KevinDurant
נשיא המועדון
אני גם חושב שצריך אבל כנראה שהם חושבים פחות או שזה פחות קריטי.gargy אמר:KevinDurant אמר:נחכה ונראה מה יהיה. כל הדיבורים האלה זה סתם לזרוק באוויר.
אם העניין עם נטע לא סגור ב100% אין שום סיבה שיסגרו עם מחליף.
אני מאמין שברגע שזה יהיה רשמי יעלו הילוך, הרי ברור כמה דורשים על נאור וכמה על קארצב ואותו דבר עם כל שחקן אחר, אין פה מה לנהל מו''מ באמת
חייב להגיע מישהו לעמדה כבר אתמול.
דבר ראשון אתה בכלל לא צריך מחליף, אתה צריך חיזוק לעמדה.
דיברנו על זה מתחילת העונה. עכשיו נטע בדרך לעזוב אז פתאום מדיבורים על חיזוק לעמדה זה הפך לדיבורים על מחליף, אבל עדיין צריך חיזוק לעמדה עוד לפני שנטע עוזב..
ודבר שני, גם אם נטע איכשהו ישאר, בקיץ הוא לא יהיה כאן. והשחקן שירצו להביא, לא יהיה בקיץ זול יותר, אבל ההפך כן יכול להיות. אז למה לא להביא את השחקן הזה כבר עכשיו בכל מקרה, שגם יהיה לו זמן התאקלמות?
בנוגע לחיזוק לעמדה, אני לא הייתי מביא את קארצב ב2-2.5 מיליון יורו להיות אופציה רביעית-חמישית בקישור אחרי נטע, פאני, מוחמד ובהמשך ג'אבר (בהנחה שאולי נטע נשאר)
אם נטע יישאר בסופו של דבר והם חושבים שזערורה מסוגל לתרום ושהחזרה של ג'אבר באמת ריאלית, אין מה לשפוך 2.5 מיליון יורו על קארצב שיבוא להיות פה שחקן ספסל.
אם נטע עוזב יצטרכו להביא או את קארצב או את נאור כי זה מה שיש בשוק למרות שגם זה לא תחליפים רציניים כי הם פחות טובים ממי שפה.