עכשיו ונקווה לנס מהכיוון של סבע.

ברק.י אמר:
זרגרי וזערורה זה לא מבאס ולא משמח. זה סתם צפוי. אין הבדל בין מה שהשתנה היום לאתמול.
השאלה מה יקרה עם הרכש שכן צריך לעשות. אם אין ברירה, שישלמו על נאור ויביאו אותו כבר עכשיו ונקווה לנס מהכיוון של סבע.

מה צריך גם את גוני? צריך מחליף ללביא מבחינת יכולת לא עוד עומק לסגל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה